- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz MájMekk #37699 üzenetére
HP háztól-házig garancia érvényes rá, nem is értem miért vittétek szervizbe...
Természetesen ha beleömlött valami, az nem garanciális. A folyadék az idők folyamán több alkatrészt is tönkre tehet, ezért mondhatták, hogy nem érdemes javítani, de egy alaplapcserével (ha csak az ázott el más nem) még menthető.
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
válasz Dead_slow #37700 üzenetére
Én vennék a helyedben egy jó csavarhúzó-készletet, legközelebb nagy hasznát fogod venni
A csavarhúzó nem philips, hanem csillag...de ez mindegy is, ha nem hozzá való vagy kopott, tönkreteheti a csavart, a mellékelt ábra mutatja.
Szedd ki a csavarokat és úgy vidd a szervizbe.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
Dead_slow
tag
válasz SeniorTilla #37702 üzenetére
Legutóbb egy kolléga, aki extelefon szervizes azért szúrt le mert, hogy az Philips és nem csillag
A csavarhúzó készlettel nem volt gond, de kicsit félre értettél, ki sem tudom szedni a csavart ez a gond, gondolom kicsit megszaladt a kék Loctite vagy nem tudom. Szóval azért kérdeztem, hogy mi lesz, ha így odaviszem nekik, vagy esetleg valami tanács, hogy miként operáljam ki azt onnan? -
veterán
-
MájMekk
tag
válasz SeniorTilla #37701 üzenetére
Köszi szépen a választ!
Nem Európában van a lányom és sajnos arrafelé elég másképp mennek a dolgok...
Egy alaplap csere saját költségen nagyságrendileg mennyibe kerülhet?
A pontos típusa: HP Pavilion 15-n000sh Notebook PC Típus: F2T40EA -
veterán
-
törölt tag
Hello!
Lenne egy két problémám. Tegnap vettem egy Pavilion 15-p052sh notebookot és a wifi nem a legjobb. Néha erős néha nagyon gyenge és néha el is tűnik... Nem tudja valaki véletlenül, hogy miért? Felraktam rá a Broadcom 802.11b/g/n vezeték nélküli LAN illesztőprogramot, ahol azt írták, hogy "- Kiemelkedő teljesítményt nyújt, ha a rendszer vezeték nélküli hálózathoz van csatlakoztatva. ". Hát a nagy faszt...
A másik problémám pedig az, hogy ha a notebook hangszóróin szól a hang akkor sztereoban nyomja, viszont ha bedugom a fülesem akkor csak a bal oldalt jön hang... Próbáltam már a balanceot meg minden szart... Beats audio... -
Ice&Lime
veterán
válasz #56691712 #37707 üzenetére
Régebben nekem is volt egy pavilion és annak is ingadozó volt a jel fogadása, sőt, általában alacsonyabb volt, mint a többi notié. Valószínű, hogy alapból ilyen, vagy cserélj egy drivert még, vagy cseréltesd ki a wifi-t benne.
Ami a hangot illeti, annak a beatsaudio-nak nincs valami verzérlőpultja?, mert lehet, hogy abban kéne beállítani.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Xantor
tag
válasz #56691712 #37707 üzenetére
Nekem pont ugyanez a típus van és tökéletes a WiFi benne, nincs jel erősség ingadozás, nem dob le, stb. Próbáld ki a RalinkRT3290 driver-t, hátha azzal jobb lesz. A hanggal sincs semmi problémám, mindig fülesen használom, egyedül akkor vettem észre ilyet, amikor nem dugtam be teljesen a jack csatlakozót, de ekkor ez természetes (Sony MDR-XB600).
Ha fent fog állni továbbra is valamelyik probléma, akkor egyszerűbb még most visszavinni, mint szenvedni vele a későbbiekben.
A józan ész olyan ritka manapság, hogy lassan a "szuper erő" kategóriájába sorolható...
-
veterán
-
törölt tag
válasz SeniorTilla #37712 üzenetére
Pécs, laptopszalon. Azt mondták, hogy ha ők megnézik és náluk jól működik eredeti winfossal, akkor perkálhatok...
-
Ice&Lime
veterán
válasz Xantor #37714 üzenetére
Ubuntu-val érdekes lesz, mivel nincs rá driver támogatás, és nyugodtan lehet mondani és jogos is (ebben az esetben), hogy a linux drivere nem jó. Én próbáltam több linux disztrót (notebook) és nemigen volt rá normális driver támogatottság, hol ez, hol az nem működött jól, csak winen.
(#37707) sudubigyibó: egyszerű, tegyél rá egy érintetlen msdn-es win7-et, 30 nap próbaidőszakkal jár (ezalatt nyugodtan tesztelheted), ezzel megnézheted, ingyenes és hiteles is.
[ Szerkesztve ]
-
lolka1980
aktív tag
Sziasztok
Úgy néz ki lehetőségem nyílik valamelyik laptop vásárlására.
Illetve segítségeteket kérném a döntésben
Melyiket inkább illetve egyáltalán megéri-e az árát
Nem volna nagy igényeim net,office,netes játékok meg amire esetleg kisgyermeknek szüksége lehet 7
Valami rajzoló program meg ilyesmi.Köszönöm előre is segítségeiteket,tanácsaitokat
-
veterán
válasz #56691712 #37713 üzenetére
Nem kell perkálnod, legfeljebb - ha bizonyítják a gép tökéletes működését - nem veteted vissza velük. De ezt kétlem azok alapján, amit leírtál.
A gépre hardver garancia van, szoftver nincs. Ez azt jelenti, hogy a hardvernek működnie kell a megfelelő módon. Ha ez nem megy, és a szerviz sem tudja produkálni neked, akkor hibás a gép. Tökmindegy, milyen az oprendszer. Ne felejtsd el, egy 30 napos próbaverziós windows is tökéletesen legális.
Minap volt nekem is egy esetem egy Pavilion 15-tel, amiben a wifi nagyon gyenge volt. Freedos-szal volt a gép, úgy is adtam el, de a srác aki megvette, másnap szólt, hogy nagyon gyenge a wifi. Visszaadta, feltelepítettem (mert azért bemondásra nem cserélek gépet, de alapvetően elhiszem amit az ügyfél mond) és tényleg igaza volt. A wifi kártyán csak 1 antenna kábel volt a kettő helyett, az is rossz helyre dugva.
Visszaadatam az árát. Ennyi, és ezt minden becsületes kereskedőnek meg kellene tennie.
Úgyhogy ne hagyd magad, esetleg vidd el egy határozott ismerősödet is, és fizettesd vissza a gép árát. A HP Support is ezt fogja mondani, ha felhívod őket. 06-40-200-629
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ma visszavittem ismét. Beadtam, lement ugyan az téma, csak most a win7-be kötöttek bele, hiába mondtam, hogy ki lett próbálva win 8.1-el is... Na mindegy, átnézik és majd csörögnek. Kíváncsi vagyok mi lesz belőle. De szerintem nem fogják tudni megcsinálni, főleg a jackdugós részét. Mondjuk már azt is kinézem belőlük, hogy szétszedik...
-
üszök
őstag
válasz Ice&Lime #37726 üzenetére
Nem. Ugyan úgy 8-ast küldtek,mint amikor a boltból kihoztuk. Pedig ott is 8.1-el hirdetik,és 8 van rajta. Teljesen vissza állította az eredeti állapotot,a partíció kiosztással együtt. Állítólag 3 óra körül volt,míg a két lemezzel végzett. Most megint lehet felrakni a 116 frissítést,mert ugye addig nincs 8.1
Gedeon31
(PH! addikt)Nincs mit.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
üszök
őstag
válasz Ice&Lime #37731 üzenetére
A vásárlás kori állapot áll vissza.A 8.1 külön is megvásárolható önálló rendszer ként. Az XP-s géphez sem küldtek hetest régen.
Bár a MédiaMark reklámja inkább meg tévesztő,hogy 8.1 van írva a gép előtti papírra,és egy fél este kell az eléréséhez.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
Ice&Lime
veterán
"Az XP-s géphez sem küldtek hetest régen."
Hát persze hogy nem, de ez azért nem olyan, hanem inkább olyan, mármint a 8 és 8.1, mint régen az xp sp1 és sp3 szerintem. Igaz, hogy külön is lehet kapni, de a 8.1 nem egy külön új rendszer, hanem csak egy javítás.[ Szerkesztve ]
-
üszök
őstag
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Egy EliteBook 8740w-m van. Azt szeretném kérdezni, hogy BIOS-ban beállítható, hogy ha lehajtom a kijelzőt, akkor mit csináljon a gép? Mert jelenleg elmegy csicskálni.
Köszi előre isWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Xantor
tag
válasz GrooveHero #37736 üzenetére
Ezt inkább op.rendszerben tudod beállítani.
A józan ész olyan ritka manapság, hogy lassan a "szuper erő" kategóriájába sorolható...
-
GrooveHero
addikt
-
Ice&Lime
veterán
válasz GrooveHero #37738 üzenetére
Igen, engeriagazdálkodásban van benne.
-
lipi67
nagyúr
Bocsi a képminőség miatt, lenne egy kérdésem.
Ez elég jó egy notitól, nem?
[link]Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
De.. nem tudom neked miért nem nyitja meg...
Kben nem nagy durranás, csak egy 4 éve HP 4520-s gépem, 10mp-es bootja.
(win8.1,)Azt szerettem volna tudni, hogy más gépeknél mennyi ez az idő (i5 560m samu 840 ssd)
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Geradossz
aktív tag
ebben a laptopban: http://laptopdiszkont.hu/index.php?main=main&page=bolt&subpage=kirakat&itemid=18246&op=details&mode=laptop_uj
HP 15-D052SH
Milyen videókártya van? azaz hány gigás? Mennyir ehazsnálható játékra? Sims4, Fifa 15, Farcry4?
Illetve a procija hány magos?A segítséget előre is köszönöm!
-
lipi67
nagyúr
válasz bAtt001 #37743 üzenetére
Nem akarok én gyorsabbat, csak kíváncsi voltam, hogy rendesen teszi-e a dolgát.
Mindíg asztalim volt, most eladtam, újat szertnék építeni. Ezt megvettem olcsón (hiába 4 éves lassan, 1 hetet nem használták, dobozban állt mert a tulaj kiment melózni..na, ott elszállt magától és a pénztől, vett egy kukimtudja mit. és ezt mikor hazajött, eladta nekem)
Eladtam belőle a hdd-t,(500-as), az i3-as procit és a 3GB ramot. Vettem az i5 560m-et, 2x4giga ramot és egy samu 120-as SSD-t bele. Azóta ..elvagyunk. Legalább van min pötyögni míg összerakom az asztalit. Csak..kvra ellustított, azóta ágyból gépezek...[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Geradossz
aktív tag
Köszönöm a googles válaszolónak... nagyon sokat segített...
azt valaki megtudj amondani, hogy az említett laptop mikor került forgalomba? HP 15-D052SH
Azaz mióta árulják? -
törölt tag
válasz #56691712 #37721 üzenetére
Bocsánat a sok offért, de ma felhívták a páromat és elismerték, hogy hw hibás volt a gép... Szerintetek vissza lehet még kérni a pénzt? Páromnak annyit mondtak csak, hogy cserélik, de nagyon gondolkodom, hogy ezek után inkább az árát kérném vissza, nem pedig egy másikat...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest