- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
Új hozzászólás Aktív témák
-
DasH_001
tag
Hűtést cserélnék egy dedikált VGA-s 6930p-n.
Milyen hővezető lapokat használjak? -
Ronam
addikt
Meg lehet valahol nezni, hogy a laptopban HDMI 1.4 vagy 2.0 van? AIDA-ban neztem, de ott nincs semmi info, neten is keresgeltem, de egyelore semmi. Egy HP Omen-rol van szo, X5D95EA.
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
hp 250 g5be mekkor hdd optibay/caddyt kell venni? 9,5mm?udv
b. -
Wikoo
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy HP 15-R042SH lapos (J7U26EA#AKC a P/N) és sajnos a caps lock elszállt, nem reagál a lenyomásra. Csatlakozó tisztítás stb nem oldja meg a problémát és 20k felett van az új billentyűzet. Van esetleg ötletetek hogy honnan tudok szerezni olcsóbban? nem baj ha használt, csak működjön!
Segítséget előre is köszönöm.Békesség, boldogság! x)
-
wopi
aktív tag
Sziasztok!
A Pavilionom esetében mi lehet az oka, hogy a tapipad néha eléggé rendellenesen működik? Általában teljesen jó, de néha elkezd nagyon akadozni az egér, nem kattint, hiába "kattintok" rajta... Ugyan így néha ha a képernyőt kezdem nyomkodni, nem érzékeli. Egy újraindítás általában segít... De miééért?
Köszönöm a tanácsokat,
Peti -
veterán
-
veterán
-
Recon666
Közösségépítő
Sziasztok!
Van itt egy HP 250 G3 noti, töltő csatlakozó rá volt dugva ugy 15-20 másodpercig és csak utána kezdett el narancssárgán világítani, addig semmi életjel, ez normális? Próbáltam mozgatni de semmi, de utánna megy szépen ha elindul.
[ Szerkesztve ]
-
wopi
aktív tag
válasz SeniorTilla #47158 üzenetére
Erre nem gondoltam... Nade merre induljak?
-
zolnagy
őstag
Sziasztok!
Vettem egy HP 250 G6 notit. Alapvetően jó, bár a billentyűzeten még zavar, hogy az í gomb az ellentétes oldalon van és hogy az enter egy vékony csík.
Ami jobban zavar, hogy a töltés jelző led állandóan világít. Éjjel ez zavaró, mert elég erős a fénye. Ki lehet ezt vhogy kapcsolni? Biosba (uefi) hogyan lépek be? Ssd van benne és 2 s után már feláll a windows, nem is látok semmi lehetőséget.
Köszi! -
veterán
-
Recon666
Közösségépítő
válasz SeniorTilla #47162 üzenetére
Igen igazad lehet, mert utánna indult, és azóta is megy.
-
veterán
-
zolnagy
őstag
válasz SeniorTilla #47165 üzenetére
Én se találtam sajnos. Előző, dell gépem nem világított, amikor kikapcsoltam.
Mindegy, leragasztottam egy fekete szigszalaggal, jobb híján. -
aakosch
tag
Üdv!
Szert tettem egy Probook 430 G5-re. A gépből folyamatosan hallható halk "cicergés". Egyértelműen nem a hűtésből ered, mert álló ventillátor mellett is hallható. Utal ez bármilyen hibára? A cicergés intenzitása olyan, mintha a pl. az egér húzásával szinkronban lenne.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
aakosch
tag
válasz SeniorTilla #47168 üzenetére
Közben utánanéztem, és egy az egyben megegyezik ezzel a probléma.
Amennyiben most nem rohanok ezzel a problémával a szervizbe (mivel egyelőre elvagyok a zajjal, legalábbis most nem nagyon engedhetem meg magamnak, hogy gép nélkül maradjak hetekre) és esetleg később kinyíródik a mobo, akkor felmerülhet az én felelősségem? Ahogy a topicban olvastam így is úgy is cserés az eset. Az más kérdés, hogy a srác ugyanúgy egy hibás darabot kapott.
-
veterán
-
szabifotos
senior tag
Sziasztok!
Előző két HP-m régebben GPU kontakt hibával ment tönkre. (625, 6735s) Ahogy olvasgattam, rátaláltam, hogy a GPU-ra silicone pad kellett volna. Ha jól emlékszem csak paszta volt rajta. Emiatt mehetett tönkre mindkettő ilyen hibával?
Kérdésem, hogy honnan tudom megállapítani egy nem gyári állapotú gépről, hogy oda elég a paszta vagy pad kellene a gpu-ra?
-
w.miki
veterán
HP 840 G1 szerintetek gyorsabb Win7-el, mint Win10-el?
Használtan vettünk HP 840 G1-et, 500GB HDD-vel.
Tesóm megbízott egy informatikust, hogy tegyen bele SSD-t... is...
Ő egy Samsung EVO 250GB-t vetetett bele, és Win10Home telepített rá (Win7Pro, és Win10Home matrica van alul)
Viszont én lassúnak találom, a saját Dell e6540-emhez képest.
Én eladatnám a samsung SSD-t, és Transcend m.2-t tennék bele, arra pedig Win7Pro-t. Mellett maradna az 500GB HDD.
Szerintetek azzal gyorsabb lenne? Vagy maradjon így? Mi lenne a jobb?
Videó[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
veterán
válasz w.miki #47172 üzenetére
A win10 szerintem is gyorsabb a tapasztalatok alapján, mint a 7-es
Várd meg a frissítések letöltését, vagy állítsd be a wifit forgalmi díjas kapcsolatnak, akkor befejezi a frissítések ész nélküli telepítését és megnézheted, mit is tud a rendszer valójában. Ha esetleg mcafee is van rajta, azt azonnal uninstallálni kell
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
válasz szabifotos #47171 üzenetére
A paszta évek alatt elöregszik és megkeményedik, nem adja már át teljesen a hőt. A szilikon biztosan jobb.
Ha újrapasztázod a régi gépet, az is bírni fogja még sokáig, csak jó minőségű pasztát válassz.
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
szabifotos
senior tag
válasz SeniorTilla #47175 üzenetére
De arra gondolok, hogy olvastam, hogy nem jó egyes GPU-k alá a paszta, mert nem ér hozzá a hűtőmodul, csak ha pad van alatta.
-
veterán
válasz szabifotos #47176 üzenetére
Akkor te okosabb vagy, ne cécózz, tegyél alá!
-
Marci93
tag
sziasztok,
br 200 (max 250) korul tervezek venni egy 13.3’’ FHD laptopot. (ssdvel, 8gb rammal)
Jelenleg leginkabb a Probook 430 modellekkel szemezek. G4 vs G5 viszonylatban mit javasoltok? Érdemes mindenképp az újabbat venni? -
Lallerboy85
tag
válasz Marci93 #47178 üzenetére
Szia!
Nekem g4 van lassan 1 éve, napi 14óra használatban van, de nagyon tudom ajánlani(i5 proc,8gb ram, ssd jelenleg nincs még benne).Akkumlátor még mindig nagyon jó 1év és ennyi töltögetés után, bár oda is figyeltem rá, minnél tovább bírja!
1 dologra figyelj, pixelgarancia !!! 3.gép lett az ami tökéletes...cserélték mint az alsógatyát Amikor vettem, másoknak is volt hasonló problémája, nem csak nekem...Persze van akit ez nem zavar,csak szólok h erre nem árt odafigyelni!
[ Szerkesztve ]
-
Krogoth
senior tag
válasz Lallerboy85 #47181 üzenetére
-
w.miki
veterán
HP Mobile Data Protection Sensor driver felkiáltójeles a Win10Home eszközkezelóben.
Ez melyik driver? Mit töltsek le Hp 840G1-hez?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Land
veterán
Üdv!
Tegnap vettem egy HP 8470p használt laptopot, melyre több óra küzdés ellenére sem tudom a Win 10-et felküzdeni.
BIOS: AHCI-re állítva és UEFI Hybrid módra.
Rufus: GPT, FAT32, Win 10 1709
Boot sorrendből betallózom a fájlt, elindul a telepítő. Particionálom a merevlemezt. Végigmegy a telepítés, de a "Kész" opciónál letérdel az alábbi hibaüzenettel.
BIOS 2012-es rajta. Mi lehet a gond? Még sosem kellett pénzért Windowst telepíttetnem gépre, de már ezen agyalok szégyen szemre...
Köszi!Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
válasz Dell XPS #47188 üzenetére
Megpróbálom úgy, de nekem a 2012-es BIOS verzió a gyanús.
->Sajnos nem lett jó. BIOS frissítésen túl nem sok opciót látok.
Win 10-hez nincs BIOS frissítés, de 8.1-hez van. Leszedtem 2-t is, de a Win 10-es gépemen csak gyorsan feltelepül és nem indul el a HP system bios update utility program, mellyel pendrives BIOS frissítést tudnék kreálni..MEGJEGYZÉS:
Lehetséges, hogy a Windows 7 operációs rendszerrel gyártott HP és Compaq notebook számítógépekhez rendelkezésre áll egy BIOS-frissítés, amely lehetővé teszi a Biztonságos rendszerindítás funkció használatát. További információkat A BIOS frissítése című fejezetben talál.MEGJEGYZÉS:
A Windows 7 vagy korábbi operációs rendszerrel forgalmazott HP és Compaq asztali számítógépekhez nem készült, és várhatóan a jövőben sem lesz elérhető olyan BIOS verzió, amely lehetővé tenné a Biztonságos rendszerindítás funkció használatát....Secure Boot opciót nem találok a BIOSban.
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Dell XPS
veterán
UEFI opció felett kellene látnod secure boot lehetőségét. Nekem is 2012 -es BIOS volt fent amikor megvettem (2016), de már nem emlékszem, hogy problémát okozott volna. Természetesen frissíteni kell 'majd' mindenképpen, azt hiszem F68 -nál járunk már.
Kicsit csodálkozom, mert kikapcsolt opcióval is lehet boot -olni, telepíteni op.rendszert. Próbáld meg legacy .ben telepíteni és annak megfelelően megformázni Rufus -szal.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dell XPS
-
Land
veterán
válasz Dell XPS #47190 üzenetére
Gondoltam a telepítő pendriveról javítom a windowst, de ez fogadott:
Komolyan tegnap óta azon agyalok, hogy nincs-e bekapcsolva valamilyen k@csög védelem a BIOSban és az szívat...
PC-ről, Win 10 alatt hogyan tudok BIOS update-s pendrivet csinálni?
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
válasz Dell XPS #47194 üzenetére
Most Win 7-et próbáltam, mely eredetileg rajta volt, de az is ugyanazt a hibaüzenetet dobja.
A pendrive GPT-s, az baj hogy a merevlemez is arra lett formázva MBT-ről?
Vagy MBT-s telepítőt csináljak és a merevlemezt is MBT-re formázzam?Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
- Elektromos autók - motorok
- Dell notebook topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest