Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz Tim82 #117997 üzenetére

    "a túltolt vékonyításnak ... milyen egyéb, valóban hasznos feature-k esnek áldozatul"
    Egyébként magam sem vagyok pártján ennek. :N Kulcsszó a túltolt... Ha már szóbakerült, én a T480s-t tartom egy jól sikerült kompromisszumnak, vékony, masszív, jól szerelhető, jó a port kínálat, és bőven elfogadható a bővíthetősége az egy RAM-slottal, cserélhető a WIFI-vel és M2 SSD-vel, korrekt méretű a beépített akku, jók a beviteli eszközök, elfogadható hűtés. Ami nekem nagyon fáj, az olcsón cserélhető hagyományos táp-csatlakozó hiánya, de ez sem a vékonyításnak lett szvsz áldozata, hanem inkább egyéb megfontolásoknak. Azt gondolom, az ezt követő S-szériáknál tolták túl a vékonyítást, ahol tized-milliméterek kedvéért eltűnt a LAN port és a RAM-slot is. Itt nincs számottevő előny valójában a felhasználónak, csak hátrány.

    Megértem amúgy az álláspontod. Látatlanban először én is inkább úgy voltam vele, mint te is, lemondani erről is, arról is, de aztán néhány év használat után ez lett a tapasztalatom. Nyilván, felhasználási szokás függő is, nekem pl. erősen hozzáadott a praktikumhoz, amiket felsoroltam. A mai napig megvan egyébként a jól felszerelt T420, van itthon négymagosított T430, T460s, T480s, T14, van tapasztalat mindegyikkel bőven. :)

    #117998 SzalaiG: Ránézésre hasonlónak tűnik, mint a T14, kis magnézium váz az alaplap felett, és arra pattintgatós műanyag ház.

    #118002 Tim82: Gyanús akkor, hogy vagy a 65W helyett 60W, vagy a Megatron viselkedése zavarja meg valamiért a 380-ast. :( Ennyiből mondjuk szívás az USB PD, nem elég rámérni egy multiméterrel, van áram/nincs áram, a protokoll analizátor már kicsit macerásabb (és drágább) szerkezet... :DDD

Új hozzászólás Aktív témák