Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_x96x_S
addikt
válasz
vicze
üzenetére
> Már alig várom, hogy hány évig lesz sírás miatta mikor megszüntetik
Szerintem én is és a fórum nagy része Stockholm szindrómában szenved ...
Kérlek, légy egy kicsit empatikusabb
"""
Lényege, hogya túszok– ésa kiszolgáltatott helyzetben lévő Thinkpad ügyfelek általában – szeretetet kezdenek érezni kínzóik, rabtartóik iránt. Ez furcsa; józan ésszel azt hihetnénk, hogy gyűlölniük kellene őket. Általában ez így is van; olykor azonban nem ez történik.
""" -
válasz
vicze
üzenetére
Hát tőlem hallgatod majd egy darabig az tuti.
Habááár, lényegében már így is halott a brand a szememben, sikerült gyakorlatilag minden identitását és egyedi megoldását kihipózni belőle, a billentyű és trackpoint igényeim pedig a Tex Shinobi teljességgel lefedi, laptopot is egyre kevesebbet kell használnom, ha pedig joyride, arra van egy fél szekrénnyi régebbi TP.
Úgyhogy sokat nem nyerek a régi jó dógok' utáni rinyával.Azon filózgatok, hogy veszek valami korszerűbb darabot, amiben már gané a billzet, de még volt valamennyi anyag /bővíthetőség, rendelek Textől egy meztelen Shinobi PCB-t , teszek bele halk de taktilis kapcsolókat, és relatíve lapos, de szférikus kupakokat (ilye találni lesz szép sztori), és beépítem a Thinkpadbe némi zsanérmódosítás-magasítás után.
Ismerek egy srácot aki nagyon ügyesen tervez és nyomtat műanyag alkatrészeket, szerintem egy ilyen mod simán kivitelezhető úgy, hogy ne lógjon ki a lóláb azon kívül, hogy vastagabb lesz a gép, ami engem ugyan nem érdekel.
És akkor van egy gyors, ÉS ergonómiai szempontból is kiváló notim, aminek visszaadtam a Thinkpadségét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest