Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz CsonkaImo #8531 üzenetére

    Ja semmi, csak annyi, hogy a jobb csuklómon volt egy Ganglion, amit megműttettem, de időről időre előjön.

    [kép]

    Ganglion: Dudor a kézen?

    30. születésnapomon jelent meg amikor kicsit erősebben támaszkodtam az ajtófélfának. 3 évig nem piszkáltam - ártalmatlan ízületi kidudorodás - aztán megműttettem annak a tudatában, hogy bármikor előjöhet. Műtét előtt összesen egyszer tűnt el magától.

    Azóta már 3x :) A lényeg, hogy a jobb csuklómon van. Balkezes vagyok, de ballal csak írni tudok, minden mást jobbal. Azt mondta az orvos is, hogy kíméljem. Csakhogy a kímélésben benne van, hogy nem csavarozhatnék vele (ennek eleget is teszek), de még a klaviatúrát is ritkán használjam. Na ez utóbbi nem megy.

    Egyébként óvatosan csavaroztam korábban akkor jelent meg.

    Most a gépnél amit lehetett bal kézzel behelyeztem. Egyrészt ezért szervízben rakták őket. Másrészt pedig számlát kértem, hogy szakszervízben lett összeszerelve, mert elég nagy értékű konfiguráció, és bármibe beleköthetnek garancia esetén.

    A srácnak mutatom az ASUS CPU Tool-t, megnézi, aztán kifelejti. Azért kérdeztem hogy nem e baj, mert gondoltam nem véletlen rakta be az ASUS. Youtube-on sok videót néztem összeszerelés előtt, de főleg a Be quiet Pure Rock-ra vonatkozóan, de az ASUS CPU Tool-ról is. Csak amikor odakerült a sor - pedig végig ott voltam összeszerelésnél annyi maradt meg, hogy azzal tette be a fickó a CPU-t, és már nem voltam benne biztos, hogy ott is hagyta :D

Új hozzászólás Aktív témák