Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • flegga92

    senior tag

    Sziasztok!

    Teljesen tudatlan vagyok mindenféle házimozihoz, erősítőhöz hangszórókhoz. Van egy Logitech X-530 5.1-em amit PC-vel használtam, igényeimet majdnem kielégítette mély nagyon rendben van vele viszont a közép hiányzik belőle (nem vagyok egy vájtfülű)
    Problémám az, hogy áttértem a PS4-re amire nem tudom rákötni, csak 2.1-ként mivel 3 db jackel rendelkezik. Film/zene hallgatás nem érdekelne.
    Kérdésem az, hogy érdemes e 5-6e Ft ért optikai/jack átalakítókkal szenvedni vele vagy inkább passzoljam el és vegyek normálisabb rendszert. Ez ellen szól még, hogy nem távirányítható ezért mindig fel kell állni bekapcsolni, ez egy master/slave elosztóval megoldható, de megint 3-4e ft.

    Ha érdemes cserélni 30e Ft környékén gondolkozom (kábelezés nélkül), használt is szóba jöhet. 20 nm szobába kellene, álló hangszórók kizárva, mert nem tudom hova rakni (plusz az összefoglalóban sem ajánljátok)
    Fontos, hogy legyen rajta optikai vagy HDMI de inkább az elsőt preferálnám és legyen hozzá távirányító, vagy a jelre kapcsoljon be majd ki.
    Szétnéztem a környékünkön a használt kínálatot, sajnos nem sok van pláne nem komplett szett.

    Ne kövezzetek meg, de tényleg nem értek semmit hozzá, de ezeket néztem ki:
    SONY STR K840P
    Samsung hangszórók Majdnem ez a típusú hangszórója van ismerősömnek és tetszett a hangzása a gyári erősítőjével. Neki a Center nagyobb ennél.

    Konkrét típusokat is szívesen fogadok és majd bújom utána a netet. Esetleg még hangprojektor is érdekelne, hogy ezekről mi a vélemény. Sosem hallottam még őket szólni.

    Köszi előre is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák