Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sziasztok!

    A napokban vettem használtan egy T400-as notebook-ot (üzletben, garanciával), ezzel kapcsolatban szeretnék egy kis segítséget kérni. Amikor a MemTest86+ (legújabb verzió) fut, akkor általában egy-két passed (tehát sikeres) teszt ciklus után egyszerűen megfagy a program és csak a power gombbal tudom kikapcsolni a gépet :F
    - eredetileg egy ezeréves BIOS futott rajta, ez is sikeresen lefrissült a legújabb 3.24-es verzióra. A frissítést megelőzően ugyanez volt a jelenség.
    - a biztonság kedvéért a BIOS frissítést követően mindent a gyári beállításokra állítottam vissza az új verziónál (Load Setup Defaults).
    - 2 x 2GB Samsung modul van a gépben, a MemTest86+ ezen kívül soha semmilyen memória hibát nem jelzett, Windows-t egyelőre még nem próbáltam telepíteni, de ilyen-olyan live Linux boot CD is gond nélkül futott.
    - a második 2GB-os modult a napokban vettem, korábban egyedül az eredeti 2GB-os modullal is ugyanez volt a jelenség.

    Azt szeretném kérdezni, hogy más is tapasztalt-e hasonlót ezzel a típussal? Esetleg lehet valami melegedési probléma? (a ventit hallom időnként pörögni, ha azzal lenne baj, akkor szerintem máskor is megfeküdt volna...)

    Ms este megpróbálok egy Windows install-t, esetleg egy Prime95-öt is, ha az végigfut akkor nem lehet nagy gond :) Csak idegesít ez a MemTest fagyás dolog...

    Előre is köszönöm!

    Üdv,

    [ Szerkesztve ]

    Üdvözlettel: Bélabácsi

Új hozzászólás Aktív témák