Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz FoxiestFox #122455 üzenetére

    Miért költenék rá ilyen összegeket?

    Mert fogsz. Mert tudom mennyi és milyen alkatrész van már kint a placcon, ami gyári és nem utángyártott vagy miket bontanak el :B

    Én már lejöttem a szerről, ha veszek egy romot, azt más, jobb állapotú romokból újítom fel, nem pénzből. Évek alatt, ahogy találok hozzá dolgokat.

    Egyfelől azokért is pénzt kérnek. Oh boi, mi pénzek a ritka és típushibás darabok, lásd palmrestek. Ki sem találnád mit találsz hamarabb: egy full patika komplett gépet vagy egy másik romot, amin egy olyan darab vagyis darabok nem lesznek patika állapotban, amik az első 3 hónapban mennek szét a birtkolástól kezdve. Mindezt ugye 10+ éves vasakon egyre korosabban. Lásd 200-as előtti gépek, amikből a teljesen használhatatlan darabok árai mennek az égbe, amiken semmi sem ép, egy centi se.

    Tényleg nem tudom miért indultál be így, ez a példány kellene ennyire a meglévő tudomisén mennyi mellé, vagy csak unatkozol, de légyszi inkább valaki máson töltsd ki, én abszolút nem igénylem, de tényleg.

    Semmilyen beindulás nem történt, ha aludtál egyet, olvass rá megint, nem is értem mi a problémád vagy mi történik most, ami nálad így felkorbácsolta a folyamatokat, mikor ez egy ezer meg egyszer letárgyalt felállás, csak ezt általában lelkes újoncok csinálják akiket pont arról beszélünk le, hogy vegyenek egy romot és majd apránként újítsák fel :))
    Mindezt ismétlem, egy olyan géppel, amiből még simán veszel egyben patika állapotút alig többért és nem azon fogsz agyalni, hogy a bal törött sarokért cserébe felrakod-e a karcosat, amin legalább még ép.

    Téma lezárva, szerintem legyen pihi, mert itt valami félrement :N

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák