- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Wind-Storm #29200 üzenetére
Jah. A fiókban meg naptej van, hogy oda ne kozmálj a sok UV-től...
sz: Csak feltekered a világítást, és ég a pofádról a bőr.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Wind-Storm
őstag
-
Bloodaxe
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #29201 üzenetére
ez beteg ez a csávó. a radiátor a szoba alatt van?
a videón meg jobban megijedtem mint egy horrorfilmen, mikor a pénzt az üvegre ejtetteÜdv: Zsolti
-
Laraxior
titán
válasz Bloodaxe #29203 üzenetére
szerintem nagy ötlet... hangja sincsen,és lennt jóval hűvösebben tudja tartani a vizet.
Kiváló elgondolás"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz TESCO-Zsömle #29199 üzenetére
Azért próbáltam erre kérdezni, mert cirka 3 milliót költ a gépére, de UPS-re már nincs pénze...
Bloodaxe: Nem vagy te egy kicsit genyó?
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
x_o_n
veterán
válasz Motion_Blur #29196 üzenetére
ez kegyetlen....jesszus
-
Recon666
Közösségépítő
válasz Tothgera30 #29219 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Stirbi
addikt
válasz Tothgera30 #29219 üzenetére
nem mondanám,hogy hangos egy gtx470 ref tekitsd meg .
-
Tothgera30
Ármester
válasz Recon666 #29220 üzenetére
Szerintem sem, nah, majd legközelebb beruházol két pofás kis darabra és az még menni fog a ventijeidhez is.
#29221 Stirbi: Érdekes hogy neked a 40%-on 2000rpm fölött pörgő kis venti nem hangos!? Én a 800rpm-en pörgő 12cm-es ventit is zavarónak találom néha, a 2000rpm-es venti meg egyenesen kiüldöz a világból. Most már értem miért raktam a HD 4890-esemre Twin Turbo Pro-t, és az is max. terhelésen 1000rpm-et lepörgött, nem hiába adtam el.
#29223 Recon666: Aprón ki lehet fogni olcsón is, talán múltkor láttam 10k alatt is. Én még 8,5k-ért vettem, persze apróról.
#29224 Sandrew: Nem hiszem. Nagy fordulat, kis venti, ehh, legrosszabb párosítás!
[ Szerkesztve ]
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Recon666
Közösségépítő
válasz Tothgera30 #29222 üzenetére
Hát, az a beruházás nem mostanában lesz szerintem.. 16k darabja.
-
Sandrew
őstag
Hidd el, hogy azoknak a kis pindurka ventiknek 2000rpm-en nem nagyon van hangjuk
-
Stirbi
addikt
A video alapján mérlegeltem , nos az alapján nem hangos.
-
Tothgera30
Ármester
válasz Stirbi #29227 üzenetére
Hogy is fejezzem ki magam... ...kezdők baklövése... ...tudod volt már egy pár VGA-m, szóval tudom honnan fúj a szél, így senki se próbálja bemagyarázni hogy a ref. hűtő halk lenne, mikor általában épp arra elég hogy ne főjön meg a kártya. Nem hiába vannak komoly kis hőleadó felülettel és halk ventikkel rendelkező hűtőcskék.
-
Stirbi
addikt
válasz Tothgera30 #29230 üzenetére
Nemtudom miért lenne baklövés, emlitettem, hogy a video alapján mérlegeltem, srác amit mondott annyit tudok a kártyárol.Mért kell egyből lehurrogni a másikat .
Nekem is volt pár vga-m,és én sem használtam gyári hütőket .Bár volt olyan, amit más hangosnak találta, engem nem zavart az a minimális hangja, maradjunk annyiban, hogy embere válogatja.Pontosabban fül válogatja .Túltárgyalva részemről .
-
Tothgera30
Ármester
válasz Stirbi #29231 üzenetére
Elnézést, nem akartalak megsérteni, és félre ne értsd, de még le se hurrogtalak. Természetesen bedőltél a marketingnek és a teszteknek, mivel mindenkinek más és más az igénye, van aki elüldögél egy alap CPU hűtő és egy ref. hűtéses VGA-val felszerelt konfig mellett, van aki nem. Engem egyszerűen zavar ha a gép üvölt, a gépemben a HDD a leghangosabb alkatrész (ami egy passzív hűtőben van), tudok mellette aludni, nekem így megfelel. Egy (jelen esetben kettő) 215 wattot fogyasztó kártyát pedig nem olyan könnyű lehűteni, főleg hogy ilyen melegben bennreked a hő és fűtik egymást az alkatrészek. Anno a 4890-em 200 watt körül eszegetett, az is bőven üvöltött, így került rá egy AC Twin Turbo Pro, azután szépen csöndben tette a dolgát. Később GTX 280 AMP! Edition kártyám szintén üvöltött és melegedett, arra egy AC Extreme GTX 280 kerül, ő is halk lett, viszont a melegedést nem tudtam megállítani, így mennie kellett.
-
moho-jojo
tag
Most ilyen:
-
moho-jojo
tag
válasz Motion_Blur #29235 üzenetére
Elöl egy állványon van egy venti, azzal hűtöm ideiglenesen.
Lehet blokk lesz a vga-n is.
Képek[ Szerkesztve ]
-
Stirbi
addikt
válasz Tothgera30 #29232 üzenetére
Semmi probléma, tisztázva a félreértés.
Én is megválasztom mi mellett alszom, nálam is a hdd a leghangosabb , passziv vga, tápban egy 1200as s flex fixen maxon pörgetve(de hangtalan), elöl hátul egy-egy 800as s flex ezek is fixen pörögnek(de hangtalanok). A tx3-on a venti 1000 alatt forog mindig,szóval ezt sem hallom. Ismerős az érzés amikor a gép zajára kelsz fel az éjj közepén, és ugy döntesz mégis inkább offolod a masinát .moho-jojo-azt hiszem te sokat kapsz vissza a füttés+melegviz elszámoláskor , egyébként jó kis gépezet.
[ Szerkesztve ]
-
Bloodaxe
aktív tag
-
szab.tam
nagyúr
válasz Stirbi #29240 üzenetére
elnézést, de ezt nem bírom szó nélkül megállni.
ilyen valótlan dolgokat ne írkáljatok le, mert más is beszopja....
"...1200as s flex fixen maxon pörgetve(de hangtalan),..."ezt már sokszor leírtam, és le is fogom: nem az.
hogy téged nem zavar, nem hallod, süket vagy vagy 6 métere van a füledtől éjszaka, vagy csak szimplán, jó ph-s szokás szerinte nagyot akarsz mondani, attól még nem hangtalan. a 800-as s-flex sem. van / volt mindegyikből. a síri csendes éjszakában a halk sípoló suhogás - (szélzajnak gondoltam, de nem volt sem előtte sem utána semmi) - az őrületbe kergetett, amit pl. a 800-asok adtak. az 1200-as maxon meg kifejezetten hangos, és morog. (nem a coolinkhez hasonlítva persze, hanem a "hangtalan"-hoz képest...400-on is van hangjuk csak az már tényleg kicsi...
töben írkáltok, (nem egyedeieset), az 1000-1200 rpm-en pörgő néma venitkről. más meg bevásárol, mert butaságokat írkáltok. aztán meg csodálkoznak...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
moho-jojo
tag
4.3Ghz, felette már túl sok fesz kell, vízzel se lehet hűteni, 6 magost kell ide vennem az jobban kihajtja a 2 580-t
-
szab.tam
nagyúr
válasz moho-jojo #29248 üzenetére
pláne, hogy egyre több játék fogja támogatni a jövőben, (és már most is). pl ego engine....
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Projektor topic
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Politika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok