Hirdetés

Aktív témák

  • cerkarobi

    csendes tag

    válasz mocsanisi #34087 üzenetére

    És ki fasz mondja a drogosnak, hogy az egyedüli megoldás a lelki és/vagy fizikális problémájára, hogy "lőjje" szarrá magát?? Hol a faszban vannak a szülők, a barátok, a haverok??? Ez a baj, nincs probléma megoldási képesség. A legkisebb problémát sem képes a mai társadalom bizonyos része másként megoldani. A haverok pedig ha baj van, akkor elszálltak. A sok "okádék" média, meg rátesz egy lapáttal. A liberalizmus nem egyenlő, hogy mindent lehet.

    Na ebben egyetértek a szteroidokat nem cél nélkül kellene használni. Igen műtét esetén ha más megoldás nincs akkor vessék be. Ezek gyógyszerek, amelyek 90%-ban vénykötelesek. Mennyi hamis, gagyi szar lehet a fekete piacon!!!

    Való igaz, hogy a szteroidok egyik alfajával, az anabolikus szteroidokkal az izomtömegépítés növelhető, a metabolikus anyagcsere folyamatok a sejtben megváltoztathatók, a szteránvázas vegyületek a normális hormontermelést 10mg/nap fölé képesek növelni férfiak esetében, de..... a negatív, esetleg visszafordithatatlan hatásokról az Istenit, senki nem gagyorászik!!! Máj, vese daganatok képződésének veszélye, vese, prosztata megnagyobbodás, érrendszeri megbetegedések, agyvérzés, szívroham, idegrendszeri károsodás, nemi hormontermelődés zavarok, vérrögképződés, embólia....

    Még egyszer mondom, hajrá zabáld a koxot...

Aktív témák