Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz .tnm #12511 üzenetére

    (=általában kocsmák, ahol nem lehet kártyával fizetni);

    Azért lennének még tippjeim, hogy általában hol nem lehet kártyával fizetni: zöldségesek, piacok, fodrászok, taxisok, szakmunkások stb.. nem mondom, hogy ez így helyes, de egyesek haladhatnának már a korral. És amikor arról pampog, hogy hú milyen drága a terminál meg fenntartani meg a bank lehúz stb.. akkor nem gondol bele, hogy ezzel mennyi vevőt veszít. Mer úgy van vele, hogy ha akarsz tőle valamit, majd te úgy is kp.-val mégy.

    Nyilván most nem Budapestre gondolok elsősorban, hanem vidékre keletre.

    Ha már Gránit.. nem fikázás, csak kissé fura volt nekem:

    Kikötik, hogy a szerződéskötéstől számított tán 2 héten belül változtasd meg az smsben küldött alap telebankos kódot. OK, amikor elkezded a változtatást és sikeresen végrehajtottad, akkor közlik, hogy ügyintézőhöz kapcsolnak. LOL Mondjuk ez jó, de ha tegyük fel nem akarsz tőle semmit, csak a pint akartad megváltoztatni, akkor a rendszer nem ad lehetőséget a hívás bontására, max. kinyomod.

    Utána csak annyit akartam, hogy lemondanám a tranzakciós smseket és csak a jóváhagyó meg bejelentkezéshez szükséges smsek maradjanak. Aszongya akkor beazonosít, mondom jó akkor ez is megvolt. Aszongya, most a megadott telefonszámomon visszahív és újrabeazonosít. LOOOOL Cseppet körülményes a dolog, de amúgy nem volt gond. :C

Új hozzászólás Aktív témák