- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Egyébként miért van az, hogy néha egy 192kbs-es AC3 hangsáv hangosabban, érthetőbben szól, mint egy 15xxkbs-es DTS-HDMA 5.1-es? Vagy csak a sztereó rendszereken van így és egy rendes 5.1-es házimozi cuccal ez is rendes hangerővel szólna?
Noti->integrált hangkártya->aktív 2.0-ás hangfal és a TV saját lejátszójával és hangszóróival is ugyan azt tapasztalom: legtöbbször annyira halk, hogy vagy 40-re kell feltornázni a hangerőt, hogy érthető legyen a beszéd.
A keverésre gyanakszom, hogy az számíthat ilyenkor, hogy ami eleve sztereó az jóval hangosabb alacsonyabb bitráta esetén is, mint a 5.1-es meg 7.1-es lossless DTS hangsávok. Vagy ugye ezt még a rendszernek át kell kódolnia 2.0-ra és ebből adódik a hangerő veszteség? Vagy konkrétan ezt mi okozza?
Mert ugye a 192kbs-es hangsávot is -gondolom- egy eredeti, lossless, akárhánypontnullás hangsávból kódolták át. Akkor ez csak on-the-fly nem megy valami jól a lejátszóknak?
(Mert pl. a kis notim integrált hangkártyájával és a Genius 2.0-ás hangfalaimmal is ki tudom venni már a hangerő különbséget is egy mp3 vagy egy FLAC file kötött, ha zenéről van szó, tehát nem ezzel van a baj.)
(Igen, a Downmix to stereo be van pipálva a MPHC-ben.)
-
PuMbA
titán
válasz SunMount3r #22951 üzenetére
DTS-ben van például egy plusz basszusemelés, amire figyelni kellene a hangsáv átkódolása előtt, hogy ne legyen a végső anyagban túl sok mély Ez is lehet az oka. Egyébként ezt azért csinálták, mert meg akarták nyerni a versenyt a DD-vel szemben. Kicsit befürödtek, hogy az 1500kbps-es DTS nem szólt jobban a 448-as DD-nél, mert maga a kódolás többet számít a bitrátánál, mint ahogy az xvid vs. x264-nél is
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
Hát én olyan hű de nagy basszus kiemelés nem szoktam tapasztalni a DTS sávok esetén, sőt ha ez így működik, akkor meg fura is, hogy azt vettem észre, hogy pl. ha kicsit feljebb tekerem a basszust a hangfalakon, akkor a beszéd is érthetőbbé válik.
Még egy érzékeltető példa: azon a hangerőn, amin az általam lejátszott filmeket hallgatom a TV-n, egy HD TV adás már elviselhetetlenül hangos és le kell redukálni a felére/harmadára a hangerőt. ("RTL Kulb reklám szindróma" .)
Pl. tegnap megnéztem az új X-akták TV adását (a ritka alkalmak egyike amikor valamilyen sorozatot nézek ) és ott pl. teljesen rendben volt a hangerő, tán csak egy kicsit kellett hangosabbra venni, mint a híradó "ésatöbbi" esetén...
[ Szerkesztve ]
-
Patice
nagyúr
A válasz egyszerű.
A sztereó hangsáv más maszterelést kap, valószínűleg loudness-esebb, mint a sokcsatornás hang és persze ezzel együtt kevésbé dinamikus (~ kb. minden hang ugyan olyan hangos).
A DTS-HD MA meg a jobb(an kevert) hangsávok azért "halkabbak", mert igyekeznek megtartani a valóságoshoz közelebbi dinamika viszonyokat. Persze ez lehetetlen, mert nagyon sok filmben annyi robbanás lövés, stb. nagy hangerejű hang van, hogy az ember megsüketülne, ha a valóságos hangerőn hallgatná ezt otthon. A szomszédokról nem is beszélve.
Ezért a hangmérnököknek kompresszorokat és limitereket kell használniuk, hogy kordában tarthassák ezeket a hangerő különbségeket.
DTS + mély csatornán a + 10 dB erősítéshez:
Lehet, hogy a Dolby-val való rivalizálás miatt csinálták, de én úgy tudom, hogy ezt is a dinamika viszonyok miatt csinálták, mivel így nem kell tartaniuk az LFE csatornán a túlvezérléstől.
Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
-
sniphoe
aktív tag
Sziasztok!
Egy notebook Intel HD3000-es kártyával mi a legjobb MPHC beállítás?
Érdemes a madvr-t telepíteni/állítgatni, vagy ez a vas kevés hozzá?If everything seems under control, you're just not going fast enough.
-
huskydog17
addikt
Esetleg próbáld meg, hogy bekapcsolod a hangerő-visszanyerést is a normalizálás mellett. Ez sokat szokott segíteni a sok pont egyes hangsávoknál. (MPCHC->Beállítások->Audió-váltó)
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
dekan0v
tag
Üdv (mindenkinek)!
Igazából olyan nagyon nem elavult. Kicsit leélt már a rendszer. Egy registry cleanert futtattam rajta és egyből szebben futnak a videok. A tévére is átkúszik a kívánt film, úgyhogy tervezek egy rendszernagytakarítást. Van olyan progi amit ajánlotok? Mik azok a solgáltatások amik nem kellenek indításkor illetve mik azok amiket feltétlen meghagyjak? Van e erre szakosodott progi vagy ezt a winből is meg tudom oldani?
Van mégy egy gondom ezzel a madVR-rel méghozzá az hogy a feliratokat nem jeleníti meg pedig választható opciókban szerepelnek a feliratfájlok. Miért lehet ez?Köszi a válaszokat!
-
zol66
újonc
Sziasztok ! 18-20 gigás mkv filmeket szeretnék bd 25 lemezre kiírni. A ts muxerral konvertálom át és ahogy észrevettem az mkv remuxok átkonvertálva bluray formátumban és kiírva lemezre szaggatnak és fagynak asztali lejátszón.. Az mkv 1080-ak viszont átkonvertálva hibamentesen játszhatóak. A remuxok hibamentes konvertálására BD formátumban tudtok megoldást ? Beállításokat állítani a txmuxerrban vagy másik program ? Előre is köszönöm.
-
Archttila
veterán
válasz Balerik #22824 üzenetére
Profile: "1080p"
- Chroma: NNEDI3 32 neurons + ARhmm ez érdekes, nálam NNEDI3 32-nél inaktív az AR. Esetleg lehetséges, hogy nálad még egy régebbi verzió van fent?
Azon gondolkozom, hogy hozzád hasonlóan én is létrehozok több profilt, igaz nekem nem lesz szükségem SD-re viszont egy 720p -re annál inkább mivel rengeted régi, Columbo és társai sorozatot nézek.
Jelenleg 1080p beállításokra a következőket használom:
- Chroma: NNEDI3 32 neurons
- Image: Jinc3 + AR
- Image Doubling: double NNEDI3 32 neurons/always
- Upscaling Refinement: SupRes 2
- Artifact Removal - Debanding: Low/High
- Image Enhancements: All off
- Dithering: Error Diffusion 2CPU: i5-6600K
GPU: GTX 970[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Balerik
aktív tag
válasz Archttila #22962 üzenetére
Igen, nálam "még" a régebbi madVR van fent.
1920*1080 felbontáshoz nem kell Image Doubling és Upscaling Refinement, csak 720>1080 felskálázásnál kell.
Ha új madVr-t használsz akkor inkább igy:Profile: "1080p"
Chroma: NNEDI3 32 neurons
•Image: Jinc3 + AR
•Image doubling: Off
•Upscaling refinement: Off
•Artifact removal - Debanding: Medium/High
•Image enhancements: crispen edges (0.6)
•Dithering: Error Diffusion 2Profile: "720p"
Chroma: NNEDI3 32 neurons
•Image: Jinc3 + AR
•Image doubling: Off
•Upscaling refinement: crispen edges (0.1), SuperRes (1)
•Artifact removal - Debanding: Medium/High
•Image enhancements: Off
•Dithering: OrderedElmúlik.
-
Archttila
veterán
válasz Balerik #22963 üzenetére
Kicsit félreérthetően fogalmaztam! Jelenleg ezt a beállítást használom (mindenre) így helyes
Az Artifact removal-nal a médium érték nem sok egy kicsit? A másik kérdésem pedig az lenne, hogy te látsz változást a SuperRes opció használata mellett?
Közben megcsináltam a profilokat, köszönöm!
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Fandango
veterán
madVR v0.90.4 released
http://madshi.net/madVR.zip
Code:
* added Bicubic "sharpness: 150" option (useful for downscaling)
* added Shiandow's SSIM downscaling algorithm
* optimized Direct3D initialization order for 3D playback
* rendering no longer waits for OpenCL or DirectCompute to initialize
* fixed: AMD x64 GPU driver crash (added a workaround, not my fault!)
* fixed: interlaced output resulted in wrong refresh rate detected
* fixed: switching windowed -> FSE with D3D11 could result in black screen
* fixed: screenshots with "use a separate device for DXVA" sometimes failed
* fixed: incoming 4:2:2 content with odd video resolution crashed
* fixed: minor timing issue with D3D11 presentation
* fixed: OSD stopped working when no new frames came from decoder
* fixed: one potential settings dialog crash
* added IMadVRCommand::SendCommandDouble("keepLastFrameOnStop")
* added IMadVRCommand::SendCommandDouble("emptyQueue")
* last video frame is now remembered for 2 seconds when stopping graph
* added "EC_VIDEO_SIZE_CHANGED" information to "mvrInterfaces.h" -
tissotto
tag
Sziasztok!
Egy amd a6 7400k 4gb rammal +radeon 6450-nel eleg lenne 1080p-hez? Olvastam az osszefoglalot csak az 2009-es, azota meg kicsit valtoztak a hardverek en meg annyira nem kovetem az esemenyeket pc fronton
Mas: most vettem egy marantz 1506-os erositot de igy most a kepet es a hangot is ez tovabbitja a tv-nek, ez nem gond? Feljebb olvastam, hogy valaki irta, hogy a beszedek kicsit halkak dts hd-nel, ezt en is tapasztaltam es eleg zavaro mert ha meg felhangositom a rendszert a kulonbozo effektek lesznek rohadt hangosak :/ -
SunMount3r
nagyúr
Sziasztok!
A következő gondom akadt az MPHC-vel: h.264 kódolású mkv videók esetén (néha, nem mindig), ha hangsávot váltok, utána "elmegy"a kép. Csak feketeséget látok a képernyőn és néha egy-egy furcsa színű részletet a képből. Hiába rakom vissza a kezdő hangsávra, utána már sötét marad a kép. A videó megy tovább, a hangja is hallatszik, csak a kép lesz "blank". De csak akkor van, ha hangsávot váltok. Eddig csak néhány videóval fordult elő, de azokkal mindig ez a helyzet. Mert azért a videók többségénél gond nélkül tudok hangsávot is váltani.
Most frissítettem a legújabb MPHC verzióra (bár ezt mindig úgy csinálom, hogy a meglévőre installálom rá, nem pedig "fresh install"-al) és ezzel is ua. a helyzet.
Nemrég volt fenn a gépen a hivatalos DivX Converter Free verziója, de elvileg a Revo Uninstaller-el teljesen leszedtem már. Esetleg az kavarhatott be valami codek-al?
Ezt csak úgy 1 hónapja tapasztalom, az előtt sose akadt ilyen gondom.
Ha valakinek van 5-lete mi lehet a gubanc, vagy egy megoldó beállítás, akkor köszi!
-
Archttila
veterán
Ezt most nem értem! A ReClock-nak sárgászöldnek vagy teljesen zöldnek kell lennie?
Filmek alatt sárgászöld, viszont ha csak szimplán FLAC-et játszok le akkor teljesen zöld az indikátor.Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
tissotto
tag
-
huskydog17
addikt
válasz tissotto #22966 üzenetére
Mindkettőben UVD 3 motor van, szóval bőven elegendő a FullHD-hez, sőt az UVD3 motor FullHD alatt a 60 FPS tempót is bírja. A hang problémához: próbáltad a MPCHC-ben a normalizálást és a hangerő visszanyerést funkciót? Ezt a kettő aktiváld, elvileg ez segít. Ez a funkció például a PotPlayer-ben alapból aktív.
#22970: A szaggatást szerintem csak interpolációval tudod eltüntetni.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Fandango
veterán
válasz Archttila #22969 üzenetére
Reclock akkor sárga, ha a videó fps nem egyezik a kijelző frissítéssel ezért a hangot sem tudja igazíteni ennek megfelelően, zöld amikor stimmelnek (egész számú többszöröse az fps-nek a képfrissítési frekvencia). Flac esetén mivel nincs videó, ezért zöldnek jelez, mivel nincs mihez a hangot igazítani. (Szerintem)
[ Szerkesztve ]
-
tissotto
tag
válasz huskydog17 #22971 üzenetére
Az mpchc-ben nem is neztem a hangot, en azt hittem az nem nyul hozza a hanghoz hanem "erintetlenul" kuldi az erositomnek es az oldja meg a dolgokat de akkor raprobalok. Ez az interpolacio mit jelent es hol tudok utana olvasni? Koszonom a valaszokat!
-
Archttila
veterán
válasz Fandango #22973 üzenetére
Húúú akkor holnap lehet kísérletezni... Viszont ezt most nem teljesen értem: ha kadenciahelyes lejátszást szeretnék elérni, akkor filmtől függően folyamatosan nekem kell majd állítgatnom a TV-n a resolution/resfresh rate-et?
TV: Samsung 55H6500 a beállításokat innen lestem.
Elvileg magától át kellene állnia az alábbi módokra vagy rosszul gondolom? 1080p23, 1080p24, 1080p50, 1080p59, 1080p60
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
Sajnos most nem tudom kipróbálni (már alszik a család) de szerintem az a gond, hogy nem "Movie Mode" van kiválasztva a a HDMI-n.
The H6500 had no issues detecting both 3:2 and 2:2 cadences correctly, either, and so long as the Auto2 Film Mode was selected, scrolling video text over film was also delivered perfectly.
The quality of the video deinterlacing at 1080i50 was just as good as it was for standard definition and there were no apparent issues with 24p content.Ha tévedtem akkor majd ötleteljetek valamit!
[ Szerkesztve ]
-
tissotto
tag
En ugy emlekszem, hogy tamogatja a 24p-t de akkor miert csinalja megis?
-
Archttila
veterán
Nincs semmi probléma, gond nélkül megy a 24p a TV-n.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy érdekes problémám, remélem tudja valaki az okot
Ha DLNA-t használva húzom át a számítógéprő a filmeket, és úgy nézem akkor a legtöbb film nem jó képaránnyal jelenik meg, függőlegesen kicsit elnyúlt, de ha ugyanazt a filmet mondjuk pendrive-ra teszem, vagy külső vinyóra, akkor minden rendben, de van olyan film is ami jól jelenik meg.
Érthetetlen ez számomra, pedig biztosan van rá egyszerű magyarázat, csak sajnos én nem vagyok annyira otthon ebben -
SunMount3r
nagyúr
válasz SunMount3r #22968 üzenetére
Erre esetleg valaki?
(Rágugliztam a problémára, de nem találtam releváns infót...)
-
Archttila
veterán
A tömörítetlen BD (25933 kbps) Hotel Transylvania 2 NNEDI64 beállítás mellett egyszerűen le akar mászni az 55 colos TV-röl.
Hihetetlen gyönyörű képet tol ezzel a beállítással!! Komolyan mondom egy ideje már megvan a TV, de még is olyan érzésem van mintha új lenne.
Kis érdekesség, hogy a hónapok óta fixnek hitt 1500/8000 GTX970 órajelbeállításaim nem tűnnek stabilnak, 10-15 perc filmnézés után restartolja a drivert. persze ezek nélkül is bitang a kártya, de azért érdekes, kíváncsi lennék hány NV tulaj tud erről...
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
FLAC, Wav audio fájlok lejátszására melyik ingyenes player-t ajánlanátok? Vagy bőven elég a MPC-HC WASAPI kombó?
[ Szerkesztve ]
-
boygabi_
aktív tag
Srácok valamit elállítottam és nem jövök rá mit.
Adott MPHC egy monitor és egy TV. Kiterjesztett asztalt használok. Eddig úgy működött a dolog, hogy gépen elindítom a MPHC-t a filmmel aztán áthúzom a TV-re. Nyomok egy alt+entert és a TV-n megy a film teljes képernyőn.Most az van, hogy ALt+Enter és a monitoron megy a teljes képernyő amit pedig a TV-n láttam MPHC-n, hogy ablakban ment a film onnan eltűnik és csak a media player logója van az ablakban.
-
-
boygabi_
aktív tag
Köszi srácok. Ezért szeretek ide járni.
-
roli636
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám. Win 8.1-t használok. Mi okozhatja azt, hogy hangsáv váltásnál elnémul a film? DD-ről váltanék DTS-re és egyszerűen elnémul. Ha beletekerek a filmbe, akkor elnémul. Atom proci és 2 Gb RAM van benne. Kevés lenne hozzá a gép? Vagy esetleg más okoz gondot? Valakinek valami ötlet?
Roland[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
Sziasztok!
Már írtam ide a kérdésben, de most lett aktuális és több kérdés is felmerült közben:
Az asztali PC-met szeretném összekötni a FHD TV-vel, videólejátszás és játék céljából is (ha ez utóbbira tudtok jobb topic-ot, akkor írjátok meg pls...)
Egy Gigabyte 9800GT videókártyám van benne, amin csak DVI kimenet van, viszont van hozzá DVI-HDMI átalakító, ami, ha jól tudom a hangot is képes küldeni a Videókártyából a HDMI kábelen. Van hozzá egy kis "SPDIF kábel", amit elvileg rá kell csatlakoztatni a videokártyára és az alaplapra (esetleg a külön hangkártyára is lehet, mert az is van?) és így elvileg -a videokártya manuálja szerint (7.-8. oldal) - képes kiadni a hangot is.
Ezt a HDMI kábelt javasolták korábban, gondolom elég jó minőségű lehet?!
A jelenlegi asztali monitorom egy régi 4:3 CRT, ami biztos nem tudja a FHD TV-m 1080p-s felbontását, ezért most erre is rá kérdeznék, hogy ez nem jelent e majd gondot? Meg lehet oldani, hogy más legyen a felbontás a monitoron és a TV-re küldöttön is?
Kérdéseim továbbá:
1. Az említett hang "összekötési mód" elég megbízható, nem lehet ebből valami gubanc?
2. A DVI-HDMI átalakítós megoldás sem okozhat bármi zűrt, ill. elég jó minőségű e a fentebb linkelt kábel ehhez? Illetve a 10 méteres kábel hossz sem jelent gondot?
(Nemrég vettük a TV-t (40" Samsung H6400) és elég nagy kiadás volt nekünk, illetve életünk első lapos TV-je, így pláne nem szeretnénk ha valami technikai zavar bármi meghibásodást okozna benne, ezért szeretnék biztosra menni...)
A válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz SunMount3r #22992 üzenetére
"Ezt a HDMI kábelt javasolták korábban, gondolom elég jó minőségű lehet?!"
1 tapasztalat van itt a fórumon vele, tehát jónak kéne lennie, az biztos, hogy nekem a 4m-es kábelem került ugyanennyibe
"A jelenlegi asztali monitorom egy régi 4:3 CRT, ami biztos nem tudja a FHD TV-m 1080p-s felbontását, ezért most erre is rá kérdeznék, hogy ez nem jelent e majd gondot? Meg lehet oldani, hogy más legyen a felbontás a monitoron és a TV-re küldöttön is? "
Ez az összefoglalóban benne van, igen megoldható, kérdés, hogy a 9800GT kártyád tudja-e, mert elég régi
"A DVI-HDMI átalakítós megoldás sem okozhat bármi zűrt, ill. elég jó minőségű e a fentebb linkelt kábel ehhez? Illetve a 10 méteres kábel hossz sem jelent gondot? "
Nem okoz zűrt, 10m kábelhossz okozhat néha.
-
SunMount3r
nagyúr
Ez az összefoglalóban benne van, igen megoldható, kérdés, hogy a 9800GT kártyád tudja-e, mert elég régi
És ha a 16:9 valamelyik natív megfelelőjére állítom be a felbontást, mondjuk 1152:648-re, a játékok alatt? (Ezt azt hiszem még bírnia kell?) ---Bocs, ha rosszul számoltam, ha igen korrigáld/játok pls---
10m kábelhossz okozhat néha.
Sajnos ez a leg optimálisabb megoldás. Kijönnék egy 7 méteresből is, de azok a Kácsák már túl drágák nekem, ebből meg csak 5m-es és 10m-es van. (A gép meg egy asztalnál, amivel nem megoldható, hogy közelebb legyen a TV-hez, hogy azért ott is tudjam rendesen egér+bill-el használni, ha arról van szó.)
De ha nagyon "gáz" és sok a 10m, akkor valahogy lehet meg tudom oldani egy 5m-essel, csak az már kicsit kényelmetlen lenne, túlságosan át kellene rendezni a dolgokat, de ha nincs más "biztos" mód, akkor megteszem...
És mit értessz konkrétan az alatt, hogy a 10m-es kábelhossz már gondot okozhat? A TV-ben tehet bármi kárt is ez esetben?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz SunMount3r #22994 üzenetére
1280x720-at kell beállítanod
"És mit értessz konkrétan az alatt, hogy a 10m-es kábelhossz már gondot okozhat? A TV-ben tehet bármi kárt is ez esetben?"
Van, amikor nem működik, de ezt könnyen észreveszed és visszaküldöd a kábelt Ezekben a kábelekben nem 230V megy, hogy kárt tegyenek.
-
PuMbA
titán
válasz SunMount3r #22996 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
VGA csere előtt állok, és mivel kb 70%-ban videólejátszás lenne a feladata madVR-rel, ezért az is szempont, hogy min érzi magát jobban az algoritmusaival.
GTX960 és R9 380 a két versenyző. Melyiket szereti jobban a madVR?"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest