Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • attiss66

    senior tag

    "...akkor is valahol a terem közepét választom, az átjáró még azért is jó mert ha késünk - általában nem én - akkor se kelljen egy sort feállítani meg beszuszakolni magunkat hanem ennél könnyebb legyen a mutatvány..."

    én jártam így a Rihanna koncerten 2016.aug.-ban. A programfüzetben észrevettem, hogy sakksátor is van, és egy magyar nemzetközi nagymester játszik szimultánt. Pedig nekem foglalni kellett volna a helyet, hogy vagy 2-3 m-re legyek majd Riri-től a kifutó végétől terveztem. Mivel sakkozó is vagyok én persze mentem sakkozni, nem említem, hogy ki a nagymester. Koncentráltam ám ezerrel. kb a 20. lépésnél bástyaelőnyöm lett volna, már ment volna tovább a mester a lépése után, én meg megléptem neki egy olyat, hogy abból majd leesett volna a bástyája. észrevette a helyzetet :D visszalépett és nézte a táblát. Vigyorogva mondtam neki, hogy:
    -Úgy néz ki, hogy ugrott a bástya mester.
    -Hát, igen.
    Ott álldogál, nézi a táblát én meg azt mondtam neki, hogy jól van lépjél vissza. És visszalépett. Na persze így elbuktam a partit. Visszahívott. 15 lépésen belül úgy megszorítottam a két csikóját a gyalogsággal, hogy az egyik menthetetlenül leesett egy gyalogért.
    -Na már megint.-mondta mosolyogva.
    Itt már siettem és nem koncentráltam, tudtam, hogy elbaxtam a jó helyemet a kifutó előtt.
    Mire odaértem, már hatalmas volt a tömeg.

    Na, de én, nekilódultam, kb 50 m-t kellett átfurakodni a tömegen vagy másfél óráig biztos tartott a furakodás/itt utalok az idézett szövegre, amit bemásoltam/, a mozis soron átevickéléshez hasonlóan/, és így is 6-8m-re közel tudtam menni.

    Egy idióta magyar újságíró így húzta le Rihannát és méltatta a számomra jelentéktelen Parov Stelar-t. :)

    " Így a világsztár pophercegnő helyett inkább az előtte fellépő Parov Stelar vitte el az egész napot"

    Miközben tolakodtam a helyemért, ránéztem arra a Parov Stelar-ra néha-néha, oszt annyi, nagy hatással nem volt rám, hogy is mondják... asszem 12, pont egy tucat. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák