Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • junior19

    senior tag

    Szerintem el kellene engedni ezt a témát, hogy kell-e mélyláda vagy nem. Ez egyéni preferencia is lehet, s el kellene fogadni, ha valaki anélkül is el van a rendszerével, s még örömet is okozz neki.
    Itt meg már egyenesen nem is ért hozzá, meg hallása sincs, s meg ne is szóljon a témákhoz, akinek nincs mélysugárzó a rendszerében megjegyzések hangzanak el.

    Itt egy kép. Szerintem itt mindenkinek tudnia kell, hol készült ez a kép, s miket készítettek itt. Itt sincs mélysugárzó.
    Volt szerencsém a 2000-es évek elején a B&W-nál gyárlátogatáson részt venni, ott is be van rendezve egy helyiség ugyanilyen hangsugárzókkal, ott sincs mélysugárzó. Akkor ezen a két helyen is ezek szerint hozzá nem értők dolgoznak.
    Persze lehetne mondani, hogy ezek nem belépő cuccok, de hallottam Wharfedale Valdus sorozatból is összerakott 5.0-ás szettet, s igazán lobogott a nadrágszár, mikor megszólalt. A hangminőség olyan volt, amilyen, de hangnyomás az volt. S mondtam is a tulajnak, hogy legalább annyit el kellene költeni a mélysugárzóra, mint a szett volt összesen, s lehet még akkor sem hozná azt az élményt.
    Ezért szerintem sok minden befolyásolja, hogy legyen-e mélysugárzó a rendszerben.

    codec project

Új hozzászólás Aktív témák