- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
sztem bios support csak a baja... fesz stab ic-k minden sztem megfelelne...
valaki plz. csináljon P35-ös lapban 9x445-ön vagy 8x500-on 1M-et... valami nem stimmol nálam vagy az x38quadgt is pi bugos...
[ Szerkesztve ]
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
épp ezaz, hogy nem megy, csak annyit detektál a lapja...
[ Szerkesztve ]
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
válasz Gorneck #2654 üzenetére
túl gyors... 45nm-es procikkal egyes x38 lapok, egyes bios-okkal (főleg asus p5e lapok sajnos) bugosak spi-ben, 0.3sec-el gyorsabban fut le mint kéne... XS-en is verte magát egy srác hogy neki 4500mhz-en lemegy 10sec alá, közbe legalább 4630mhz kell hozzá
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
JagelloZ
tag
E8200 és GA-X38-DS4 kombinációval vannak már eredmények? Próbálta már valaki?
http://www.valcoldesign.hu
-
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Na ja, későn írták bele, bár ugye előtte is ment, akár 2000ret is. Anyagi helyzet nem hinném, hogy annyira drámai lenne, hogy 1-2 programozó pár órás munkáját ne tudnák finanszírozni..inkább csak nem akarnak. Abból nekik nincs hasznuk, ha a kedves júzer a régi lapot foltozgatja, tömje szépen a zsebüket egy új lap árával..IP35Prot tuti nem veszek, IX38 meg még qrva drága nekem.
Nézhetek E6700at ha 4Gt szeretnék 24/7..persze 1.5V körül, áramzabáló -
Achill3uS
nagyúr
válasz Nyugdíjas #2656 üzenetére
aha aha, érdekes, nekem is pl 8x500 1:2 2000mhz cl7 lassabb volt mint a fenti beállitás, ami nem normális sztem... hát igen, látszik, hogy ez a jelenlegi chipsetek 45nm supportja csak himihomi dolog, valójában bughalmaz ha az ember nekiáll tuningolni...
-
Tibiajax
nagyúr
mod. Speed. ..és ha esetleg nem abitot néznél?....
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Pietrosz #2666 üzenetére
Aszittem eddigi hsz-ekből lejött mindenkinek, hogy éppen komoly eredménytelenség van
Elviekben lesz itt még egy-két P35 lap hamarosan,megnézem azokban is. Amelyik tudja a dolgát az marad. Remélem elsz olyan..."Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Achill3uS
nagyúr
válasz Nyugdíjas #2664 üzenetére
olvastam nyugodjáá
Keldor papa: hát sztem (remélem) a komolyabb x48-as lapokkal se lesz már gond (asus, dfi)
-
Tibiajax
nagyúr
Tudorok. Ez a deszka mennyire lenne jó, a wolf alá?..
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Tibiajax #2665 üzenetére
Szeressem a gurut, win alatt is meg a clock is jól/jót mutat. Szóval ja.
Giga lapokkal sosem szimpatizáltam igazán, bármennyire is jók/jobbak.
Ázusz meg drop miatt szóba sem jöhet, P5KC 1.55->1.35 után kihagyós.
DFIm volt még jó régen, de már nem vágyom az agyonbonyolított tuningra.
Valószínűleg elleszek addig a mostani konfiggal, míg az IX38 olcsóbb lesz.
De az is lehet, hogy bevágok egy Q6600at, 3-3.2GHz körül az is jó nekem. -
Rusher
őstag
válasz Zoli329 #2682 üzenetére
hol, ki Én ezen a feszen 515-ig jutottam 520-nál fagyott, hát remélem nincs vége az alaplapnak (nem hiszem) bár itt azért már lehet egy kis fesz kell a procinak még.....de ha mindkettő beüt egyszerre akkor sem fogok elkenődni nagyon
Speed(R) P5K Dlx-nál szinte nulla drop
[ Szerkesztve ]
-
pap
senior tag
Mit mondtok érdemes lecserélni egy 6750est majd egy 8400re?
Asus RT-AC66U, HP Microserver G8
-
pap
senior tag
De én nettóban vásárolnék,akkor is?
Asus RT-AC66U, HP Microserver G8
-
Tibiajax
nagyúr
igen..szoval, én is vagyok ezzel, pontosan. gigát nem akarok, sosem tetszett. dfi bszottul jol néz ki, a lanputrik állitolag jok is, de rohadt drágák, itt irja Keldor is, h mennyire sokba került, szavai mögött az irrreális ár/érték arány-gondolatot vélem felfedezni..
Ez a dfi meg, amit linkeltem, elég faszának tünik, nem is drága, nánikánál legalábbis.. kérdés, nem gagyi -e netalán.. egyszer már szptam a dark-csodával, soha többet nem kérek belőle.
asusbol gondolkodom a p5k-dlx-on, de egyenlöre lehet h polcra rakom a témát. hátha kijön abit vmivel...
hátha.. abitot szeressük.. -
Rusher
őstag
válasz Zoli329 #2689 üzenetére
pedig elvileg bírja hisz jó fpo-st kapott ez nem jelent semmit, biztos vannak külömbségek....az FPO sztem ugyanaz mindnél én már hármat láttam egymás mellett még a serial number is úgy ment, hogy 70-71-72....elvileg nincs is más FPO vagy igen?
Majd kiderül mit tud a lap nekem nem volt még olyan procim ami 500FSB-t ment volna (492 volt a max asszem)....meglátjukmod.:neked P5K van, mi a max fsb-d?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- HP nyomtatók
- Ukrajnai háború
- Apple notebookok
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs