Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gaben01

    őstag

    Érdekes olvasni a dilemmátokat, főleg azért, mert ezen én is átestem úgy 3 éve. Mindig igyekeztem úgy cserélgetni az alkatrészeket a gépemben, hogy a középkategória teteje legyen.Volt komplett vízhűtéses gépem (cpu-lap-vga-ram-hdd), brutál léghűtés,hatalmas házakban. Aztán azt vettem észre, hogy játékra egyre kevesebb időm van, felesleges erőművet tartani,úgyhogy jött a downgrade, atx-ről matx-re váltottam, megszűnt a tuning, a fogyasztás és a hang lett fontos.
    Játékra ha volt időm, akkor a kis fogyasztású vga-val már kompromisszumokat kellett kötni és a vége az lett, hogy eladtam mindent a francba és itx-re váltottam. Most van egy i3-am hd4600-tal, 2x4gb rammal és bőven kiszolgálja az igényeimet. Már nem váltanék vissza asztali gépre, ráadásul a gyerekek miatt lassan érik egy konzol vásárlás is, úgyhogy a játék is opció lesz. A saját példámon azt látom, hogy amikor már megfogalmazódik az emberben a downgrade gondolata, akkor idő kérdése, hogy meg is valósítsa és hozzászokjon.
    Régen állandóan túrtam az aprót, most meg azt se tudom, hogy éppen mi számít best-buynak. Régi tag vagyok már a ph-n, de nem sűrűn szoktam hozzászólni a topikokhoz, inkább rendszeres olvasó vagyok. Többnyire képben vagyok mindenki gépével, fejlesztéseivel, úgyhogy kíváncsi vagyok, hogy például Grózinál is mi lesz a döntés a későbbiekben. :R

    http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.

Új hozzászólás Aktív témák