- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gab1ka
senior tag
válasz BBéci #163440 üzenetére
Szerintem senki nem erőltetett semmit és a kukába való hulladékozást sem nagyon látni, különösen nem a linkelt tesztben. Pont az ilyen valóságtól elrugaszkodott erőltetett odamondások miatt válik megkérdőjelezhetővé azoknak a bizonyos "szakújságíróknak" az objektív véleménye, ilyenkor jól jöhet némi tényszerűség.
Az objektív szót szándékosan nem tettem idézőjelbe, ugye egy ilyen kirohanás után elég felesleges.[ Szerkesztve ]
-
Quetz
őstag
válasz BBéci #163440 üzenetére
Azt egyszerű mérni, hogy az jön-e ki, ami bemegy. Ha igen, akkor technikai értelemben az az eszköz semleges, nem szól bele a hangba.
Ha mindenféle torzítást, frekvencia változtatást szenved el a jel mire kijut az eszközből, akkor az eszköz nem semleges, hanem "saját hangzása" van. Ez tetszhet vagy sem, de ha tetszik, akkor te nem a felvétel hű reprodukálására törekszel, hanem egy módosított hangzást keresel.
Én eddig abban a hitben voltam, hogy aki hifizik, az a felvétel minél pontosabb reprodukciójára törekszik, azt szeretné hallgatni, amit a készítők is hallottak. Ezek szerint tévedtem, elnézést kérek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs