- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Monnyuk az már más kérdés,hogy mennyire fognak bennük jól menni,mert már a Quadokkal is eléggé hadilábon állnak a 965-ös lapok. Bár aki nem tuningol...
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
R.Zoli
őstag
válasz Nyugdíjas #453 üzenetére
Hát nálam a P5B Deluxe most nagyon haragszik rád...Éppen 3500 Mhz-en megy benne a Quad... Lassan el is gondolkozom ,hogy inkább ne adjam-e el az X38-DQ6-ot mert sokkal többet abban sem fog menni...Jah és most a 3500 sem a vége a P5B Deluxe-ban a procinak... Tippem szerint a 3600-ot is vinni fogja lazán (sőt még feljebb is olyan 1,42 volt környékén), csak most nincs kedvem kísérletezni...
-
-
Nyugdíjas
nagyúr
Szerencse dolga. Egyébként én sem tartom jó választásnak részemről ezt az X38+DDR2 combót,de ezt dobta a gép,mosmár nem vergődök Olyan angyon csak nem rossz,főleg,ha adropot nézem
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
keIdor
titán
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
jugeen
addikt
na ez az a kéz, amit a fél PH társaság levágna
-
jugeen
addikt
válasz Overlocker #462 üzenetére
vidd a képre az egeret. ő lenne Marcus Hultin aka KINC.
itt az új 3DMark06 WR alapja.
[ Szerkesztve ]
-
jugeen
addikt
válasz Overlocker #465 üzenetére
én megkérdezném mennyi az idő, addig te meg elrohannál a szajréval
-
M3kk
őstag
Az nem KINC, hanem Sampsa, de mindegy .
Ez KINC
Saminoval.
[ Szerkesztve ]
. . : http://mekk.homeip.net/ : . . : http://www.hwbot.org/user.do?userId=5288 : .. "well this is a nice way to cool the hardware, but... but.. how you can play games if you need one hand to poor LN2?"
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ááá,nem vágnám én le,csak megpróbálnám rábeszélni,hogy jobb az neki,ha odaadja,mert vannak barátaim akik sajnos csak ukránul tudnak,és nem fogják érteni,mikor könyörög
Amúgy csak simán affeneaszáját"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
r-chee
őstag
Szal jan közepe-vége közt jönnek ezek a 45nm-es drágaszágok . Kibővítem egy quad-ra a zsé gyűjtést .
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
Soak
veterán
Nem gondoltam volna, hogy ilyen izom lesz . Kiváncsi vagyok a farkas mit megy majd
SZerk : Yorkfield @ 6GHz
[ Szerkesztve ]
-
R.Zoli
őstag
Hát alapfeszen az NB simán viszi a 400-at, ergo 1600-as FSB...Miután víz van a lapon így az 1,25 volt helyett 1,55-öt is adhatok neki simán ahol biztos vinne 460-470-es FSB környékén de nem érdekel a max FSB...Sokkal inkább az órajel számít és nem szarakodok az FSB-vel...Az egyetlen dolog ami nem jó a 965-ös deszkákban az a cl3 bug...A lap "szarságáról" meg nézd meg 2-3 nap múlva a WCG átlagom és meglátod mit tud ez a szar lap Egyre jobban biztos vagyok benne ,hogy kap egy drop modot ez a lap és az X38-DQ6 meg megy eladásra...Bőven elég nekem ez a 3600-3700 Mhz környéke amit tud ez a lap a cl3-ról meg lemondok úgy sem hoz túl sokat...
-
Achill3uS
nagyúr
meglett, de hivatalos csak egy valid-al lesz ez az eredmény, ami sztem már nincs messze
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
M3kk
őstag
Fugger is keszul a 6 ghzre QX 9770 -al, bar o lama .
[ Szerkesztve ]
. . : http://mekk.homeip.net/ : . . : http://www.hwbot.org/user.do?userId=5288 : .. "well this is a nice way to cool the hardware, but... but.. how you can play games if you need one hand to poor LN2?"
-
-
szacsee
nagyúr
válasz Nyugdíjas #475 üzenetére
Elég, ha folyékony nitróval leöntöd, utána a procit könnyedén csavarhúzóval ki lehet pattintani a kezéből.
Na most mi van eldobtál a kezedből mindent és hajtassz egy Yorkfield-re?
Nem a kő neked, vagy ha igen akkor cserélhetünk.
Teszteltél, vagy leesett az állad a Yorkfieldtől és úgy maradtál?
Eredmény vagy mi a p.cs-el dobj meg, mert mán lázban égek.[ Szerkesztve ]
-
jugeen
addikt
nem a legkellemesebb információ, de a QX9775 tokozása 771.
-
M3kk
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest