- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vasinger!
nagyúr
válasz proof88 #29851 üzenetére
Hát szerintem jobb. De ezért várom már nagyon a tesztet, mert az fogja eldönteni a mércét véglegesen az egyik oldalra. Bármi is lesz a teszt eredménye, maradok a Mugen 2-nél.
Finomít a méréseredményen? Persze, szóval úgy finomítanak, hogy nem 1 m-ről mérik a zajszintet, hanem 50-ről. Végül is, nevezzük finomításnak.
-
Sziszifeca
őstag
válasz dangerzone #29841 üzenetére
Na, most egyelőre egy stabil beállítást kreáltam össze mindennapi használatra.
Ez egy 26 fokos szobában mért [1.248V-al].
Az 1.35V-os beállításhoz még jobban ki kell ismernem a lapot, mert nem egyszerű ez az UD3R.
4400mhz-et 1.344V-al kihoztam CPU-zvel, csak nem mentettem, mert finomítani kell, mert a prime fél óra után hibázik. Nem eccerű.>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
-
GabN73
addikt
válasz Vasinger! #29850 üzenetére
nekem mindig maxon van ... a ház ventiknek nagyobb zaja van... ha fülessel játszol tuti nem hallod (1 m nél közelebb van hozzám az asztal mellett)
nekem csak a videókarimnak van nagy hangja gamenél (ráhúzum 100-ra mert úgy jól hűt,de ha csak netezek akkor vissza 25%-ra) aztán szinte hangtalan a gép.garival használtan vettem 9k-értcm hitvány minőségű 1900-as ventije
semmi bajom sincs vele,a 212-esen is jó venti van azt is veszik mint a cukrotjah és 1 mre alszok tőle a procihűtő mindig csutkán megy,aludni is lehet mellette
szóval nem zavaró,nem hangos...[ Szerkesztve ]
-
-
Lawboy
tag
Sziasztok 1 nagyon gyors válasz kéne teljesen kivagyok.
Ma cseréltem 1ph-s gyerekkel 1 procit e7200+ 5
Ért 1 e8400 ast.valami gyári intel hűtő rézmagos.
Betettem a gépbe teljesen jól és elindítom erre 10mp után leáll.
Állandóan. Bios resetel is próbálkoztam az se vált be.
Tápomnak bírnia kéne a procit 400w os mode com. de az e7200 ast is bírta.
1épként amikor belépek a Biosba valami 12x nemtudom mennyit jelez ki és csak 2.4 en jár.
1általán mi baja lehet?A venti forog+jó minden.
Válaszotokkal sokat segítenétek.
Üdv.Üdv!
-
Lawboy
tag
-
sz.j
nagyúr
válasz Lawboy #29859 üzenetére
Ha régebben már tartósan ment a gépedben E8400-es proci, akkor nem azzal van a gond.
Az új proci berakásakor alapra tetted a BIOS-t? Azaz csináltál egy "Load Optimized Default"-ot? Majd ezt követően be is állítottad?
Mert nem ártana .....Ui.
"...Kiváncsi vagyok ki fogja megoldani a problémát!"
Hááát ez egy kicsit "furcsán" hangzik ...........[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Lawboy
tag
Igen.
Használati útmutató szerint.
Load Optimized Default" csináltam de viszont amikor csinálam sötét képernyő 1mp ig utána újraindult.
Most azt nem tudom hogy azért indult e újra mert Rosz vagy mert Load op.... def.. nyomtam.
De most már normálisan kiírja hogy 15x200MHZ vagy valami ilyesmi.
Lehet azt kéne levenni igaz alapon azt csinálja.
De lehet ha leveszem utána ki is kapcsol.
Meg minden autón van.Üdv!
-
sz.j
nagyúr
válasz Lawboy #29862 üzenetére
"Most megpróbáltam letenni a szorzót 12x200 ra..."
Az E8400-es proci szorzója csak 6-9 között állítható!!!!
Akkor most Te milyen 12× írsz???[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
válasz Lawboy #29864 üzenetére
Próbáld meg ezt, ha nem segít akkor a lapod topikjábam érdeklődj.
Ui.
"Lehet hogy valami mást adott a gyerek?
Mert e8400 ról volt szó."Hát mi van ráírva a procira???
[ Szerkesztve ]
-
sz.j
nagyúr
válasz Lawboy #29869 üzenetére
Kaptál a lapodhoz "Manual"-t? Mert abban benne van.
De ha ennyire nem értesz a géphez, akkor inkább kérj meg egy olyant aki ebben jártas.
-
FoBCRaistlin
őstag
Hali Uraim!
kérdésem a következő lenne: egy E0 steppinges E8400 mennyi feszt kaphat víz alatt, amivel még nem lehet gondja. 2 opció érdekelne. az egyik egy teszt erejéig belőtt max fesz. a másik pl egy 24/7-es beállítás.
köszi a válaszokat !Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
proof88
addikt
válasz Lawboy #29859 üzenetére
A lapban volt már 1 e8400 as régebben és működött. - szerintem ez a gond. Az a régen feltételezi, hogy C0-s proci volt, de valszeg most már fejlettebb, E0-sat kaptál, és az a baja a lapodnak.
link - a listában látszik, hogy újabb bios kell az újabb E8400-hoz. F3-as verzió kell, lehet neked csak F2-es van, az kezelte a régebbi E8400-akat.
Innen tölts le újabb bios-t (F4-et)! Ha sikerült a BIOS-frissítés (talán Win alól megcsinálja a program, de ha van szöveg, olvasd el azt benne!), ne felejtsd el a gép újraindítása után belépni a BIOS-ba és "Load Optimize Defaults"-ot nyomni neki! -
lala42
őstag
válasz Lawboy #29869 üzenetére
Ne keseredj el, de a celeronok között találtam 18-as szorzót
[link]sSpec Number:
CPU Speed:
PCG:
Bus Speed:
Bus/Core Ratio:
L2 Cache Size:
L2 Cache Speed:
SL7KX
2.40 GHz533 MHz
18
256 KB
2.4 GHz
Package Type:
Manufacturing Technology:
Core Stepping:
CPUID String:
Thermal Design Power:
Thermal Specification:
VID Voltage Range:
478 pin
90 nm
D0
0F34h
73W
67°C
1.25V-1.4V
Product Documentation:
http://support.intel.com/support/processors/celeron/sb/CS-023305.htmHa van Win, akkor nyomj 1 Ctrl+Alt+Del-t és nézd meg a teljesítménylapon, hogy hány procit mutat. De a lap BIOS-ában is megnézheted, hogy milyen procit ír ki. Attól,hogy nem teljes mértékben kezeli le, még kiírja a prockó nevét. Nekem is volt P35-ös lap, 6550-es procival. majd beletettem a 8400-at és minden probléma nélkül felismerte. ( igaz utána bios friss, mert jót tett a tudatomnak.)
[ Szerkesztve ]
Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
lala42
őstag
válasz proof88 #29873 üzenetére
De az sem ismerte a 18-as szorzót
Csak a 9-et mindegyik. A C0-s és az E0 -is
Szerintem a srácot átbaxták. Kapott egy cerkát.[ Szerkesztve ]
Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
toyone
őstag
-
CHIPman
nagyúr
válasz kornel8585 #29880 üzenetére
Ráhatás is kellett, vagy magától visszaadta?
hardverapro.hu/tag/chipman - Asus RX 6600 XT eladó
-
cimbi186
aktív tag
Hogy manapság mik vannak....................
-
FoBCRaistlin
őstag
gyönyörű, az ilyenekkel elbeszélgetnék szívesen... (persze nem legyen tanu)
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
dangerzone
addikt
válasz Sziszifeca #29853 üzenetére
Na, ez egész jó. Nekem ennyi fesszel 4050-et megy. Persze az fsb is alacsonyabb.
Meg 4500-at 1,392V-tal. De ez stabil érték, már agyonteszteltem. Viszont ezen már szépen melegszik is . Prime alatt 77 fokot simán eléri.Akkor bizony jó cucc ez az ud3r. Biztos ilyet vennék most.
Dehát...Most nyáron inkább bulira megy a pénz. Majd ha quadom lesz...2 év múlva....akkor majd talán beújítok én is egy ilyet. -
lala42
őstag
válasz FoBCRaistlin #29885 üzenetére
Kell oda a tanú is. Ő is hagy élvezzen egy kicsit Sajnálod tőle? Tanúnak jelentkezem Tapossuk ki a belit a szilvalekvártároló népi cserépedénynek.(egyszerűen kifejezve köcsög )
[ Szerkesztve ]
-
Vagtam
tag
Sziasztok!
Egy madár kérdés
Miért jobb az E0 proci mit a C0
Az Ojjektum a vízbű veszi ki a zoxigént, teccikérteni?
-
bzs73
őstag
Üdv.Nyomtam most egy 8x450-t
8x450@1.040v
Aminek örülök hogy 1.12vtt van neki adva ami szerintem szép 450fsb-nél.
Igaz ez smallfft volt de nyomtam egy 10 körös linx-t is ami ugyanígy stabil.
8x450 linx[ Szerkesztve ]
If a second or you are the first to lose.
-
plaszy
őstag
válasz dangerzone #29896 üzenetére
Nehéz lenne olyat mondani, amilyenje ne lett volna...
Egyébként de, amíg el nem adta és nem tért vissza a Wolfihoz.
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
bzs73
őstag
válasz dangerzone #29896 üzenetére
De volt az is,de hát ismersz.Ragaszkodó tipus vagyok nagyon.
Amugy lement a teszt 1.1vtt-vel is már és most az nb-t csökkentem még.Aztán ha sokallom még mindíg a feszt kihúzom a konektorból a dugót is.If a second or you are the first to lose.
-
sz.j
nagyúr
Kellemes eredmény, gratula.
Én még csak itt tartok: 1,056V@3604MHz
Majd még próbálkozok .....[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs