Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz idegen lény #43706 üzenetére

    De akkor sem lifeghet. Annak szorosnak, passzentosnak kell lennie. Nem lehet, hogy a gépben a foglalat lötyög?
    Egy kiállított darabbal ilyen sajnos előfordulhat, amit mindenki üt, vág, kalapál. Modellszám nincs az aljára matricázva? Abból sokminden kiderülhet. Még az is lehet, hogy az elődmodellé, ami hasonlóan néz ki, de más a csatlakozó.
    Ezt abból tudom, hogy ez a töltő, csak a V6 V7 V8 modellekhez jó. De vannak, vagyis voltak a Dysonnak korábbi vezeték nélküli megoldásai, amik még DC előtaggal rendelkeztek a nevükben.

    szerk:
    Szerintem, ne lépj túl ezen a problémán ennyire könnyedén, mert ha kiállítási darab volt, ha nem, annak teljes értékű árunak kell lennie.
    Ez így nem az!

    (A kiállítási darabnak semmilyen funkciót módosító, vagy befolyásoló rejtett hibájának, vagy tulajdonságának nem szabad lennie. Csakis esztétikai eltérések lehetnek)

    Elsőként megpróbálnék a gyártó oldalán beregisztrálni, hogy él e a 2 év gyártói garancia. Amennyiben ez nem lehetséges, vagy a készüléket már korábban regisztrálták, úgy állj el a vásárlástól. Tudom, illetve sejtem, hogy tetszik a modell, én is így éreztem, mikor először kézbe fogtam.
    De sok kockázatot rejt magában ez a vásárlás így. Vagy készülj fel rejtett költségekre.

    szerk2:
    Most mennem kell, mert a délutánom foglalt sajnos. Igyekszem azért segíteni, amennyiben ez lehetséges. Sok sikert, remélem sok örömet okoz majd a készülék. :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák