- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
tecsu
addikt
válasz idegen lény #29401 üzenetére
Ezzel abszolút egyetértek.
https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw
-
nagyúr
nem háztartási gépről szól:
1 asszem teljesen lényegtelen volt, hogy Ő hány éve nem eszik húst.
2 Aztán még is kihangsúlyozta.3 csak csináltam egy fricskáta vegákra (szmájli a végén)
4 erre reagál, ahogy a vegák szoktak
5 ribarszki értette, és jelezte
6 mindenki megértette, csak te nem. a youtube video is a vegáknak szól, hogy lássák magukat kívülről, nehogy túltolják. Ha ezt nem látják, akkor "provokáló, okoskodó"-nak látszódjanak.
Bármilyen témában, amiben irreleváns az étkezési szokásuk, nem kell megemlíteni.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Milyen s-bag porzsákot érdemes venni (PHILIPS FC8575/09-es porszívóba lenne)? Ha lehet egyszerre 10-12db-ot vennék hogy egy ideig ne kelljen ezzel foglalkozni, de látom van millió fajtába, és az áruk is eltér, melyiket érdemes venni, és hol?
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz idegen lény #29412 üzenetére
Most is s-bag van benne, így gondolom akkor jó lenne hozzá.
-
tecsu
addikt
válasz Dluinet #29405 üzenetére
Az első ponttal még egyet is értenék, de tudnod kell, hogy általában ezt az elrendezést javasolják a "hozzáértők":
Vagyis a vegáknak ilyetén tényleg könnyű dolguk van - szerintem erre akart utalni és nem téríteni stb.A videóba nem néztem bele, de amit te írtál, mégha vicc is lenne - téves dologra hivatkozva (növények "fájdalmát" veti össze állatokéval) indokol. Ezért neveztem okoskodónak.
Fricska a vegákra? Végülis fricskának hívhatjuk az enyhébb provokációt, de nem értem a szándékot.
Mintha téged irritálna, ha valaki vega vagy arról beszél.
Ha egy Matchbox-gyűjtő, holokauszttúlélő vagy balettáncos "túltolja" a kompetens témáját, azt is megpróbálod kompenzálni?[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw
-
idegen lény
őstag
Kissé túltoltátok ezt a témát.
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
törölt tag
válasz idegen lény #29418 üzenetére
Szerintem nem egészen, de majd eldönti.
Mozzarella
Ha 3 napon belüli, és online vétel volt, akkor kérhetnél cserét, másik ugyanolyanra.
Ha 14 napon belüli online vétel, akkor lehet indok nélkül(meg se említsd) elállni tőle.Ha ezekből kifutottál, akkor jelezd a hibát, a deformálódás nem elfogadható.
[ Szerkesztve ]
-
coccolino
aktív tag
Sziaztok,
Otthoni használatra szeretnék porszívót vásárolni, max 35-40e Ft-os áron, az alábbi feltételekkel:
Energiahatékonyság: A
Takarítási hatékonyság: A, szőnyegnél C-D
Hepa13a feltételeknek az alábbiak felelnek meg nagyjából:
Karcher VC2 Premium 34.390,- Ft
BOSCH BGB45330
38.165,- Ft
SAMSUNG VC07M25G0WC/GE 29.989,- Ft
SENCOR SVC 8YL-EUE2 27.290,- Fta Sencornak elolvastam a rövid tesztjét itt is, azt írjátok a minősége hagy kivetni valót, de amúgy jó gép
a Karcher belépő szintű modelljeiről nem mondtatok túl jókat (igaz inkább a nagytestű takarítógépekről), ellenben egy takarítógépekre specializálódott cég terméke
a Bosch általánosan dicsérve volt, mert Made in Germany és 5 év garancia
a Samsungról meg nem voltak csak eltérő típusokról véleményekkb. teljesen ugyan azt tudják, így kíváncsi vagyok a véleményetekre, megér-e +10e-t a Bosch a Samsunggal vagy a Sencorral szemben, esetleg a Karcherről van-e valami tapasztalat
''I am the world bigest washed up SUPERSTAR!''
-
coccolino
aktív tag
válasz ribarszki #29425 üzenetére
néztem azt is, csak az nem Hepa13-as
habár a Hepaval kapcsolatban kicsit elveszett vagyok, mert a porvisszabocsjtásra is van osztályozás, és az Electrolux A kategóriás (0,02%-s por visszajutás aránynál jobb érték), ami elvben jobb a Hepa13 a 99.95%-s részecske szűrési arányánál, de nem tudom, hogy a kettő relevánsan összehasonlítható-e''I am the world bigest washed up SUPERSTAR!''
-
cleric
tag
sziasztok,
teljes konyha gépesítés projektben vagyok, kb. 2 hét múlvára meg kellene legyen.
Arról van valakinek tapasztalata, hogyha egy adott boltban veszek meg mindent (kb. 600k HUF értékben), akkor esetleg adnak rá valami plusz kedvezményt? MM-ban próbáltam kérdezni, de elég sejtelmes válaszokat kaptam...
Vagy nincs értelme és inkább netről mazsolázzam össze onnan ahol jó áron van és megbízható / nem áfabuherálós boltnak tűnik?
https://lightyear.com/go/adam149
-
canniball
nagyúr
-
B.Ricsike
őstag
Rendszerben melyik jobb, a polconkénti hűtéses, vagy a ventillátoros?
Mert pl a Miele és a Liebherr ventillátort használ csak, és elvileg ez a két márka a csúcs a hűtőknél.Mi az előnye / hátránya egyiknek vagy a másiknak?
-
blattida
nagyúr
válasz B.Ricsike #29432 üzenetére
A miele hűtőit a liebherr gyártja, ezért nem véletlen a hasonlóság. A ventilátoros egyszerűbb és gyakorlatilag ugyanolyan hatékony, ellenben nem lesznek annyira pontosak az egyes zónák, igaz, ennek nincs különösebb jelentősége.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
ribarszki
őstag
válasz coccolino #29426 üzenetére
És? Van allergiás a családban? A porkibocsátási mutatója "A". Van olyan Hepa szűrős gép a piacon, nem is egy, ami bár Hepa 13-as, de máshol szűretlenül nyomja vissza a port. Az electrolux egy korrektül összerakott gép.
Ez a Hepa kérdés túl van pörögve. A Miele pl kb 3 porszívójához ad alapból Hepa szűrőt a 30-ból. Mert allergiásoknak van szüksége rá. Nekem sem Hepa szűrőm van a C3 Totalcare gépemben, és köszönöm szépen tökéletesen elvagyok vele. Ugyanakkor így is "A" porkibocsátási mutatója van.
-
attiati
veterán
konyhai eszközökből műanyagot, fát vagy acélt vennétek?
Amik forró vízzel vagy olajjal érintkeznek. (tésztaszűrő, keverő és fogó kanalak, villák, stb...)
+1: tudtok normális minőségű ruhacsipeszt? Mindegyik megadja magát a régieken kívül. Kiugrik a rugó.
Leifheit-et néztem, de 1600 ft 20 db. De lassan már az sem érdekel[ Szerkesztve ]
-
Teaway
veterán
válasz lsebestyen #29306 üzenetére
„El fogunk menni nézelődni, annyira nem sürgős”
Mikorra lenne esedékes?
Nincs itthon csokid??
-
coccolino
aktív tag
köszönöm a hozzászólásokat
''I am the world bigest washed up SUPERSTAR!''
-
numera007
tag
válasz B.Ricsike #29445 üzenetére
Tegyük hozzá, hogy nálunk. Vagyis a világ más részein használják, ismerik, jó minőséget (IS) gyárt. Persze a minőségibb BEKO ott is drágább. Én jártam olyan helyen, ahol ipari szintű felhasználásra vettek (de háztartásra tervezett) egymás mellé Beko-t, Samsungot, és Bosch-t (mosógépet és szárítógépet). Nem a Beko romlott el először.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz Teaway #29444 üzenetére
Tudsz mutatni 18/10-es konyhai eszközöket? (evőeszközön kívül)
Nem nagyon szokták abból gyártani őket. Ha igen, akkor piszok drága. Legtöbbször csak odaírják, hogy RM acél, oszt kész. Ezt az egyet találtam: hosszabbítható szűrő, gyümölcsmosó a mosogatóba.
Csabroncka: gondolom Ikea-nál is nagy a minőségbeli szórás. Erre az IKEA-s rozsdamentes konyhai eszközkészletre valaki konkrétan azt írta, hogy mosogatás után berozsdásodott.
Múltkor ugyanazt a cuccot láttam Tescoban, mint Ikea-ban. Valamelyik biztos csak át volt cimkézve.[ Szerkesztve ]
-
n_stolz
tag
Inverteres hűtőt szeretnénk vásárolni. Kombihűtő, alul fagyasztós >200 liter űrtartalmú érdekelne. Tudtok ajánlani?
n_stolz
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik