Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vicze

    félisten

    válasz HSM #114252 üzenetére

    Most azt vettem észre, hogy ha cicergés közben kihúzom a tápot meg vissza akkor eltűnik. :F
    Csinálja amúgy aksin is, szóval nem a táp miatt van általánosan. Nyilván valami cseszett komponens hibája, de grrr... 5db R7 és mindegyik csinálja, tehát nem lehet egy túl egyedi dolog. Csak tényleg lefuttatom Cine R20 vagy 5x nem csinálja, lefuttatom R15-öt és egyből cicereg. Volt fordítva is, tök random. :( Főleg az a baj, hogy nagyon hangos.

    Vagy más ventid van a 4000-eshez vagy R5-nél más a vezérlés, de R7-esen nagyon nem ilyen és mindegyik ami eddig nálam volt ilyen volt. Én low poweren kell használjam, hogy a venti ne süvítsen mint az állat szünet nélkül, de még így is pörgeti néha.
    5000-en nagyon szépen látszik hogy teljesen dinamikusan megy a venti a hőfok alapján. 55C-től kapcsol be és onnan fokozatosan megy felfelé. 70Cfölé nagyon nem megy az APU, így 3500-nél jobban nem pörög a venti se.

    Igen a P miatt van a Pro driver nyilván, csak a G1-nél még nem volt. Lehet később ott is ráraktak, mert az volt az első ilyen, csak furcsa volt elsőre. Lehet még Pro driver se volt korábban mert ha jól tudom a P14s G1 volt ez egyetlen ilyen megoldás egyáltalán a piacon, lehet a programok sírtak, hogy nincs meg a driverben a cert, mikor azzal árulták. :P
    A OpenGL teljesítmény tényleg nem értem, majd kivesézem, ki fog derülni hogy driver-e, csak elsőre furcsa. Uengine-es OpenGL teszten OK-nak tűik szóval lehet csak Cine R15 probléma.

    Amit tesztelek csak Vantage-ből és Lenovotól hivatalosan van, teljesen gyári állapot általában. Van hogy később kap egy tiszta Win-t, de az is minden kizárólag Lenovo driverrel lesz telepítve.

Új hozzászólás Aktív témák