Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz xcbiker #28032 üzenetére

    Én is mikor hajtottam ufot (ráadásul az typer volt) feltűnt h mennyire fos a fék rajta :(

    Nyomom, de semmit nem érzek, és minél nagyobb a sebesség ez annál inkább hatványozódott.
    Oké az én fékeim után nem várhatom el h az is úgy fogjon, de hajtom gyakrabban többek között a haverom A3-asát, illetve van több autónk is, amelyeknél rendesen érezhető a fékhatás, hát az ufon ilyet nem éreztem.

    Amúgy valóban nem lehet elég jó féket tenni az autóra, múltkor is a guta ütött meg amikor egy tehén méretű kutya a sűrűből kiszaladt elém. Akkorát tapostam a fékbe, hogy kis híján lefulladt az autó, és így is centiken múlott a dolog. Ha gyári fékeim vannak (és vagy szar gumik) búcsút mondhattam volna a maszknak, és lökösnek stb..

    Másik eset meg amikor a hülyegyerek lakott területen elkezdi húzatni és a fordulatmérőt figyeli, hogy pontosan a tiltás előtt váltson el, egy kicsit sem hagyva a motorban. A kettest padlózom és vágom be hármasba mire felnézek és egy fiat kombi éppen takarásból keresztben tolat fel az úttestre, de úgy hogy elkerülni sem bírom. Persze az 50-es tábla csak dísznek van fent :W :W nagyon haragudtam akkor magamra, de a fékek hálisten megint kihúztak a szarból, viszont tanultam az esetből. Nem hiába saját "kárán" tanul az ember, legalábbis én ilyen vagyok :(((

    Amúgy nálam ATE a nyerő betét, hogy kilógjak az ebc-sek sűrű táborából :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák