- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slyer
senior tag
-
lala42
őstag
Basszus Szabolcsba mikor ér ide? Olyan régen láttam már igazi vihart Tudjátok az az igazi jégveréses ( nem vagyok ám gonosz )
[B][I](#30102) Slyer [/I][/B]
Annak a procinak 24/7-ben simán adhatod a hűtődedel a 9x400-at. Az mindenre elég. (jelen pillanatban) Ha a memók bírják, akkor 8,5x450 is jó. Többet nem kell azt erőltetni. (megy az többet is, de a fentiek mindent kielégítenek a mai állás szerint.)A tuning meg olyan, hogy prim95 teljes stabil. 3DMark nagy eredmények, minden szép és jó volt, csakhát a játékok dobtak ki rendre. Nos akkor hogy is van ez?
Úgy-hogy eldöntöttem. Első körben megnézem mit tud ésszerü határok között maximumon a rendszerem, utána beállítom egy elfogadható teljesítményre és ott használom 24/7-ben.
Így kb. képben vagyok, hogy mikor kell vagy érdemes váltani.[ Szerkesztve ]
Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
lipi67
nagyúr
Szombathelyen 16° van!!! Hátha..Én, amilyen szerencsés vagyok, kapok egy hirtelen lehülést jéggel meg áramszünettel.
(#30101) ADAM1337: Persze. Természetes, hogy nem ülhetsz mindíg ott.
Igen, szerintem is van benne fantázia, ezért is vagyok kíváncsi rá. Sok sikert!(#30102) Slyer: A hűtődről: Próbálj rugós alátéteket a csavarok és a műanyag távtartók közé. Elég lazán"fog". Én nagyon utáltam azt a keretes illesztést. Az árát mindenképpen megéri.
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz lala42 #30103 üzenetére
Ha odaér akkor én is hamarosan érzem majd, jég nem kéne, igen, gonosz vagy.
Ez az. A tesztek támpontnak jók, de a mindennapi használat dönt úgy is a stabilitás felől.
Én majd a táblázatot kitöltöm (Vid/bios, 1,2v, max üzem, max fsb, max Oc stb..) és megy vissza alapra, mert ott is bőven elég nekem.
Na..várjuk a lehülést
(#30106) Slyer: Kézzel nézd meg, hogy el tudod-e fordítani a hűtőt (nem bírkózni kell vele.. ) Ha igen, tegyél alá.
Nem ismerem a biosodat, mi a kül a Tiéd és az enyém között, de direktbe : sehol.
Viszont, ahol állíthatod, hogy PWM hő vagy fesz érték alapján tekerje, ott disabled és akkor a maxon megy a venti folyamatosan.(#30108) sz.j: Te sose pihensz?
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
sz.j
nagyúr
8,5-es szorzóval: 1,008V@3604MHz
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
lipi67
nagyúr
Azt tudnia kell! Szerintem ott nem proci lesz, membeállítás.
Az egy dolog, hogy milyen a ramod, nem szereti azt a beállítást-szerintem-
Nálam is van ilyen bug, 800-on be se röffen a ram (2x), mindent hagyok, felnyomom 3,2x-re és rögtön indul..Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
papi77
addikt
Üdv!
Szerintetek normális,h 29 fokos szobában 48 fok alapon az E8400? ( Reggel óta megy a gép! ) Thx
Az első: NOKIA 1611
-
Slyer
senior tag
a ramo kingmax 2x1 giga 1066 cl5. 2 oldalas. amúgy a hűtő faszán rajta van, stabilan áll, nem tudom forgatni. nálam most a magok 60 és 54 fokosak... az normális? ilyen hűtővel fak... ááá... már ott tartok hogy húzni sem akarom csak jó legyen a hőfok...
-
lipi67
nagyúr
Gondolom nekem szántad. Nem, ott valami nem ok. Viszont..Ha terheled? nyomasd a mocsoknak az IBT-t s azt nézd, mennyi a különbség.
Itt is kva meleg van. Ilyen (32°) melegnek még sose láttam a hdd-t...Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
breiner
aktív tag
-
bzs73
őstag
Na most néztem időkép.hu-n pesten van a vihar elvileg.Rólam még szakad a víz itt szolnokon,és 32 fok van a szobába.Most nézem sopron környékén meg 13 fok van.
If a second or you are the first to lose.
-
-
proof88
addikt
jah Pest most mindenhol készül a viharra, jelenleg ez a helyzet most.
-
Rusher
őstag
válasz Tibiajax #30115 üzenetére
Nálam nem megy ahhoz képest nem is sok a 48....viszont 38 klímával sok sztem lehetne kevesebb is....
Lehült az idő kicsit mindjárt 38-40 fokos csak....iszonyat gáz ez a vihar mintha világvége lenne vagymi.... De attól függetlenül jó azért ez az enyhülés csak megint mi lesz....milliárdos károk...egyfolytában csak a szirénázást hallom....[ Szerkesztve ]
-
Slyer
senior tag
Noss! 1,25V-on 8x400-on stabil volt! KEP
utána megpróbáltam 8x450-en, de nem indult el a gép csak 3.jára, akkor meg visszarakta magát 8x333-ra (2,66-ra, nem értem miért ennyi...) most 9x400-on megy, most fogom kezdeni a primet! -
-
Slyer
senior tag
nos... 9x400 1,225V 3,6Ghz stabil... KEP
-
nagyúr
válasz MPowerPH #30132 üzenetére
ha jól látom szj. adatlapját akkor xigmatek-el hütötte a procit.
akkor nem is olyan nagy szám az az 1.008v 3.6GHz-en
ez az én E8400-em, gyári hűtővelattól függetlenül,remek példány van nála.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
-
Bagira01
veterán
válasz Tibiajax #30136 üzenetére
Blend-nél inkább az alaplap és a ramok vannak kínozva azért lehet h hibázik. Nekem sokszor volt h a blend stabil eredménnyel nem ment a small, de játékokban, mindennapos használatban mégsem volt gond. Viszont small stabil eredménynél még mindíg fennáll a többi alkatrész instabilitása így az esély is h játékokba nem fog menni
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
Bagira01
veterán
válasz MPowerPH #30140 üzenetére
Ja, nem árt, ha stabil a procc, de mindennapos használatba akkora terhelést úgysem kap, szóval ha blend stabil akkor nagyobb esély van h nem fekszik ki gamek alatt mint ha small stabil Ennek ellenére én is mindíg small-al szoktam tesztelni, mert húzva nem használom a procit 24/7-be
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
sz.j
nagyúr
Ici-pici javítás:
1,200V@4266MHz(Természetesen blend-el terhelve )
[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
proof88
addikt
válasz MPowerPH #30132 üzenetére
Hát egyelőre még nem láttam nagy elsöprést, nagyon jó órajeleket tud nagyon alacsony feszekkel, de mondom kérdés, hogy nála hol lesz az fsb-limit, mert akár ott is megtörténhet, hogy valami irgalmatlan nagy fesz kell már... de persze a lapom is lehet korlátozó tényező.
szerk.: meg nekem 24/7-re kell stabil cucc és hát az 500-as fsb-nél is úgy kellett finomítgatni a beállításokon, hogy hiába ment 2 óráig hiba nélkül a Large FFT teszt, GTA4-ben meg fél óra múlva kék halál volt. Nagyon várom, milyen nagy órajeleket tud kihozni a prociból. Mondom én már nem tudtam vele mit kezdeni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Ukrajnai háború
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 3600 használt processzor eladó garanciával!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Tálcás - Új, 3 év garancia - Eladó! 82.000.-
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- AMD Ryzen 3 2200G
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs