- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz SzlobiG #3039 üzenetére
március 15
Model Number sSpec Number Frequency L2-Cache Front Side Bus Mult Voltage TDP Socket Release Date Part Number(s) Release Price (USD)
Core 2 Quad Q9300 SLAMX 2500 MHz 2 × 3072 KiB 1333 MT/s 7.5x 95 W LGA 775 Mar 15 2008[2] $266
Core 2 Quad Q9400[1] 2667 MHz 2 × 3072 KiB 1333 MT/s 8x 95 W LGA 775 Q3 2008 ???
Core 2 Quad Q9450 SLAN6 2667 MHz 2 × 6144 KiB 1333 MT/s 8x 95 W LGA 775 Mar 15 2008 $316
Core 2 Quad Q9550 SLAN4 2833 MHz 2 × 6144 KiB 1333 MT/s 8.5x 95 W LGA 775 Mar 15 2008 $530
Core 2 Quad Q9650[1] 3000 MHz 2 × 6144 KiB 1333 MT/s 9x 95 W LGA 775 Q3 2008 ???[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Laraxior
titán
válasz SzlobiG #7814 üzenetére
tessék parancsolni: q6600 vs. q9300
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
keIdor
titán
válasz SzlobiG #12185 üzenetére
Hőfokok alapján valóban nem levegő... (szvsz víz) 35°C-t ír a CoreTemp, de mivel tudjuk, hogy csal, ezért a valós 25°C környékén lehetett... ennyit számítana? Mindenesetre ez se rossz eredmény.
tom_tol: Neked az milyen FPO-s? Látom VID: 1,225V. (ezé is az)
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Achill3uS
nagyúr
válasz SzlobiG #15584 üzenetére
de jó is lenne ha ingyé adnának cuccokat a gyártók, de sajnos ez nem így van
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
lipi67
nagyúr
válasz SzlobiG #16153 üzenetére
Eldobott a marha 4,464-en..SFFT-n,most 4446-on megy,tudnia kell!
Nagy a VID-je,cserébe nem melegedik
Core temp 70fok..gyerekes,Itt Reallal mérik -10fok(95Tj Max),azzal csak 60° lenne..
fél órát járatom,s linkelem.-ha 2xxx elbírt 2v-ot(ma tudtam meg,én csak bios 1,765-öt adtam neki),akkor ennek is bírnia kell.Utána úgy is megy vissza alapra mert a vga-m nudli..értelme nincs húzni..-de olyan jóóó -
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Zé_Mester
őstag
válasz SzlobiG #17362 üzenetére
na most már leszállni a leendő lapomról.
Ő igenis szép, és ráadásul nagyon gyors is. majd fog görbülni a szátok amikor összebarátkozok vele és bevillantunk egy 700-as FSB-tSzatesz - 75e+posta.... óóóó sűrű elnézésedet kérem
de hidd el ez fele annyiért is többet tud majd mint a tiéd. és még a hűtéssel se kell majd szívni -
Zé_Mester
őstag
válasz SzlobiG #18220 üzenetére
Enermax Galaxy csicska, az a közelébe nem jön a gépnek.
1000-es Corsair vagy OCZ kell ide, vagy 1200-as Thermaltake.
vagy ha a tanítvány (szatesz ) nem hagyná otthon az 1000-es CM tápot, akkor jobban is mehetne a cucc
jövőhéten lesz garázs, meg Rampage Extreme, meg 4 (brutál) mag, meg CF, meg jég meg nitró meg KAJA !!!
biostar lapocska meg igenis jó lap, majdhogynem a legjobb lap max órajelre
724FSB-re nem sok lap képes
XS-en van róla rengeteg teszt, 600FSB-n lazán bootol a lap (nálam is)Zájec : jaja, lerántott a mélység
proci megy apróba, most csinálok vele még pár Prime95 eredményt, aztán szia, adom is eldiegho : tuti hogy táp miatt nyekkent meg.
mert 5550-on megnéztem hogy legyegy-e az 1M. lement.
húztam a procit 5600-nál megfagyott.
utána megpróbáltam 1,8V-tal és 5550-en restartolt 1M közbe. úgyhogy egyértelmű -
slett27
addikt
válasz SzlobiG #19526 üzenetére
Pont ezt találtam én is és éppen most tanulmányozom. Hát... nem sok helyen veri el a Q6600 az E8500-öt. Csak abban a nyomorék Sisoft Sandrában (a valósághoz nem sok köze van) és az Adobe Premierben, aztán máshol sehol.
Érdekes...
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
Laraxior
titán
válasz SzlobiG #19953 üzenetére
annyira nem érekelt volna...év végéig van egy kis plusz a fizetés mellé,szóval belefért volna olyan árban... már ölrültem előre..csak 80 topikban írtam le hogy lesz egy QX9770em... a k**** anyját
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz SzlobiG #19957 üzenetére
Hát..egyelőre a lapon igazodjak el...
most mondjuk azt nem értem miért van bekapcsolva az energiagazdálkodás,mikor én kikapcsoltam... C1e-t és a Speedstepet is"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
keIdor
titán
válasz SzlobiG #21135 üzenetére
Szerintem ezen kompi van azért megy ilyen jól, meg ezért bírja így... vagy nem tudom mi tud még 30 fokon tartani egy Wolfit ekkora load feszen... vagy a CoreTemp mér rosszul.
Nézz át Yorkfield topicba, meg nézd meg a listát, amit linkeltem.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
lipi67
nagyúr
válasz SzlobiG #21159 üzenetére
Kap majd ez még többet is,nem félős fajta,"szeresse".Azóta lement egy 2,5 órás prime,tudja mint eddig,s nem is melegedik jobban.Ez a lényeg.Holnap pihen,23°-ban nem ok..
subaruwrc: Majd amikor 5GHz/Prime klubbot csinálunk
(törpém ok,rendeltem is egy új thermaltake házat )winfier: Nem hál'istennek!Viszont ha majd olyan idő lesz itt is..Na,azok lesznek majd a szép idők!
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
MPowerPH
félisten
válasz SzlobiG #25014 üzenetére
A lap az nagyon ok, de visszafogja a procit. Sokkal több fesz kell a procinak az RE -ben, mint egy P35/P45 -ös lapban. Szóval ok, csak a proci tudna sokkal többet is.
lipi67: Ezt a procit az életbe nem adnám el , talán a PH legjobb E8400 -asa még ebben a lapban is. Ha VIBO belemegy abba, hogy 1 hétig elcseréljük egymás lapját, akkor kiderül mit is megy valójában a proci.
Kérdeztem Szatesz -ékat is, és ők is azt mondták, hogy RE -ben több feszt kérnek a Wolfok, mint egy P45 -ben. ű
Meg ha el is adnám, Q9650 -re most nincs pénzem, meg ambícióm se, alatta meg nem érdemes quad -ot venni. Arról nem is beszélve, hogy hűtésem sincs quad tuninhoz.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.