Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spiritex

    veterán

    Sziasztok!
    Rászántam magam végre az MPC-HC és a DXVA használatára, de valamiért egyik mkv sem indul el... Pedig a Frames értékek megfelelőek, 1080p-nél 4-es pl.
    Mindent a cikkben leírtak szerint állítottam be. Letöltöttem a legfrisebb MPC-HC-t, felraktam az AC3 Filtert, frissítettem a DirectX-et, az NVidia GeForce 9400 GT vga-kártyám driverét, mivel 32 bites XP-m van, a leírásnak megfelelően VMR 9 Renderless-t állítottam be (próbáltam a mixing móddal is játszani), letelepítettem a DirectVobSub-ot, az external filterek közül hozzáadtam az AC3-at, amit engedélyeztem, hozzáadtam az FFDShow-t, amit pedig letiltottam, és az mkv-k indításakor csak fekete képernyő fogad.
    Érdekes, de alul kiírja, hogy playing DXVA, és az MPC Video Decodernél is kiírja, hogy használja a DXVA-t, de nem indul el a film. Ott van minden info, hangsáv, felirat, felbontás, hossz, de nem játszik semmit, csak áll. Bele is tudok tekerni a semmibe, konkrét időpontra tudom tekerni a filmet, de mindvégig csak fekete a képernyő és nem mennek a másodpercek, nem indul el a lejátszás... Már próbáltam a legújabb beta verziót is, avval is ugyanez van. A Zoom Player gond nélkül játssza az összes mkv-t, igaz DXVA használata nélkül, néha 95-99%-os CPU használat mellett... ezért is szerettem volna kihasználni a vga-kártyám dekódoló képességét...
    Mi a gond srácok??? Segítsetek!

    Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

Új hozzászólás Aktív témák