- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
junior19 #65188 üzenetére
Csak akkor búg, ha be van dugva az RCA.
Tehát úgy gondolom, hogy valamit összeszed.A vadiúj 14 napos elállással visszaküldött mélyláda is búg, nem hiszem, hogy 3 is gyári hibás lenne?
Felhívtam a szervizüket is, ahol azt mondták, hogyha kihúzom az RCA-t, és nem búg, akkor nem a mélyláda, erre kaptam az ötletet, hogy azért próbáljam meg egy nagyon jól szigetelt sub kábellel, igazuk is lett, mert a búgás nagyon nagyon minimális lett, de engem azért zavar,hogy valami gond van a hálózattal.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
junior19 #65184 üzenetére
Na de jó, tegnap nem küldte el a válaszom telefonról.
Szóval, Én úgy gondolom, hogy az IN a bejövő, ennyire azért csak foglalkoztak a dologgal.
Megnézem majd a padláson, hátha van még valami osztás.
Az a lényeg, hogy bármelyik mélyládába bedugok egy RCA-t, amit az erősítőbe nem is kell bedugni, akkor is búg. Persze nem alacsony hangerőn, hanem magasabban.
Ötszörösen szigetelt kábel esetén kicsit javult a helyzet, de hát azért jó lenne tudni, hogy mitől van.
Kihúztam az összes tápegységet a szobában, akkor sem változott a helyzet.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
junior19 #65182 üzenetére
Azért reménykedtem ebben, mert sok embernek megoldotta a problémáját ez.
Van TV elofizetes, de nincs TV egyik szobában sem. Nappaliban volt bedugva, de azt se nézzük.
Itt az IN-t kihúztam, viszont a búgás ugyanúgy maradt.
Gondolom ez volt a bemenő jele. Akkor ezek szerint nem itt képződik a búgás forrása?A szobában lévő összes tápegyseget is lenyomtam, nem változott a búgás.
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz
junior19 #55010 üzenetére
Nem tenném tűzbe a kezem, de ha lfe+main volt be kapcsolva akkor autómatikusan szürke volt a small, ill large állítása.
Ne keverjük ide a mozi menüjét ez külön menü volt sztereóra.
A lényeg hogy én nem úgy hallottam, hogy a frontok és a szub is megszólaltatna egyszerre azonos frekvenciát. -
LógaGéza
veterán
válasz
junior19 #52896 üzenetére
Köszönöm, ez valóban egy nagyon jó összehasonlítás! Ez alapján a Klipsch jobban való nekünk.
ldn218
Én érdeklődtem náluk, hogy lehet-e menni hallgatózni, de a sablon válaszon kívül (hogy majd keresnek) nem kaptam semmit.
Esetleg egy pár szóban tudnál róla írni bővebben, hogy mik voltak az élményeid? Azt veszem ki a szavaidból, hogy nem cserélnéd le -
Formaster
addikt
válasz
junior19 #48524 üzenetére
Persze, de ott a store. Miért nincs ott megvásárolható formában a DTS codec? Vicc, megveszel egy mostani csúcsmodellt, 8K, hetven coll, direct QLED, apámfütyija 1X.000€ és nincs benne egy nyamvadt kodek, amit akár egy 40€-s kínai boxal megkapok. Nem, tegyek a rendszerre mégegy lejátszót, felokosítót, bármit, mert a kagylószeműek sajnálják azt a 10-20$-t. Ez ugyanaz, mint a 100Mbit-es ethernet csatlakozó esete a csúcs TV-kben.
Sajnálják... A user kifizetné, ha más nem extraként megvásárolva. Plusz bevételi forrás is lehetne. Nem, ha Samsungal akarsz DTS-t, vegyél tőlük soundbart is
A rendszered meg kukázd le, mert samu szerint az a soundbar jóvanúgy
-
BBéci
legenda
válasz
junior19 #48524 üzenetére
Amikor a Dune Base 3.0 készült, hírből sem ismertük az Atmost, mégis kiadja HDMI-n. Nem firmware frissítésnek köszönhetően, mert ezer éves van rajta, lusta voltam frissíteni, szükségét sem éreztem.
2009-től van Samsung tévékben médialejátszó, az első két évben nem kezelték a DTS-t, mindenki azt reklamálta. Tavaly visszatértek a sötét korszakba. Ez 10 éve még gondot okozott, mert elenyészően csekély volt a lejátszó kínálat, amikkel ma Dunát lehetne rekeszteni. -
gab1ka
senior tag
válasz
junior19 #48514 üzenetére
Hogy van e értelme a C-nek az irreleváns, a kérdés attól még ez volt, de más felállás lett megválaszolva azzal, hogy két különböző eszköz különféleképp szól, aminek ha csak a tápja is más, más ketyere oké . Amint láthatod az értelmetlensége ellenére feljebb valaki így is (2/C) hallható különbséget vélt felfedezni és én ennek az okát vagy miértjét próbáltam kideríteni, nem pedig nem voltam hajlandó a kapott választ elhinni, mivel az nem jött,leszámítva Gijon kommentjét.Tapasztalatról tudnék beszámolni video témakörben amiket mérésekkel is alá tudnék támasztani, de ez a félrebélyegzés amivel ez az egész jár, ez nekem pont nem ér ennyit ezért el is engedném ahogy írtam korábban.
@Formaster : Plex ingyenes
-
arcitec
addikt
válasz
junior19 #45439 üzenetére
"Valdus sorozatból is összerakott 5.0-ás szettet, s igazán lobogott a nadrágszár, mikor megszólalt. A hangminőség olyan volt, amilyen, de hangnyomás az volt."
No ez az, ami a belépő szint alatt van.Szerintem ..
U.I :A belépő szint "ócsó" de már épp valami, kategória. Azt is a lehetőségeihez képest kell normálisra beállítani.Szerintem. Persze ettől még mindenki azt és úgy használ, ahogy neki jó..
-
Met
nagyúr
-
Calogero
addikt
válasz
junior19 #44095 üzenetére
Köszönöm junior19 és Sanci38
1 pár Jamo S 803 polcsugárzó (Jamo S 807 frontsugárzó helyett)
1 pár Jamo S 801 polcsugárzó
1 db Jamo S 83 CEN centersugárzó (Jamo S 81 CEN centersugárzó helyett)
1 pár S 8 ATM atmos sugárzó
1 db S 808 mélysugárzó
1 db Yamaha RX-V585 házimozi erősítő
2 db Triangle S02 hangfal állvány, fehérCsak akkor még gyűjteni kell az állványra.....
-
makoss
veterán
válasz
junior19 #44005 üzenetére
Rendszerem egy 55 colos LG tévéből, ami HDMI kábellel van összekötve számítógéppel (adatlapom) ami kb 2 méterre van. A PC-re egy régebbi 5.1-es Genius 5050 hangszóró van, külső Asus xonar U7 Mk2 hangkártyával. Érdekes módon ami volt korábban sima U7 hangkártya, sokkal jobb volt Na ezt a 2 eszközt tudnám passzolni ha lenne valami hangprojektor vagy nem tudom mi, majd aki ért ehhez majd elmondja....
Filmet természetesen mint mindig szinkronosan Serviio-val nézek, mivel szeretném élvezni is a filmetOké, tudom, hogy feliratosan jobbak az effektek, írták itt már többen is, csak az annak jó, aki tud ugye valamennyire angolul,
Ha lenne valami hangprojektor vagy valami ami segítene a filmnézésben, jó volna!
UPC Direkt műholdas csatornákat is szoktam nézni, de hangrendszert inkább PC-ről Serviioval.
A szoba egy félig tetőteres 4x4 méteres eltolt szintes családi házban, vidéken, szomszédok vannak, de jó távol
Filmeket nCore-ról szoktam szedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Motoros topic
- Bittorrent topik
- Trollok komolyan
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- RAM topik
- EA Sports WRC '23
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest