Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    A mélység a gond. A 60 mély gép már határeset. ( hosszú keskeny fürdőszoba,más helyiségben nem fér el) Egymás tetején sem éppen ezért. Szélesség az lenne 80-90 azzal nincs gond. ( de pl panelokban sem nagyon van más lehetőség mint a mosó szárító,)

    Ispy: miért kellene kipakolni egy mosó szárítóból? Kimos és megszárít egy ütemben. A végén kiveszi, elrakja a szekrénybe és kitörli a szöszt.

    Az tény ha elromlik nincs mosógép. De ezzel a logikával ha van egy mosógép és elromlik akkor nincs mosógép, akkor legyen otthon mindig 2 mosógép. És 2 tv. És 2 minden kb.

    De mivel nem az volt a kérdésem hogy vegyünk-e mosó szárítót, vagy inkább külön gépeket ( a választ tudom, előtte is tudtam és igaz amit írnak minderről, és már nyilván csak hőszivattyúsat vennék).
    A kérdés most csak az volt hogy a Candy-t feltétlenül muszáj -e elfelejteni.
    A felhasználói vélemyények kb sokkal jobbak mint az electrolux-lg párosról, ott soknál írják a gyűrött ruhát, ennél mindenki sima ruhákról ír. Persze az emberek elfogultak ez tény.
    Ezért érdekelne olyan véleménye aki szervizel és látja az igazat, melyik típusok döglenek be legsűrűbben ( %-ban) Ez tényszerű lenne

Új hozzászólás Aktív témák