Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gyemipapa

    senior tag

    válasz Xbs #3156 üzenetére

    Nyilván ízlések és pofonok, mindenki a neki tetszőt keresi.
    A "nagyon nem szép" megjegyzés pedig messze nem ócsárolás, akkor te még nem hallottál valamit ócsárolni. Talán kicsit túl érzékeny vagy, és azt is gondolod, hogy ami neked tetszik, feltétlenül másoknak is tetszenie kell.....

    Tény, hogy én is a kevésbé csicsás, letisztultabb dolgokat kedvelem, egy ilyen pici kijelző ennyi információtól nekem túl zsúfolt, számomra ez a "mindent mutat" rovására megy, pláne hogy tiritarka, és a sok információ miatt elég aprók a karakterek, rápillantva szinte csak a pontos idő tűnik fel.
    Őszintén szólva igaz, hogy néha hirtelen nem jut eszünkbe, milyen nap is van, de hogy még azt is az óráról kelljen megnéznem, milyen évet írunk....
    Az elégetett kalóriát se nézegetjük szerintem óránként.
    A "pillanatnyi" hőmérséklet informatív lehet, de a napi minimum-maximum szerintem tök felesleges, az nem változik napközben, különben nem lenne értelme. Azt elég reggel a telón megnézni, ha valakit érdekel.
    A napos-felhős képecske is szerintem csak csicsa, kinézek az ablakon és látom, nem az óráról fogom megtudni, hogy be van-e borulva. :)

    [ Szerkesztve ]

    Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...

Új hozzászólás Aktív témák