- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Megjelent a HTC U11+ teszt, így ez a topik bezárt, folytatás a teszt alatt.
Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Nem a kép a lényeg, mert azt nem tudtam precízen kivágni paint-ben, hanem, hogy élőben milyen.
Nekem úgy tűnt, hogy kb 1,5-2 mm -rel vastagabb a felső rész, ami nekem a kézben furcsa volt." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
czifraj2
csendes tag
Skacok nekem nagyon tetszik, hogy nem a Sense felületet kapta meg hanem stock androidot! Imádom témázgatni mintha egy nexus lenne szoftveresen.
Root is pipa már. Bootloader nyitva, magisk-al patcheltem egy boot.img-t és felraktam (twrp még bugos így azzal nem fog menni.) Majd busybox és kész is a root. Ha valakit érdekel bővebben írjon és segítek. -
f3rdzs0
senior tag
egy másik gsmarena képen néztem meg
nem tudok nyilatkozni hogy mennyire észre vehető, mert én látom. viszont én csak akkor látom ha oldalra van forgatva a telefon. viszont ehhez hozzá jön az, hogy a gyári tokot használom még (amiket rendeltem az egyik elveszett a másik meg sima u11 tok), és annak csak a teteje fogja körbe a kijelzőt, alul nem. tehát amiatt mindenképp nagyobb.
egy egyenlő méretű tok esetében biztos hogy nem venném észreszerk. :és ez csak olyan, hogy egy pillanatra tűnik csak fel. nem olyan mint egy g6 hogy egyértelmű a különbség, főleg nem álló helyzetben
[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
kano
nagyúr
Nem veszted el, csak ha a gyártón keresztül nyitsz bootloadert.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
HUTCHDB
nagyúr
No erre nem is gondoltam, vagyis, hogy a tok okozhatja az optikai csalodast...
Kellene egy gyari meretpontos, vagy bemeretezett tervezoi rajz, az egybol mutatna, hogy mi a helyzet." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
kano
nagyúr
Info a másik topic (U11) topicgazdájánál.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Nem tudom, nekem is azt írták, hogy keressem meg Őt, de nekem még nincs sajnos meg a telefonom. Elvileg ez egy nem hivatalos bl feloldás, de nyom nélkül visszazárható. Viszont gondolom fizetős a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
czifraj2
csendes tag
Sunshine app fejlesztői mondák, hogy ha nyitod a BL-t nincs gari vesztés.. RUU is csak nyitott BL-en megy szóval no para illetve a szervíz nem nézi. A lényeg h stock legyen a rendszer mikor küldöd vissza. Illetve ha S-OFF-ozod a telót (amit még nem lehet de igérik) akkor vissza tudod zárni úgy, hogy észre se veszik.
Ha a hivatalos oldalon keresztül lekéred a kinyitó kódot és nem használod akkor is ugrik a gari? Nem... Szóval ez hülyeség..
M8, M9-et is küldtem vissza nyitott BL-el és Modifyed systemmel és nem érdekelte őket. (Ezért szeretem a HTC-t.) -
kano
nagyúr
válasz czifraj2 #164 üzenetére
Ez le van írva a HTC részéről?
-
Yeffy
veterán
igen, tudom, mar informalva lettem, majd felkeresem!
f3rdzs0: jo kerdes, lehet, hogy utkozik a Ph! szabalyzataba? nem tudom.
mondjuk ez hulyeseg lenne, mikor SIII-am volt, es nekialltam moddolgatni, minden infot nyilvanosan beszeltunk meg, sz'al passz...czifraj2: nem tudom, mi az a Sunshine app, de ezt jo tudni, hogy ilyen korrektek HTC-ek. akkor ugy nez ki, megerte oket valasztanom! nekem igazabol csak egy dolog miatt kell a root (AdAway, persze lehet, hogy megint kedvet kapok kernel meg egyeb cserehez, ha van valami jo kis plusz funkcio benne, bar ki tudja, nincs nagy ingerenciam ra jelenleg), viszont ugy, hogy pl a bankos appjaimat meg tudjam nyitni, azok root-erzekenyek, ha van a telon, nem nyilnak meg. meg mikor kijottem, SIII-ra volt az a RootCloak, vagy mi, ami ennek elrejtesere volt hivatott, hat az szart sem ert.
de jeleztek a masik topikban, hogy ez mar maskent megy, sok minden valtozott azota ('13-14 talan? fuu, hogy szalad az ido )Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
kano
nagyúr
Én is csak az miatt használom a rootot, de korábban megvettem az AdGuardot és most elkezdtem használni is. Nekem nagyon szuperül szűr mindent (appokon belüli reklámokat is). És ehhez nem kell root sem.
Most már nem SuperSU-val kell rootolni, hanem Magisk flashelésével és ott van olyan, hogy Magisk Hide (root elrejtés). Itthon OTP és Gránit appjaival jól működik (angol bankokkal nem tudom mi a helyzet).
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
probaltam az AdGuard-ot, kapcsolodo topikjaban, ha erdekel, utananezhetsz, nekem kb egy kalap szart nem ert. alig szurt valamit, appokban meg kb semmit, ahol a legfontosabb lenne. pl YT, reklamok, megszakito reklamok, stb.
nem tudom, valtozott-e valami azota...
szerintem ha otthoni bank appokkal megy, itteniekkel is fog, de majd meglesem hamarosan.
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
kano
nagyúr
Érdekes, nekem nem volt gondom vele. Ingyenes AdGuardot próbáltad vagy a megvásárolt Prémiumot?
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
utobbit.
most, hogy backupolgatok az elozo telomrol, latom csak igazan, mennyivel gyorsabb az uj vas, es mennyivel jobban banik az akksival. a Motom beszaras, milyen laggokat, akadasokat csinal, amiket nem is nagyon vettem figyelembe.
nyilvan van a ket telo kozt par generacionyi ugras, mar csak ha az eMMC <--> UFS 2.1-et nezzukBig girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
kano
nagyúr
Neked milyen SOT időket hoz 2 simmel?
-
Yeffy
veterán
nagyon nem meregettem meg, meg sokat zeneltem, telepitgettem az utobbi par napban, amikor volt egy kis idom, sz'al nem minden esetben relevans, de majd nezegetem, aztan kozzeteszem, amint van fullos (ertsd nem 40% korul toltore tett pl) SOT-om.
-
HUTCHDB
nagyúr
Tobb topikban jartam, jarok.
Sokszor mondok kendozetlen velemenyt egy egy altalam hasznalt es par napig kiprobalt telefonrol, viszont az adott forum tagjai nem hisznek a negativ kritikamnak, es istenitik, ajnarozzak (pl. önigazolaskent a jo valasztasukra) az adott keszulekuket.
Aztan mikor megkerdezem egy adott hozzaszolasom utani lehurrogast kovetoen, hogy milyen keszulekhez viszonyitva allitjak, hogy micsoda etalonrol van szo, akkor csend lesz.Ugye mas a helyzet, mikor valaki megszokott egy jol mukodo telefont, majd atter egy masik modellre, (vagy visszater a regire) egybol eszreveszi a hibakat, legyen az pl. egy egyszeru duppla kopp hianya, vagy a szoftver laggok, akadasok, stb. stb., mert a jobol a rosszba visszaterni faj ám...
Itt az U11 plus-nal azt latom, hogy nem nagyon vannak kompromisszumok (ami nekem szamit) ez egy nagyon jol sikerult telefon, a hTc ismet a regi fenyeben tundokol!
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
kano
nagyúr
Szinte minden topicban ez van, hogy nem hajlandóak elfogadni, hogy minden telefonnak vannak gyengéi. Megy a ködösítés, a terelés.
Ebben a topicban viszont akár még a negatív dolgok is beleférnek, ahogy látom a tagokat.
Holnap veszek egy fehér OP5T-t és kipróbálom, hogy mennyire jön be nekem. De haverral Húsvétra hozatok egy U11+-t.
Én is úgy gondolom, hogy nagyon jó telefon lett ez és jó közösség is alakul itt. Viszont sajnos Húsvét előtt nem tudok szerezni jó árban U11+-t.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Yeffy
veterán
tudom, evek ota tag vagyok, olvasgatok, kerdezgetek is idonkent, es detto ugyanezt tapasztalom.
ami szerintem elegge kontraproduktiv. okosabb nagyon nem lesz tole az ember. max megtanulja, kikkel "ne kezdjen" a kesobbiekben.igen, en is ugy velem, hogy a HTC nagyon kitett magaert, mar a sima U11 is jo telefon lett, de ez aztan tokeletes (a k**** jack hianyatol eltekintve ), a keparanya is az even divatba hozott, kar, hogy csak most jott ki. remelem, gyartanak meg ilyen keszulekeket, jo lenne, ha nem tunne el vagy nem vasarolnak fel a kinaiak lassan az osszes, egykoron nagy es jonevu, innovativ vallalatokat (BB, Motorola, NOKIA, hogy csak par peldat emlitsek. )
viszont arban is szerintem baratibb kicsit, mint a tobbiek, engem meggyoztek. a kovetkezo hetekben derul ki, jo valasztas volt-e. egyelore nagyon ugy gondolom, pedig nehez szules volt, kb majus-junius ota erik, osszel meg kulonosen rakapcsoltam, mikor jottek a hirmorzsak a V30-rol, majd errol a telorol.
neztem a simanak van YT-n durability test videoja, abban talan lehet azt mondani, hogy nem valami penge, de abban melyik mai telo az. alig par. meg a bend-test. ami nem tulzottan eletszeru, de eppenseggel mutat egy "meroszamot" az is. de ha azt nezzuk, hogy ez a squeeze funkcio olyanna teszi a ket telot, mintha kb 2 nagy gomb lenne oldalt, erthetobb, hogy miert ennyire "hajlekony".
mindegy is, a lenyeg, h probaljuk nem hajlongatni, meg mondjuk en a pille sulyommal nem raulni!
-
f3rdzs0
senior tag
5T után nem hiszem hogy akarsz váltani erre. annyival ez szerintem nem jobb.
az egyetlen ami kiemelkedően jobb az a kijelző, de ha te nem látod a pixeleket FHD AMOLED mellett, akkor még az sem igazminden másban kicsi a különbség a kettő között
főleg húsvét körül már szerintem nem is éri meg. akkor már várhatsz egy OP6ot is akár
[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
HUTCHDB
nagyúr
Gondolom nem arulok el titkot, de a hTc is kinai ceg, ugyan is taiwan = kinai koztarsasag (nem nepkoztarsasag, de egyes orszagok altal el nem ismert allam.)
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
f3rdzs0
senior tag
ezt en nem mondanám. ez a rendszer nagyon sokszor megakad, meg meg doccen. az ujjlenyomat olvasó is kicsit lassabb, ami szerintem rendszer szintű probléma.
kamerában tényleg van különbség de szerintem nem annyi hogy váltani kelljen miatta,vagy ne lehessen várni egy OP6ot.
de én annyit azért nem használom hogy erről túl sokat nyilatkozzak, nekem mindkettő megfelelt[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
kano
nagyúr
Rendszer gyorsaságban a legjobb az OP. Fényképezőben jobb a HTC bár érdekes, hogy ezen belül is a fényképek színei szebbek voltak az OP-nak.
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
tisztaban vagyok vele.
itt ertelemszeruen az utobbi evekben feltunt dzsunkacegekrol beszeltem. nem egy ilyen, mondhatni a mobilgyartasban nagy multu cegrol.f3rdzs0: no offense, de nem tudom, milyen docogesrol, meg akadasokrol beszelsz, hasznalgatom en is a telot, ahogy tudom, es semmi ilyesmit nem tapasztalok. mi tobb, en csak lesek, milyen porgos tud lenni. persze lehet, hogy belakas, es tobb honapnyi nyuzas utan ez lassulni fog, majd kideru. ha lenne, mar reg repult volna vissza a forgalmazohoz.
egyedul most ami bosszanto, ez a widget ora kesese. ugy tunik foleg akkor jelentkezik, ha hosszabb ideig nem nyulok a telohoz. gondolom a Doze-hoz lehet koze. de ha utana elkezdem hasznalni a telot, rovid ido utan magahoz ter. csak ettol fuggetlenul bosszanto.
-
f3rdzs0
senior tag
OP5hoz képest akadnak ilyen dolgok. pl ha az újra indulás sebességét nézem, ennek a telefonnak kell idő mire működik, OP5nél ez nem volt gond.
de pl az edge launcher tud nagyon awkward módon betölteni ha egy ideig nem volt használva. ilyen apróságok, de azért vannak, és észrevehetőek, hogy nem annyira sima a rendszer
f3rdzs0
-
kano
nagyúr
Megrendeltem az OP5T fehéret, megnézem, hogy mennyire OK nekem a fényképezője.
Ha nem jön be, megy vissza vagy apróra.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
f3rdzs0
senior tag
hát én kitartok amellett hogy a Honor v10 is érdemel egy esélyt ha számít az ár.
a fehér 5T nagyon szép (az alap design problémáimon túl) és ahhoz már tok se nagyon kell (bár vegyél )holnap kiszáladok venni egy olcsó VR headsetet, meglátjuk hogy milyen ezen a telefonon. OP5hoz értelem szeruen nem vettem, mert azon már normal használat mellett is láttam a pixeleket
[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
brainticket
aktív tag
válasz H.Kornél81 #187 üzenetére
szerintem nekem már a one m8-nál is ezt csinálta
-
kano
nagyúr
Hova szaladsz ki?
Meglátjuk milyen lesz a fényképező, de ezt kb 5-10 képből megmondom, hogy tetszik-e vagy sem. Amit csináltál összehasonlító fényképet kicsit zavar, hogy az U11+ színei olyan fakóak voltak...Én sem akartam írni, de volt kollégám HTC Desire-je is ugyan ezt csinálta ezzel a widgettel még anno.
Úgyhogy szerintem ez ilyen. Használjatok Weather M8 appot.[ Szerkesztve ]
-
f3rdzs0
senior tag
-
kano
nagyúr
Pedig az nagyon tetszett.
-
Yeffy
veterán
Nem ismerem az OP5-ot. Atlag havi 1x szoktam restartolni a teloimat, sz'al nekem edesmindegy, mennyi ido, mig bebootol. Ha a rendszer gyors. Egyszer kibirom.
Egde launchert meg szinten nem ismerem, Novat hasznalok.
De elhiszem, h az nem problemamentes. Hasznalj novat![ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
Hali!
Koszi, hogy jelezted, meg mas is reagalt ra.
Akkor ez valami altalanos elb*szottsag lesz a widgettel. Pedig nagyon tetszene!kano: megneztem ezt a Weather M8-et, nem rossz, de a widgetjei nem annyira jonnek be.
Mindegy, majd lesz valahogy, kitalalok valamit.
Kapja be a hötöcö, hogy nem birja rendesen megirni a sajat kis widgetjet. Foleg, h evek ota kb vedjegyuk ez a flip-es, lapozos ora ikon... -_-"[ Szerkesztve ]
-
f3rdzs0
senior tag
az edge launcher az edge sense egyik opciója, hogy felhoz egy kis szerencsekereket amiről indíthatok appot.
a novat nem szeretem, mert nem animál szépen (megvettem a primeot, mert olcsó volt). lawnchair az igazi nekem (abból is a nem play store verzió mert a play storeos early access szintén nem animalja a Google Pillt ).
[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
MrPetya19
addikt
Nekem minden androidos telefonom csinált ilyet
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
Yeffy
veterán
Igen, olvastam/laytam ezt a szerencsekerekes dolgot tesztekben. Nem erzem egeto hianyat, igazabol meg ki sem probaltam.
En Novazok, nekem bevalt, plusz nem szeretem felhuzni lentrol a "fomenut"/ app drawert, nekem legyen rendes "menugomb". En mar csak ilyen regivagasu vagyok.
Bar gondolom a legtobb 3rd party launcherben ezt lehet allitani.[ Szerkesztve ]
-
Emilchen
tag
Sziasztok, az eBayről érdemes U11+-t rendelni? 200.000 HUF-ra tartják. Vám és Áfa jön rá?
-
f3rdzs0
senior tag
válasz Emilchen #199 üzenetére
htc.com, jobb felső sarok ha beregisztráltál, ugyanide tudsz kattintani, a kék link, és átvisz.
amúgy elég bullshit €800 ár, ha eddig csak azok vettek ilyen áron telefont, akik nem akartak egy spamlistre feliratkozni
(#196) Yeffy: Lawnchair-ben nem lehet ezt állítani, mert annak az a lényege
f3rdzs0
Aktív témák
- Teszt HTC U11+ - úton
- Jogász topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest