Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz zsoika #18525 üzenetére

    Leírhatod ezerszer is, akkor se lesz igazad. Mindenki felfogta hogy nem fér bele a minőségi elvárásitokba ez a dolog, megértettük,a tűzoltó autós példát is feljebb meg ,,de ezek nem PC-s kiegészítő vagy soundbar topikba való cuccok... ne nevettess már, hogy az egotok miatt ti nem vagytok hajlandóak kezdő házimoziként kezelni azokat a termékeket.KI fordulna így ide ilyen dolgokkal, ilyen hozzáállású emberekhez, ha leírod, hogy segítetek akkor is?
    Egy nappali vagy bármilyen helyiség valódi térhangzásának a kialakítására vannak kitalálva, 600 wattos vagy több összteljesítménnyel, valódi csatornánként leosztott hanggal. A feladatukat ellátják egy átlagos soundbarhoz vagy éppen egy TV hez képest nagyon is jól. Ezek nem soundbarok, hanem több csatornás rendszerek. A normál hangpuccokhoz viszonyítva gyenge hangminőséggel rendelkező ,de egy Tv hez képest viszont fényévekkel előrébb mutató hangzással.
    Értettem én is meg felettem komentelő, valahol az én álláspontomat képviselő másik 3 ember is amit leírtok, hogy inkább semmi, mint egy ilyen általatok lebecsült cucc, de a hétköznapi emberek világába ezek megteremtik a térhangzást és a házimozi élményt, ráadásul sok ember nem is gondolkodik külön erősítőn meg hangfalakban, mert túl bonyolult, drága, utána olvasást stb igényel, használt terméket nem akar vásárolni. Sokan még a DVD-t se tudják összekötni az erősítővel és azt TV -vel vannak ilyen egyszerű emberek is a világban, az én baráti körömben is.
    Van ismerősöm aki most egy Logitech Z906-t , házimozizni,( nem PC-hez) 85 K-ért vette , de látnotok kellene azt a földön túli örömöt, amikor filmet néz, mennyire el van ájulva tőle, Bögreszett, de az ő addigi hang minőségét messze felülmúlja és elégedett vele. Örülök, hogy nem irányítottam ide előtte :)
    Én a témát lezártam, el is lépek, azt írtok magatok megnyugtatássara, amit akartok,ha nem változtattok, akkor marad a rossz híretek továbbra is az, ami.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák