Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • djyuri

    őstag

    válasz PuMbA #9182 üzenetére

    Szó se volt,hogy én win7-en teszteltem....úgyhogy nem lényeg,hogy neked mire volt elég a 2gb,mert nem egy oprendszerről beszélünk.

    pl win7-el és wista-val is kódek nélkül megette a windows a m2ts-t és nem akadt a gépemen. De nem akarok olyan oprendszert,ami többet kérdez és okoskodik,mint kéne....

    És persze hogy nem stimmel,hiszem,mikor az XP-t írták nemhogy blue ray,de még sata sem volt.
    Így nem is haragszom rá,de ha megnézed a statisztikát még mindig vezet az XP a felhasználók körében. De még gyakori a több oprendszer telepítése is egy gépre.

    Hát előfizetéses outpost security-m van. nem tudom mennyire jó,de nálam alap,hogy két éveket mennek az oprendszerek probléma nélkül,még a konfig cserét és fővinyó cserét is túlélte az előző. Se vírusom,se rendszerhibám :) és bár nem szeretem ezt a formát,de torrentezek,programokat próbálok,játékdemókat,program demo-kat...stb...4-5 ezer program megfordul a gépemen,mire eléri a formázást. Bevállalós vagyok,de engedem is a vírus és spyware védelmeket.

    Ilyen jó gép? Ippekhogy quad-om van(első szériás),és éppenhogy nem hulladék ramom...ezt nem nevezném jó gépnek...De program orientált vagyok(2D) és nem játék(3D)...nagyon nincs szükségem a quad teljes erejére,csak a szabad erőforrásokra....és az órajelre..a nyers erőre....

    nem idetartozó dolog ez már!

    köszönöm a programot! ajánlom aki ez ügyben keres engem.

    üdv

    XP-d is eredeti?
    Hát ez van,a PowerDVD sem olcsóbb.

    Xp-m iskolai,ami a tanulmányokhoz jár.
    A power dvd-hez meg megadod az email címed,neved,stb és voálá...máris teljesben fut....

    A BD lejátszók ilyen drágák,a PowerDVD sem olcsóbb.
    azért jól esne,ha a vlc és társai ezt megoldanák,mint eddig tették :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák