- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Apple iPhone 11 - népalma
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borote
addikt
válasz Chaser #34099 üzenetére
Nem lepődnék meg, ha cserélhető lenne IB processzorra majd, mert az IB-s chipset kompatibilis SB-vel, tehát ha az IB-s lap van benne, és nem forrasztott a processzor, akkor utólag még lehet piszkálni.
(#34101) audi100td: ezért mondom, hogy vajon IPS-e, de a mysoft egészen pontos szokott lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Gondwana #34095 üzenetére
Hm, oké, hogy 15" T60-ba jó a T500 hűtője, de 14" T60-ba jó-e a T400-é (és nem utolsó sorban jobb hatásfokkal működik-e)?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Chaser
legenda
válasz audi100td #34101 üzenetére
Legalább ezt is tudom Ha tényleg ips és van benne backlit is akkor azért korrekt az árazás. Nem tudom a backlit alap-e vagy opcionális.
Borote: Mivel nem tablet és nem s verzió talán nem forasztott, de biztos ki lehet deríteni. Viszont az egy dolog, hogy a chipset kompatibilis, ahhoz bios is kell, lenovo meg hülye lesz ivy biost kiadni a sandy lapjához Kivéve ha nem eleve ivy-s a lap és csak a cpu sandy, idővel majd ez kiderül. 1ébként meg cpu erőben nem sokat változott az ivy ahogy elnéztem c2c, igp lett valamivel erősebb, de az se annyival hogy húúúúúúúú érzésem lett volna tőle. A következő generáció lesz nagyobb ugrás mindenben.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
Nekem egyik tag azt mondta nem jó, próbálta. Gondwana talált leírást hogy jó, majd ha megkapja beszámol. A srác asszem T60p-be nézte a komplett hűtőt. 14 és 15" T60 alaplap az megegyezik teljesen, így a hűtőjük is. Lényeg hogy ha 15-ös T60-ba jó a T500 hűtő akkor 14-esbe is jó lesz. Én csak a ventit cserélem, ha megjön majd beszámolok.
szerk: Én innen vettem a ventit, a srác azt mondta ez tuti jó. A bayes eladók 90%-a T60 ventit árul T500 néven, kompatibilisek ugye, csak a T60 venti hangosabb. A t500 ventinek több a lamellája és más a kialakítása. Ő csak ventit cserélt T60p-ben de azt mondta hangtalan lett. Várom már nagyon
[ Szerkesztve ]
-
tototos
őstag
Ki mit szokott kikapcsolni az ssd hasnzálatnál a windowsban?
Én a töredezettségmentesítést kikapcsoltam még gondolkodom a Prefetch és SuperFetch kikapcsolásában. -
franc0
őstag
-
kiskekko
tag
válasz tototos #34108 üzenetére
Ajánlanék neked egy nagyon jól összeszedett olvasmányt, szerintem ez segítségedre lesz .
"Az elitet csak az különbözteti meg az összes többitől, hogy bárki másnál jobb az alapokban."
-
MODERÁTOR
válasz mitulabattyi #34109 üzenetére
NTFS last acces. Van értelme?
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
tototos
őstag
Szerintetek érdemes 3 giga ramot cserélni 4-re? Plusz a 64 bites rendszert feltelepíteni?
-
Hixon
csendes tag
Hello!
Az elmúlt hetekben több T43p-t és T60p-t láttam 15" 1400x1050es kijelzővel (elviekben ez akkor ips), azonban a thinkwiki erről semmit sem ír, hogy létezne ilyen lcd Txxp-kbe. (http://www.thinkwiki.org/wiki/TFT_display) Most akkor kinek érdemes hinni, az eladóknak vagy a wikinek?
kösz üdv
-
-
-
Chaser
legenda
T43p-t annyira nem ismerem, de ha 15" és 1400x1050 akkor ips, T60p 15"-ból meg csak IPS van az biztos.
1400x1050 92P6680 116,7 200 400:1 60ms IDTech N150P3-L01 R50, R51, T42, T43
15.0 1400x1050 92P6761 13N7078 116,7 200 550:1 50ms LG-Philips LP150E05-A2K1 T42, T43, T60
15.0 1400x1050 13N7196 116,7 200 500:1 40ms BOE-Hydis HV150P01-100 (sRGB Mode9) T60
Jól van a táblán csak te rosszul nézed. Az IDtech panelről nem hallottam ódákat, LG-Philips van a legtöbb gépben az nagyon jó és elvileg BH a legjobb, olyat sajna még nem láttam.
szerk: Tim82: Valóban T60p és T43p thinkwikin nincs feltüntetve 1400x1050-nel csak magasabb felbontással. Ettől független az 1400-as verziók is IPS-ek az biztos.
szerk: kraftxld Samu 830-cal nem fogsz mellélőni..és már alig drágább mint a sata2 verzió. A 830-at majd viheted nyugodtan a következő gépedbe is.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Ha a Hardveraprón, ott sima T43-asok vannak 1400*1050-es IPS-sel.
A Thinkwiki egyébként nem tévedhetetlen. A support.lenovo.com-on ellenőrizhető típusszám alapján, hogy gyárilag milyen kijelző volt az adott modellben.
Chaser: nem ő nézi rosszul, te nézted be a kérdését.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
Tim82
félisten
válasz Chaser #34119 üzenetére
Amúgy nekem rémlik olyan 15" T60p, amelyikben gyárilag 1400*1050-es kijelző volt, ami természetesen szintén IPS (forum.thinkpads.com-on hirdette valaki). Ezért is mondom, a Thinkwiki sajnos nem tévedhetetlen, vagy inkább nem teljes körű infókat ad.
-
Francia91
veterán
ATI Mobility FireGL V5250-nél T60p-ben a GPU hőmérséklet 97 fok az már gáz? sztem igen..
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
meszi16
tag
Sziasztok!
Olyan segítséget szeretnék kérni hogy van egy T23-as Thinkpadom ami menet közben megállt és azóta nem tudom bekapcsolni, nem reagál a gombokra. Akksija 1-2percet bírt, töltővel használtuk, arra rámértem és a feszültség megvan benne. Kérem aki tud segítsen.
Köszönöm! -
kiskekko
tag
Sziasztok! Valaki meg tudná nekem pontosan mondani hogy T400-ba milyen méretű USB 3.0 csatlakozó megy bele az express card foglalatba? Fontos lenne hogy illeszkedjen rendesen a gépházhoz, ne lógjon ki, ne legyen hézag ilyesmi.
"Az elitet csak az különbözteti meg az összes többitől, hogy bárki másnál jobb az alapokban."
-
jss
aktív tag
Van egy T61 Lenovo ThinkPad-em, a típusszáma 6457. 15,4'', wide. Szeretnék hozzá venni egy 9 cellás akkut. A probléma az, hogy É-Amerikában vagyok, a gép meg Svéd. Mire kell figyelnem, amikor kiválasztom az akkut, hogy nehogy rosszat vegyek? Vagy tök mindegy a dolog, csak T61 akku legyen és kész?
Zuhanó repülővel süllyedő hajóra esni...
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz audi100td #34144 üzenetére
+1. A vinyó meg mehet Ultrabay caddy-be, ha kell a tárhely és az optikai meghajtót ritkán használod.
-
Tim82
félisten
Úgy néz ki, működik és boot-olható az MR15 és valószínűleg az MR04 is (X60 tabletban kipróbálta valaki). Nem hagyott nyugodni a dolog és rákérdeztem a forum.thinkpads.com-on, aztán valaki tegnap ki tudta próbálni. Remélem, azt is megválaszolja, hogy kellett-e hozzá modbios. Ha nem, akkor berendelem az MR04-et, mert elég nekem egy SD.
-
Chaser
legenda
válasz Francia91 #34128 üzenetére
Ha terhelve akkor reális. 90nm nagyétvágyú vga, ezért is nem vettem többek között saját használatra T60p-t.
audi100td: Vásároltál már ettől az eladótól? Én most hidden esata+usb3-at rendeltem, az is egész olcsó volt. Sokan panaszkodtak hogy megszívták az olcsó vezérlőkkel, eddig még nem volt gondom, kopp-kopp.
szerk: Van egy kis problémám. W7 alatt ha olyan alkalmazást indítok ami pl natív 1024x768, akkor valós 1024x768-ban jelenik meg, nem a teljes képernyőre "nyújtózik ki". BIOS-ban van erre egy opció, de csak XP alatt működik, 7 alatt nem. Jelenleg csak maga az ati vga drivere van fenn, elképzelhető hogy ccc-ben lenne a megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Francia91 #34128 üzenetére
Viszonyításként Radeon X1400-nál mért hőfok most 62-67 fok között ugrál nálam a PC Wizard szerint böngészés közben és biztosan jó pár fokkal hűvösebb lenne, ha nem lenne 30 fok a lakásban.
Ja igen, terhelve se nagyon megy 75 fölé, még most sem.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Egy buta kérdés. A ThinkPad T420 és T430 esetében is az egyik memória modul a billzet alatt és a másik a hátoldalon van. Alapból a billentyűzet alatti hely a foglalt ugye?
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest