- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz idegen lény #43706 üzenetére
De akkor sem lifeghet. Annak szorosnak, passzentosnak kell lennie. Nem lehet, hogy a gépben a foglalat lötyög?
Egy kiállított darabbal ilyen sajnos előfordulhat, amit mindenki üt, vág, kalapál. Modellszám nincs az aljára matricázva? Abból sokminden kiderülhet. Még az is lehet, hogy az elődmodellé, ami hasonlóan néz ki, de más a csatlakozó.
Ezt abból tudom, hogy ez a töltő, csak a V6 V7 V8 modellekhez jó. De vannak, vagyis voltak a Dysonnak korábbi vezeték nélküli megoldásai, amik még DC előtaggal rendelkeztek a nevükben.szerk:
Szerintem, ne lépj túl ezen a problémán ennyire könnyedén, mert ha kiállítási darab volt, ha nem, annak teljes értékű árunak kell lennie.
Ez így nem az!(A kiállítási darabnak semmilyen funkciót módosító, vagy befolyásoló rejtett hibájának, vagy tulajdonságának nem szabad lennie. Csakis esztétikai eltérések lehetnek)
Elsőként megpróbálnék a gyártó oldalán beregisztrálni, hogy él e a 2 év gyártói garancia. Amennyiben ez nem lehetséges, vagy a készüléket már korábban regisztrálták, úgy állj el a vásárlástól. Tudom, illetve sejtem, hogy tetszik a modell, én is így éreztem, mikor először kézbe fogtam.
De sok kockázatot rejt magában ez a vásárlás így. Vagy készülj fel rejtett költségekre.szerk2:
Most mennem kell, mert a délutánom foglalt sajnos. Igyekszem azért segíteni, amennyiben ez lehetséges. Sok sikert, remélem sok örömet okoz majd a készülék.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- CPU léghűtés kibeszélő
- PlayStation 5
- PlayStation 5 Pro teszt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Monitor hiba topik
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asztalos klub
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest