- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Yettel topik
-
Mobilarena
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
matthews
aktív tag
válasz #42308056 #4051 üzenetére
Jézusom... Te még mindig ezen vagy leragadva.... Szánalmas vagy. Ha nem tudsz segíteni valakinek inkább ne szólj hozzá. Csinálj egy szidjuk a GO topikot ott kiélheted magad. Vegyél már Amazon Fire Stick 4K-t. Azon biztosan jó. De ezt a nyavalygást hagyd már abba, mert unalmas. Különben is ott van neked a Netflix nem?. Az tökéletes. Mindenki azt mondja. Te is állandóan. Csak nem itt kellene....
"No brain, no problem"
-
peter710
csendes tag
válasz BornToBePuli #4052 üzenetére
Hello, köszi a választ de már ez is megvolt.
-
zichie
senior tag
Nekem is ez volt a hiba androidos tv boxon. A hiba nem a mi készülékeinkben van, hanem a HBO GO applikáció legújabb 5.8.3-as verziójában. Én töröltem a HBO Go applikációt és feltettem a korábbi 5.6.2-es verziót, azzal gond nélkül ment egy darabig, majd megint jött a hiba. Kiderült, hogy a háttérben automatikusan befrissült a HBO GO az új 5.8.3-as (hibás) verzióra. Újból töröltem és feltettem a régit (5.6.2), majd letiltottam a play áruházban az alkalmazások frissítését. Azóta nincs gond, kifogástalanul működik a HBO GO.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz aprokaroka87 #4062 üzenetére
Nem bekerül, hanem ha van benne és felfedezik akár a megfelelő akár a nem megfelelő emberek.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Asszony laptopját hogyan tudnám új készülékként hozzáadni?
Most a felhasználónév/jelszóval jelentkezünk be mindketten, s elcseszi a lejátszó listámat. -
zichie
senior tag
Ez jó hír, hogy a HBO GO is megy ipv6-on. Youtube-ot már évek óta csak ipv6-on nézek, azóta nincs akadás, megállás. IPv4-en voltak problémák, IPv6 lett a megoldás, azóta nincs gond. Sajnos a tv-m nem tud ipv6-ot, így a HBO GO csak ipv4-en megy.
Nekem az a tapasztalatom, hogy az ipv6 stabilabb, talán azért, mert kevésbé terhelt, mivel kevesen használják. Ez gondolom szolgáltató függő, a digi inkább ipv6 friendly, a telekom (valószínűleg) kevésbé. A raspberry pi3-on még nem sikerült belőni a HBO GO-t, pedig jó lenne ha az is végre ipv6-on tudna menni, mint a youtube, amit évek óta (reklámmentesen) ott nézek, amióta az okostévémen letiltották.
Van egy androidos Banana Pi, de ott nem működik a hbo go, még a play áruházból sem érhető.[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
Nem fog menni pi-n, nem támogatott platform. Böngészőből meg elég csehszlovák megoldás nézni.
Az okostévéden meg nem letiltották, hanem megeszűnt az app támogatása. Nagy különbség :)
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
zichie
senior tag
válasz LouiS22 #4067 üzenetére
Érdekes, hogy az okostévén (ami egyre butább) a HBO GO megy, a youtube, spotify, vimeo viszont már egy jó ideje nem. A youtube-nak azért szűnhetett meg a támogatása, mert nem volt benne reklám funkció, nem fejlesztették bele, így minden reklámmentes volt. PI-re van HBO GO megoldás, csak újabb openelec image-t (Kodi 18-al) kéne létrehozni. Amíg a tv-n megy, addig nem foglalkozok vele, bár az ipv6 lehetőség (ami tv-n nincs, RPI-n meg van) felcsigázott.
-
totron
addikt
Egy lista jól mutatna a teljesség igényével, GO szemszögéből egzotikus eszközök bevételével. Hogy mire hegeszthető rá a nézése a HBO-nak. Nem is a mókolási móka miatt, hanem akinek akad már egy meglévő és igen kézreálló készüléke, az boldog lehet vele talán pluszvásárlás nélkül.
-
törölt tag
Használ valaki Amazon Fire TV 4K-n HBO GO-t? Vagy működik azon egyáltalán a hivatalos android app?
-
azbest
félisten
válasz #53667584 #4073 üzenetére
a fire tv topic szerint a 4k sticken simán megy a hivatalos androidtv app, csak apk-ból kell telepíteni. A régi gen2 sticken, mivel az 5ös androidtvre épül, így ott módosított tévés apk tud futni (6os az app minimuma, de az eddigi verzió 5ösön is elfutott, ha a limitjét módosították - ezt ki is próbáltam 5.9.0 verzióval). A nem hivatalos kodi addon is remekül megy rajta.
[ Szerkesztve ]
-
zichie
senior tag
Teszteltem az androidos tv okosítót hbo go-val. Az ipv6 teszt szépen lefutott. Filmlejátszás közben figyeltem, hogy milyen ip címekről megy az adatforgalom. Nem ipv6-os ip címről ment, hanem sajnos ipv4-esről. Ha leállítottam a lejátszást, akkor megszűnt a kapcsolat az ipv4 címmel. Kiléptem a hbo go alkalmazásból, majd vissza. Folytattam a lejátszást és ugyan arról az ipv4-es címről ment.
Szó volt róla, hogy a hbo megy ipv6-ról is, sajnos úgy tűnik, hogy nem, legalább is nekem androidos lejátszóval nem. -
YOZ
tag
Sziasztok.
Karácsonyra vettem egy dyras tv-t amin android 7.0 fut. HBO go szépen el is indult.
Újabban, nem indulnak el a filmek. Csak megy a töltés jel és kész. Valami ötlet? -
aprokaroka87
nagyúr
-
4Grider
nagyúr
Gondolom nem az HBO telepítette fel az eszközödre, hanem a hardver gyártója. És azért, hogy többfelé el tudja adni az eszközét (mert akkor még épp működött rajta az adott HBO Go alkalmazásverzió).
Ha ma veszel egy méregdrága okostv-t amin van vagy telepíthető HBO Go kliens, azt senki nem fogja neked garantálni, hogy az 5 év múlva is működni fog a tv-den. -
aprokaroka87
nagyúr
-
törölt tag
A kodis alternatíva is addig működni, amíg pofára nem esik és csinálnak az hbo-nál a kliensoldalon vmi olyan változást, amit nem lehet majd leprogramozni kodira.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz #88470784 #4083 üzenetére
Nyilván, de az simán lehet hogy együtt járna azzal hogy ügyfeleket veszítené-nek, ha nem változtatnának.
Az a baj hogy fizetsz a szolgáltatásért, és van akinél akadozik, vagy az app dob szerintem indokolatlan hibákat.
Gondolom a hbo-nál is tudnak a kodi-s megoldásról, elvileg már a fő kodi repoba is bekerűlt a hbo go plugin.
-
4Grider
nagyúr
válasz aprokaroka87 #4082 üzenetére
-
azbest
félisten
Android vagy android tv? Mi a pontos típusa a tévének?
Az app adatainak törlése, az app törlése majd újratelepítése talán segít.Ha sima android, akkor azon wifi hajlandó kapcsolódni. csak a támogatási listájukon lévő eszközökkel hajlandó lan-on működni. Viszont a sima android app eleve gyenge felbontást használ, oda lehet jobban jársz, ha a kodit telepíted és állítod be a nem hivatalos addonnal, úg fullhd is mehet.
[ Szerkesztve ]
-
YOZ
tag
Igazából volt törlés és újratelepítés. Semmi nem változott. De ráírtam az Hbo supportra, és azt a választ kaptam, hogy mivel nincs a támogatott eszközök listáján, így nem garantálják hogy működik is. Az érdekes az hogy van egy Samsung 4k smart tv-m is. Az sincs a listán, migis minden hibátlanul működik, pedig már több mint 2 éves az eszköz.
-
Vadászmenyét
aktív tag
Üdv, a mai napon Philips 55PUS7304 /12-es új TV-en nem indulnak el a filmek a HBO-GO-ban. Bármit indítok... Tegnap este még prímán ment. Elindítom a filmet, a kék kör elkezd körözni, majd megáll és semmi nem történik. Laptopon, mobilon rendben van. Újratelepítettem/aktiváltam, de nem segített. Valakinek van esetleg ötlete?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Vadászmenyét #4090 üzenetére
https://helpcenter.hbogo.eu/hu/eszkozok-es-platformok
itt nézted hogy támogatott-e az eszköz?
-
Vadászmenyét
aktív tag
válasz aprokaroka87 #4091 üzenetére
Amit ott írnak a Philipshez tipusok én olyanokról nem is hallottam. Vagy az a TV sw azonosító? Vagy mi az?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Vadászmenyét #4092 üzenetére
Szerintem ott a 3. oszlopot kell nézni
-
4Grider
nagyúr
válasz Vadászmenyét #4090 üzenetére
Castolni tudsz rá HBO Go-t? (Nekem 5 éves droidos Philips tv-m van, ne tudd meg hányszor csinálta már ezt is velem. Kész csoda, hogy a távirányítót még nem állítottam bele a kijelzőbe.)
-
Vadászmenyét
aktív tag
válasz aprokaroka87 #4093 üzenetére
Áramtalanítottam a TV-t és most jó. Nem értem miért gajdult meg.
-
4Grider
nagyúr
válasz Vadászmenyét #4095 üzenetére
És még hányszor fogod ki-be húzigálni...
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Vadászmenyét #4095 üzenetére
Mert a hbo van olyan "kedves" cég hogy randomizálja a mükődést?
Amúgy valaki magyarázza már el nekem hogy mi olyan nagy technikai dolog kell ahhoz hogy normálisan menjen a hbo go
Értem én hogy eltérő platformok, de akkor is...
-
4Grider
nagyúr
válasz aprokaroka87 #4097 üzenetére
Mondjuk a legtöbb problémát az okozhatja, hogy a tartalmat meg kell védeniük azoktól az előfizetőktől, akik azt nem csak megnézésre, hanem felvételre vagy továbbításra szeretnék felhasználni.
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest