- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
válasz zolynet #40600 üzenetére
Egyelőre rámegyek az esztétikára, állagmegóvásra, na meg a nagy szervizre. Aztán remélem sikerül lealapozni a házat. A jövő meg még kérdéses. De egyre jobban érdekel a dolog, és egyre jobban szeretem a kocsimat. Civicnél nem volt olyan, hogy random kimentem este 9kor ránézni, hogy alszik-e már a garázsban.
(#40602) Qru
De remélem a blokknak ettől nem lett baja. Bár akkor már jelentkezett volna a hiba nem? Méghozzá nem nálam.(#40604) Qru
Meg Subaru, meg Micu ha minden igaz.[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz z123456789 #40605 üzenetére
Nem, csak a gyertya sérül olyankor.
Haha akkor itt az idő hogy vegyek vmi rendes autót amit érdemes húzni.
#nincsbennetarcsi
-
bbubby00
őstag
Nem akarom elkiabálni, de lehet vasárnap viszik a drágaszágom
Így a következő projekt, venni egy Hondát 250bő Kell valami városi szaladgálós, asszonynak boltbajárós, ütni vágnivaló, amit nemsajnálok. Így legalább nem az Insigniát fogja beröffenteni, ha a sarokig elmegy a zőcségesbeEladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
bbubby00
őstag
válasz z123456789 #40610 üzenetére
Imád 60 telirakott szatyorral hazajönni, tehát a kecske kilőve
De még az is lehet, h veszek vlmi egyterű dízelt a vállalkozás végett.[ Szerkesztve ]
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
bbubby00
őstag
válasz EQMontoya #40615 üzenetére
Gondoltam én, h van vlmi turpisság is a dologban!
Nézzétek csak!Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
bbubby00
őstag
Amúgy mi a véleményetek ezekről a kis Civicekről?
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
Buster17
addikt
Hali!
Megjött a családba az első Hondám és lenne néhány kérdésem.
-Van pendrievom zenékkel, de nem lát semmit belőle ha rádugom az usb-re. Rosszul lenne formázva vagy be kell állítani valamit?
-Eco mod a klíma teljesítményén kívül mit csinál még?
-Szeretek üresben gurulni (lejtőtől hazáig általában) akkor is lefog állni a start/stop rendszer által vagy csak álló helyzetben áll le?
-Jobboldali visszapillantó tükröt nem lehet beállítani mert visszaugrik. Van egy kis sérülés rajta ezért gondolom szétugrott a mechanika. Ezt mivel lehetne orvosolni? Sajnos ezt már itthon vettem észre.[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Buster17 #40623 üzenetére
1: ezt passzolom de elvileg fel kéne ismernie simán...
2: a gázpedálreakciót is megváltoztatja. Olyan mint egy tuningbox csak itt negatív irányba hat.
3: nem, mozgásban lévő autónál nem állítja le a motort. Amúgy javasolt inkább motorfékkel gurulni, mert tolóüzemben nincs benzin befecskendezés tehát olyankor a pillanatnyi fogyid 0.
4: a tükör borítást le kell szedned csak úgy férsz hozzá
#nincsbennetarcsi
-
Buster17
addikt
válasz Buster17 #40625 üzenetére
Elvileg nem támogatott a pendrievom. Azt írja ki
Amúgy márkakereskedésbe vettem és mondták átnézik és cserélnek olajat. Szervizkönyvbe be is húzgálták, hogy mit csinálnak, de az olajcserére nem húztak se igent se nemet.
Megnéztem, az olaj aranysárga. Akkor reménykedjek hogy cserélték vagy 10e km után is ilyen színűnek kell lennie? -
Fkris
őstag
válasz tboy93 #40630 üzenetére
Nem hiszem el, hogy ilyen szinten színvonal alattiak akkor a lejátszók, hogy nem lehet ilyeneket leprogramozni....
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
nagyúr
-
Kornel
veterán
-
Kornel
veterán
válasz tboy93 #40634 üzenetére
Akkor gondolom olyan hangszórók is vannak a verdadba, hogy kihozza a különbséget
Ha igen, akkor valamikor fussunk ossze(és adjal tanácsot ), mert le szeretnem cserélni a hangszórókat, de nem akarok vagyonokat ra költeni, illetve meg szeretném tartani a gyári fejegyseget, ha ennek igy van értelme.
Szóval fogalmam sincs, hogy mit kéne, de a gyárinal kicsit jobb, bár a suzukikhoz képest így is ég és föld a gyári hang az autóban.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Kornel #40637 üzenetére
Lehet abbol is jobbat kihozni, csak csodat nem kell tole varni. Nekem a legnagyobb valtozast a rendszerben a fejegyseg csere okozta, pedig az elozo fejem volt egy szar darab. Elso korben az ajtok szigetelesevel erdemes kezdeni, tobbet tud hozni mint gondolnad.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
Hát azért Hondába nem a high-tech cuccokat pakolják az látszik. A programozás amúgy sem az erősségük... Elég ha csak arra a bizonyos CR-V tesztre gondolunk amiben az 4WD rendszerük csúfosan megbukott. Maga a technika nem gyengébb pedig mint a konkurenseknél csak egyszerűen a vezérlőszoftver rossz.
#nincsbennetarcsi
-
LógaGéza
veterán
válasz tboy93 #40630 üzenetére
Én ezt használom az utolsó problémára
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Buster17
addikt
Hol tudok civicbe való szőnyeget venni? Minél eredetibb annál jobb.
Ami most van benne az katasztrófa. Össze vissza csúszkál meg minden.
Nem tudom mit csinálnak ezekkel a szőnyegekkel, megeszik vagy kidobják vagy egyáltalán nem is jár hozzá? Amiket néztem egyikben se volt. Ebbe is csak valamit beleraktak hogy legyen valami
[ Szerkesztve ]
-
Snoop-y
veterán
válasz BigBlackDog #40646 üzenetére
Vagy inkabb megrendelnem innen:
http://www.coxmotorparts.co.uk/
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Kobe
veterán
el kéne majd gurulnom szervízbe egy zárjavítás miatt. A vezetőoldali ajtót nem nyitja a kulcs, illetve a zárat is megpiszkálták.
Kérdésem, hogy ilyenkor ezt hova érdemes vinni? csak márkaszervízbe? Főleg ha olyan ötletem is volna, hogy akkor kérnék hozzá új távirányítós gyári kulcsokat (valami kihajthatósat, nekem még a sima régifajta van kapcsilóval cska elég durung)
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Call of Duty: Black Ops 6
- Házimozi belépő szinten
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest