- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LouiS22
veterán
Szerintem ez tipikusan magyar beetető, az nagyon érdekelne, hogy hány user (lúzer) lesz, aki elfelejti és következő hónapban reklamál majd, hogy elloptak tőle 2000 forintot
Bónusz: nagy szarban lehet az HBO is, ha így próbál ügyfeleket toborozni. Ahelyett, hogy normálisan szolgáltatna azoknak, akik eddig is fizettek. De olvashattuk az öröméneket: idén is kétszámjegyű a növekedés ügyfélszámban. Persze szigorúan konkrétum nélkül.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Dave1984
őstag
Sziasztok.Másnál se játszik le semmit Samsung smart tvn az HBO go?
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Napok óta nem tudom aktiválni az HBO Go-t az egyik tv-n (Sony XE90). Beírom a kódot, és azt írja hogy nem megfelelő, ez mi lehet? Próbáltam már újratelepíteni, az nem segített.
-
azbest
félisten
Épp az előbb futottam bele. Chrome-ot használsz?
Próbáld firefox alól.Észrevettem, hogy az aktiválós oldal hibaüzenete ellenére felkerült új eszköz a webes felület tévé listájára. Múltkor melóban vettük észre, hogy néha a chrome duplán küldi el a kéréseket és talán ez történik most is. A dupla kérés miatt talán mielőtt végezne az első feldolgozásával már másodjára az elhasznált kód invalid lesz. Firefox alatt elsőre sikerült.
-
totron
addikt
válasz LouiS22 #5401 üzenetére
A nagy szar része lehet az is, hogy oly sok idő után kibiggyesztették a kínálatukat, s az nem csak youtube-on elérhető már? Jó reggelt. Ám lehet, hogy csak a tv-n szocializálódott lelkeknek alapértelmezett az aktuális, összevágott promó, szerintem még mindig szükséges és a legjobb mézesmadzag/ajánló.
-
Somatom
veterán
Én tabletes HBOGO -t használok. Próbálok az öreglánynak beüzemelni egy Samsung Tizen TV -t. Én vagyok béna, vagy tényleg nincs korábban nézettek lista, ahonnan folytatni lehetne a lejátszást?
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
hadam98
senior tag
Történt valami fejlesztés bejelentés nélkül?
Eddig inkább Netflixet néztem a kép és hangminőség miatt de most megint tettem egy próbát főként a remek sorozatok és filmek miatt és a képminőség valamint a hangminőség jobb lett, utoljára talán másfél hónapja próbáltam akkor rossz volt.
Apple TV 4K készüléken használom, eltűnt a ráégetett HBO Logó is a film és sorozatokon. Talán ez már az HBO Max átállás miatt van? Most már teljesen jó lett a képminőség[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz hadam98 #5413 üzenetére
Melyik filmnél láttad úgy, hogy nincs a videóba égetett logó?
Csak azért kérdem, mert a lefrisseben hozzáadott filmen a videóban van böngészőben.Teljesen más rendszert használna az ATV?
Egyébként előbb próbáltam. Már simán beengedett közvetlen regisztrációs irányt választva is a fiókommal, ami telenoros volt amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Korábban írtam, hogy nagy valószínűséggel máshonnan kapja az anyagot, van 5.1, a minőség is jobb.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
hadam98
senior tag
Eddig mint írtam egy hónapja még volt logó és a minőség is pocsék volt, most a logó eltűnt és nagyon jó lett a kép valamint hang minőség.
Amazon Fire TV 4K készüléken ugyan úgy maradt a logó és minőségileg is csunyábbnak tűnik a másik TV-n mint nekem most az Apple TV-s.[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz hadam98 #5422 üzenetére
Lehet akkor nem lesz minden 50fps-re transzkódolva sem. Azért a hivatalos kodi fórumon az addon topikjában elhintettem a témát, hátha valaki tőlük jobban utánajár.
Vajon kb 1 hónapja frissült az app appletv-n? Igazából csak azért lehet érdekes, mert ha nem frissült, akkor a szerver oldalon döntik el, nem pedig a címe változott. Bár ez sem biztos, végülis belépéskor leküldhetik a tartalom kiszolgáló címét is.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
A plusz hangsáv is csak egy a több eltérő dolog miatt, nagyobb a bitráta (legalábbis szemre nagyobb), van 5.1 és nincs logó, egyértelműen másik stream-et használ. A Kodi alatti kiegészítő és az Android TV OS alatti app gyengébb minden szempontból, több eszközön próbáltam, összehasonlítottam.
Egyébként most "A légikisérő"-t néztem több eszközön, csak az Apple TV-n van 5.1, jobb kép és nincs logó, a többi eszközön van logó, Kodi kiegészítő, Android TV OS app és LG TV app amin még megnéztem.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz LouiS22 #5428 üzenetére
Akkor mit szólnának a logó nélküli szolgáltatáshoz? :) Gondolom szerintük olyan sincs.
-
LouiS22
veterán
-
hadam98
senior tag
válasz LouiS22 #5430 üzenetére
Kicsit vicces a szituáció egyébként mert Apple TV-re jött talán a legkésőbb az HBO GO App támogatás... Általában a legtöbb újdonság fejlesztés stb. Apple eszközökre fut be először, valószínűleg jönni fog ez később más platformra is. Az ügyfélszolgálat mondhat bármit, az tuti, hogy mást használ ha hiszik ha nem Csak aztán nehogy az legyen, hogy vissza teszik régire mert akkor azonnal mondom le.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz hadam98 #5431 üzenetére
Nekem is ez jár a fejembe, a sok bizonygatás eredménye nehogy az legyen, hogy lebutítják a már vállalható, jó minőséget. Én örülök, hogy jó, mert vannak nézhető műsorok.
-
LouiS22
veterán
Igen.
Mondjuk a kommentből az is kiderült, hogy a player képes az 5.1 kezelésére, csak hát "valamiért" az HBO úgy gondolja, hogy nekünk, parasztoknak tökéletes a sztereo is itthon.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
blakey
titán
válasz LouiS22 #5435 üzenetére
Én sem hiszek el sok mindent, viszont itt van 3 lejátszó, egy Amlogic box CE-vel, HGO kiegészítővel, van egy Mi box S HBO GO app-al és van egy Apple TV 4K HBO GO app-al, bőven látható az eltérés. Nincsenek eszközeim amivel ezeket megnézhetném, hogy milyen bitrátával, stb-vel "tolják ki magukból", mondjuk Kodi alatt látom, hogy 3150Kbps, meg egyébként lesz@rom, hogy ki mit hisz vagy nem, itt van előttem és látom, nekem ez bőven elég. Az 5.1 és a HBO logó hiánya is egyértelmű. Nagyon érdekes dolgok ezek, főleg, hogy az HBO üfsz sem akarja vagy tudja elhinni. Nem a levegőbe beszélünk, egyértelmű jelek.
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz LouiS22 #5437 üzenetére
Nem azt mondja, hogy nem hiszi, csak hogy az országában nincs így. És hogy a webes megoldást tudja reprodukálni az addonban. Ha ott változik, akkor tudja követni a változásokat. Ha mázlija van, akkor simán működik tovább minden, ha elérhetővé teszik weben is. A nordic/spain esetén úgy megy, szóval hátha majd itt is váltanak. Lehet nem akarták az egész felhasználóbázist ráeredszteni egyszerre az új rendszerre.
[ Szerkesztve ]
-
djnice
veterán
Megnéztem, iPad-en sincs logó, vhogy megpróbálom kideríteni milyen címekről kéri le a stream-t, csak most pont nem OpenWRT-s a routerem, így kicsit nehezebb lesz.
-
-Solt-
veterán
Urak,
Ha már ennyi szó esik az Apple TV-ről, tudnátok vásárlási tanácsot adni? Tervezem, hogy veszek egyet, de nem igazán tudom, hogy elég-e a 32GB-s vagy kell a 64-s, illetve ahogy látom már 3 éve piacon van, várható-e esetleg modellfrissítés és ha igen, akkor megéri-e megvárni?
www.smart-bus.hu
-
-Solt-
veterán
Hogy mit össze kerestem azt a topikot! Köszönöm Urak!
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest