- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajthabalazs
senior tag
Köszönöm a választ. Ha csak a +2 csatorna, meg a komolyabb csatlakozók hiányoznak belőlük, akkor hajlok az újra, ahogy mondtad a garancia, az garancia. Viszont tényleg szólnak olyan jól, mint a "régi nagyok"? Az X520BT gondolom a 1311-es jogutódja. Fejlődött annyit a technika, hogy a mai belépő szint megüsse a négy éves alsó-középkategóriát?
-
lajthabalazs
senior tag
válasz Krisztian101 #7152 üzenetére
Én is láttam, el is tűnt hamar, jó vétel volt.
-
nagyúr
válasz lajthabalazs #7151 üzenetére
"Fejlődött annyit a technika, hogy a mai belépő szint megüsse a négy éves alsó-középkategóriát?"
Hangilag nem. Szolgáltatásban, "extrában" igen.
-
BBéci
legenda
válasz lajthabalazs #7151 üzenetére
"Fejlődött annyit a technika, hogy a mai belépő szint megüsse a négy éves alsó-középkategóriát?"
Nem, inkább az ellenkezője igaz.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Azazael
aktív tag
válasz lajthabalazs #7146 üzenetére
Hmm, köszi a választ! Akkor ha beszerzek egy 15m-es kábelt akkor elvileg nem futhatok komolyabb gondba, persze csak ha jól értem (nem kell jelerősítős kábel stb.)
-
eqtoto
csendes tag
Üdv ! Nem vagyok jártas házimozi ügyben ezért a segítségeteket szeretném kérni. Szeretnék egy 5.1-es hangfalszettet erősítő vel a tvmhez és egy xbox onehoz. Mit tudtok ajánlani ugy kb 100k ig?
-
embe
nagyúr
válasz lajthabalazs #7149 üzenetére
Én is 1,5 hónapja vettem egy Denon AVR1911-et. Nagyon szuper, csak ajánlani tudom.
Nekem a net csatlakozás hiányzik, a netes rádió miatt.
De megoldottam ezzel. Telón fút a Tunien rádio apk., és bluetooth-al csatlakozik az erőlködőhöz. Tudom nem egy hifi minőség, de ahogy tanult barátom mondaná- Rocker Zsoltit idézve: " szegény ember kézzel nőz".[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz lajthabalazs #7161 üzenetére
Itt egy magyar teszt is, nem írnak róla rosszat.
Persze minden annak függvénye mennyiért jutsz hozzá. -
Karel666
tag
Hali!
Lett egy Onkyo tx nr3007-em.
Eléggé bejön a hangja......
Az volna a kérdés, hogy honnan tudnék lelopni az avr-ről 5v-ot az aktív hűtéshez.
Ugye a hdmi részét valami lassú silent ventivel kicsit meghűteném.
Nyilván azt szeretném, ha be van kapcsolva az erősitő akkor a venti is menne.
Elöl van neki usb portja, de nem szeretném, ha látszódna a kábelezés...
Vmi ötlet? -
Ragadozó
Ármester
válasz Krisztian101 #7152 üzenetére
Annyiért drágállom és talán rosszabb is a mostanidnál. Szerintem keress több zónás erősítőt, akkor azt a plusz két hangsugárzót is meg tudod hajtani. Pl.: denon 1911.
[ Szerkesztve ]
Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
antistati
tag
SVS subnak annó vettem egy 0.9m-es AudioQuest NRG-2 tápkábelt.
Gondoltam veszek valami hosszabbat, hogy tudjam tologatni próbálgatni a helyét.
Van e olyan kitétel, a sub és az erősítő esetén, hogy mondjuk ne legyen x méternél hosszabb illetve rövidebb?
Gondoltam veszek 2m vagy 3m-est...
Köszi,
L -
simon87
csendes tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen kérdezek. Van egy körbefüggönyözött fotóstúdiónk és kitaláltuk, hogy mennyire jó lenne körbepakolni egy 5.1-es hangfalszettel, a hangfalakat eldugni a függöny mögé.
Az egyik cimboránknál pihent otthon egy 5.1 Yamaha hangfalpakk, valamelyik népszerű aukciós portálról ütöttünk erősítőt hozzá. Az eladó közölte, hogy az eredetileg kinézett erősítőt már eladta, küldene helyette egy sony Str de375-öt, elfogadtuk. A gond az, hogy ezzel az erősítővel nem tudjuk ugyanazt a jelet kiküldeni a hangszórókra, pedig számunkra pont ez lenne a lényeg (tudom, másik erősítő után kellett volna nézni, de így alakult). Ez az egyik gond.
A másik, hogy az erősítő a 4 ohmot szereti, a hangfalaink 6 ohmosak.
Szerintetek hogy lehetne megoldani, hogy a front, és a rear kimenetekre 2-2 hangfalat kössünk?
Sorosan vagy párhuzamosan?
Áttúrtam a netet, a párhuzamos megoldás az olvasottak alapján nem játszik, de nem tudom, hogy sorosnál okozhat-e gondot, hogy ~12 ohm ellenállást kap az erősítő kimenetenként.
Remélem nem kérdeztem orbitális marhaságot, és köszi a segítséget előre is(ja még annyi, hogy nyilván nem diszkózni szeretnénk, csak valami ciceregjen és dudorogjon a háttérben, miközben dolgozunk )
[ Szerkesztve ]
-
-
Krisztian101
tag
válasz lajthabalazs #7153 üzenetére
A Denon 1306-omhoz képest ez nagy ugrás is lett volna ugye?
-
lajthabalazs
senior tag
válasz Krisztian101 #7172 üzenetére
Nekem a HDMI-s DAC funkció miatt mindenképpen az lenne, de hogy hangminőségben hogy viszonyulnak egymáshoz, azt nem tudom.
-
Norbi 72
veterán
válasz lajthabalazs #7173 üzenetére
Hangminőségben 1 jó kategóriával feljebb van.
És ahogy írod,hdmi 1.4a(3D),7 csatorna,HD hangok,USB...
[ Szerkesztve ]
-
simon87
csendes tag
-
Norbi 72
veterán
válasz simon87 #7175 üzenetére
A forrás laptop lenne
minijack-rca osztó?
Nem azért,de Nemir is írta,marha gáz ez a 15 éves vas,semmit sem tud.
A manual meg használhatatlan..
Kössél be 2 hangfalat sztereóban,amíg nem veszel egy "kicsit" jobb vasat.
Legközelebb meg vásárlás előtt kérjél tanácsot.
[ Szerkesztve ]
-
simon87
csendes tag
válasz Norbi 72 #7177 üzenetére
Értem én, hogy egy guriga takony ez a vas, de egyelőre marad mert a célnak még sztereóban is megfelel. Gondoltam hátha tudtok tanácsot adni a kókányolásra
Az a gond, hogy egy cimboránk intézte a vásárlást, így "készen kaptuk" ezt a motyót, ebből kellene a legtöbbet kihoznunk. -
embe
nagyúr
Jöhettek Ti itt a flancos cuccaitokkal. Amikor Rakamazon már 10.2-vel nyomják a házimozit.
-
Norbi 72
veterán
válasz Krisztian101 #7190 üzenetére
Friss hirdetés,nagyon jó áron.
-
Norbi 72
veterán
válasz lajthabalazs #7192 üzenetére
Gyors voltál!
-
embe
nagyúr
válasz lajthabalazs #7192 üzenetére
Jót, jó áron.
-
malagutif122
tag
Van egy MArantz Sr 6200 házimozi erösitöm sztereóba szoktam cd lejátszóról zenét hallgatni vele.
Vettem egy Pioneer Gr-331 Equlaizer-t hogy lehetne összekötni az erösitövel van ezen tape monitor, meg equalizer ki menet is.
Köszi elöre is a segitséget! -
törölt tag
válasz lajthabalazs #7148 üzenetére
1080p minden, semmi 720p nincs.
-
BBéci
legenda
válasz malagutif122 #7195 üzenetére
Azt feleslegesen vetted, csak egyetlen dologra jó: elrontani a Marantz erősítő hangzását.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz #09634560 #7147 üzenetére
"tévé kapjon meg mindent ami forrás és jobb skálázó van benne mint a lejátszókba... terhát mindent a tévére kell bizni"
Ugye ezt nem gondoltad komolyan?
Jobb skálázó lenne egy sok éves HD ready Samsung tévében, mint egy Pioneer BDP-180 lejátszóban??? Ha ez igaz, megeszem a kalapomat.
Abban sem lennék biztos a helyedben, hogy az a régi Onkyo erősítő jobb minőségben dekódol, mint az említett Pioneer Blu-ray lejátszó.
(#7197) Eperkutyus
Mielőtt a derekad görcsöt kapna a sok hajlongástól, olvasd el, amit írtam![ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Karel666
tag
Értem!
Szerintem nem nagyon csipázzák itt ezeket az elosztókat...
Egy közepes minőségű, 15k belőle.
Lehet veszek egy laptop hűtőt, ami ugye 5 v -os, teszek rá egy régi telefon töltőt!
150-200mA fogyasztással pár évig mehet folyamatosan, míg eléri a 15.000 Ft-s áramfogyasztást.
És akkor nincs minőségi romlás.
Más ötlet esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest