- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
alkugya meg:- )))
udv
neduddki
p.s. ha eltalalod kovetkezore megmondom:- ))) amugy ma ebben a totyikbqan is le van irva joparszor, de ne less tanagass:- )))
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Jut
újonc
Sziasztok!
Köszönöm válaszokat! Asszem máris okosabb vagyok
Ha dolgozik majd a "Kiválasztott" a fürdőben beszámolok a tapasztalatokról!
A Whirpoolra azért akadtam ki, mert bárhogy szenvedek a mosószertartó tisztításával (fogkefe, üvegmosó, izébigyó), mint halottnak a csók... És szerintem elég kiábrándító, ha pont egy mosógép "koszos".
Ha van valaki, aki szívesen megosztja velem mosógépes tapasztalatait, szívesen veszem!Jut
-
Ariadne
őstag
Nálunk Indesit van most, aminek szintén kimoshatatlan a mosószertartója. Szép feketés szmötyi van benne, alias penész, szerintem max endoszkóppal, vagy végső esetben a teljes cucc tűzben való elégetésével lehetne kivégezni... Forró víz, domestos, áztatás, súrolás, kaparászás, rázogatás, piszkálás, mind hatástalan. Tisztítsa aki tervezte.
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
nyunyu
félisten
Es meg en panaszkodom, hogy kifolyik a folyekony mososzer a kivehetos Electrolux mososzertartobol
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
MODERÁTOR
Rövid leszek.
Az Electrolux EWT 10120 szerintetek jó gép?Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #1058 üzenetére
Visszaolvasva (illetve felidézve a régi fehéráru-eladói emlékeket) jó válaszás, de azért várnék megerősítést tőletek is...
Xiaomi 13T
-
Integra
titán
végre megtaláltam
bosch sgs 4302
pnc szám az amúgy mi? product number code?még ilyen van:
e-nr
sgs4302/07
ed7706 ------------ 690142so sieht aus:
ahogy látod jobb oldalt van a négy program gomb (bőven elég, 10 év alatt 2 programot használtunk össz..)
és amögött van egy kis műanyag keret ami kifelé "megfeszíti" a gombokat, hogy megnyomás után is síkba visszaálljanak.
na az kéne..[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
ANT
addikt
Ha különösebb extrákra nem vágysz (pl. LCD kijelző), sztem tökéletes választás. Én is ilyet vettem, abból a boltból, akinek a weblapját linkelted.
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
vagamo
őstag
Ránézésre, nem rossz, de mielőtt megveszed kérdezd meg, hogy hol gyártották? Ha Lengyeleknél akkor felejtős!
Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
Ariadne
őstag
Ennek a jelzésnek ha jól tudom, pont az a lényege, hogy ne nagyon lehessen megkülönböztetni, melyik EU ország, mert megfelel az EU-ban érvényes szabályoknak és innentől (szerintük) nem kell, hogy érdekeljen az eredete. A Made in PRC-nél azért biztatóbb, nem?
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
nyunyu
félisten
Ar/ertekben jo a 10120.
Ahogy nezem +20k a hatralevo ido kijelzos, viz+villanytakarekos 10420, neked kell eldonteni, hogy a plusz funkcioi ernek-e annyit.
(De akkor mar inkabb meg +10k, aztan a 10620 kijelzoje animalja is, hogy eppen mit csinal. Pl. kuszik felfele a homero higanyszala, amikor melegiti a vizet, porog a centifuga ikonja, stb.)Tanacs: nezz szet, hatha veletlen akcios valamelyik a Fukar/HulyeVagyok/VillanyVilagnal, akkor olcsobban is meguszhatod, mint a markabolt.hu-n.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
neduddki
nagyúr
válasz Integra #1060 üzenetére
HI!
me erzem ugy hogy nem erted???:- ))) a zifagyaszto hejejt inkabb fagyaszto resztt akarok, de nem ez tartott vissza:- )))
duv
neduddki
p.s. amugy meg ar mindig nem gyutt ami kozleben lett vona:- )))
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
MODERÁTOR
Mindenkinek köszi a válaszokat. LCD nem kell, így is több mint elég lesz a gép tudása. Ami tetszik benne, az elektronikus vezérlés (hátha elromlik... ), illetve a könnyitett dobnyitás, illetve a dobpozicionálás.
Azt hiszem, ő lesz a befutó.
Xiaomi 13T
-
copin
őstag
Imádom azokat a kínai gyárakat, amelyek legyártják a tényleg überszuper cuccokat, de 20 év után nyomtalanul eltűnnek.
-
Chili7
őstag
Vennem kell egy otthoni elektromos grillsütőt. Van vasrácsos 10k körül néhány, és van 20k-ért tefal kőlapos. Melyik a jobb? A vasrácsos vagy a kőgrill?
thx -
Ariadne
őstag
Best ever megoldás, szerintem. Tökéletes elégedettséggel használom, könnyen tisztítható, összecsukva hamar megvan, de kinyitva sütve rendes party grillezést is lehet vele csapni. Nekem tökéletesen bevált, és még két ismerősnek szintén ilyen van, ők is elégedettek.
mod: Állítani lehet a magasságát, ezért nem csak "lapos" húst, hanem pl. csirkecombot is lehet sütni benne, csak magasabbra kell állítani. Ez is 20k körül van.
[ Szerkesztve ]
-
Mawyx
őstag
válasz Integra #1072 üzenetére
Én mindig átugrom a kiscsávó hozzászólásait.
Érdekes, hogy mindenki fikázva van a helyesírás meg elgépelés miatt, de neki szabad Olvashatatlan, amit ír.Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
neduddki
nagyúr
-
Ariadne
őstag
Ejnye, gyerekek, neduddki a PH! közösség ismert és elismert tagja, és igen, az írása a védjegye. Tessék békén hagyni. Ja, és ha nem tudjátok, miért ír így, művelődjetek kicsit szépirodalmilag.
-
neduddki
nagyúr
válasz Integra #1082 üzenetére
HI!
1. hijjab ariszaldo Magad massal kell kielned vagyaid:- )))
2. megicsak tucc Te olvasni csak jobban esik megjaccani magad mi /en midesetre jkat rohogok rajtad:- )))/udv
neduddki
mod: Ariadne: attol meg felhos:- )))
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz neduddki #1084 üzenetére
nem, egyszerűen frankón vannak részek amiket nem értek.
egyes részekhez már hozzászoktam úgy ahogy, simán van hogy 5x kell nekiugranom, de a többi nekem káosz még mindig.. tényleg nem tudom elolvasni és utána elfogy a türelmem, így inkább nem foglalkozom vele...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Klon
aktív tag
Sziasztok!
Sürgősen vennünk kellene egy felültöltős mosógépet, sacc 70-90k között.
Tudnátok ajánlani valami tényleg jó gépet?
Jó lenne ha tudná az 1200-as fordulatot.
Előre is köszi a segítséget! -
ngabor2
nagyúr
miért is jó az 1200-as centrifuga? lehet, hogy egy hajszálnyit szárazabb lesz, mint 600-on, viszont nem lehet kivasalni. én az 1000-t tudó indesit witl106-oson is levettem 600-ra, és akkor nem nagyon kell vasalni. csendes, nem ugrál, és nekem pont eleget tud. bátyámnak is ilyen van, neki az a baja vele, hogy pl. nem lehet csak centrifugázni, vagy csak öblíteni vele, ha elindul egy program, az végigmegy, nincs megszakítás (pontosabban még nem volt rá okom, hogy kipróbáljam, van-e).
a legjobb módszer: bemész kedvenc ht-gép-boltodba (nekem egy ideje ez az electroworld), megkérdezed, hogy mennyi a házhozszállítás, körülnézel, érdeklődsz az eladóktól... fognak tudni ajánlani neked valót.
-
-
raptor17
csendes tag
Sziasztok.
Mi a véleményetek a vízszűréses porszívókról. Mert már olvastam sok minden hogy átenged mindent meg ilyenek, meg persze sok pozitív vélemény.
Itthon van egy porzsákos „csoda” de olyan jól megy hogy porszívózás után ugyan olyan poros lesz minden mint volt….
-
neduddki
nagyúr
válasz raptor17 #1089 üzenetére
HI!
az osszes esmerosom a kitakarithatalnasga miatt tette felre oket
udv
neduddki
p.s. en is szemesztem veluk de lebeszeltek es egy mile s5 lett a befuto
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #1071 üzenetére
Megjött az Electrolux 10120.
Sajnos, már a próbamosás elindítása után vettük észre, hogy az oldalán van egy horpadás.
Szerintetek így még van esélyünk a cserére?Xiaomi 13T
-
ANT
addikt
válasz Viktor0610 #1091 üzenetére
markabolt.hu-nál vetted? Ha igen, sztem a jóindulatuktól függ a dolog. Ugyanis a számla alján ott van, hogy "az áru átvétele után az esetleges szépséghibákért felelősséget nem vállalunk." Bár sztem ez így elég kacifántos, mivel a szállító a pénz átvétele után fénysebességgel elhagyja a helyszínt, meg se várja, hogy kibontsd a csomagolást. Legalábbis nálunk így zajlott a dolog.
Szerk: azért mindenképpen jelezd nekik a dolgot.[ Szerkesztve ]
-
Ariadne
őstag
válasz Viktor0610 #1091 üzenetére
Ha 3 munkanapon belül szólsz, kötelesek. Függetlenül a használattól... Lényeg, hogy nyoma maradjon, hogy időben szóltál. Bár ugye abba beleköthetnek, hogy a horpadás az látható, de ha csomagolásban vettétek át és nem hántották le előttetek a külsejét, akkor lehet esély szerintem.
-
MODERÁTOR
Felhívtam őket, az volt a válasz, hogy minekután átvettem a számla aláírásával, hogy sértetlen, az egész gépet nem cserélik.
Viszont a szervizzel felvehetem a kapcsolatot, majd ők kijönnek, és garanciában, ingyen kicserélik a hibás alkatrészt.
Úgy döntöttünk, nem csinálunk ebből ügyet, mivel a működést nem zavarja. Inkább elfordítjuk a gépet 180 fokkal, úgyis a jelenlegi állásában közel van a fürdőkádhoz az elektronika -nehogy beázzon...Más.
A cső rövid. Hol lehet venni hosszabbat?[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
ANT
addikt
válasz Viktor0610 #1094 üzenetére
Sztem a cső cseréjét is a szervízzel kéne intéztetni, nehogy garanciális probléma kerekedjen belőle.
-
MODERÁTOR
-
Chili7
őstag
válasz Ariadne #1075 üzenetére
Köszi az ajánlást, de ez a grill készülék nem veszi el a grillezés élményét? Hogy nekem kell forgatnom a húst, csöpög a szaft, füstöl, kicsit megég, stb...
Nekem ez olyan mint egy szendvicssütő, vagy egy pirító... berakod, aztán ha kész kidobja...
Mondjuk cserébe nyilván kényelmes. -
Ariadne
őstag
Tartottam tőle, de a kevesebb maceráért cserébe ha kinyitva sütsz vele, ugyanúgy csíkos lesz meg száll az illata, és előnyként bent a lakásban is lehet gyorsan sütni vele, ha úgy tartja kedve az embernek. Hétköznapi vacsihoz is szoktam használni, mert hamar megvan és kitisztítani se nehéz a teflon miatt, de épp múltkor csináltunk grillpartit, jó volt. Persze nyilván nem adja a nyílt lángon pirult hús élményét, de én értékelem a praktikuságát.
-
Mawyx
őstag
A forgatás, csöpögés, füstölés megégés, undorító dzsuva takarítás itt is megvan de cserébe isteni fincsi és tényleg kompakt, kis helyen elfér
[link1]
[link2]
[link3]
[link4]
[link5]Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Ariadne
őstag
Ez is hasonlónak látszik, mint az enyém, ezek szerint másnak is bejön.
Viszont villával-késsel teflonoson neeeee! Megkarcolja a teflonbevonatot, és onnantól már nagyon rákkeltő, vegyész párom tanított rá.
Én egy hőálló műanyag"fakanalat" meg hagyományos fa cuccokat használok, az nem bántja a felületet. Nem árt, ha sokáig akar élni az ember.
Hazamegyek lehet pácolok is husiszeletkéket mustárral-borssal-olívaolajjal, és úgy megsütöm, de úgy.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazon Fire TV stick/box
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- DIGI kábel TV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest