Hirdetés

Aktív témák

  • Bélah

    csendes tag

    Márk01

    Tényleg felment bennem az adrenalin, idejön valaki, aki - állítása szerint - tényleg simán megengedheti magának doppingellenőrzés hiányában a könnyű gyözelmet, miközben nekünk szúrópróba-szerű doppingellenőrzések történhetnek bármely versenyen, vagy bármely edzésen. Egy lebukás egymillió forint/klub, az edző meghurcolása, és csak csekélység a 2-4 éves eltiltás. Nem is nagyon van eredmény a súlyemelésben, ahhoz képest ami régen volt.
    Én magam jobbnak láttam abbahagyni a versenyzést, amikor olyan szó valódi értelmében legális és pontosan ismert mechanizmus alapján müködő telhójesen ártalmatlan készítmények felkerülnek a doppinglistára. Mit akarnak tőlem 35 évesen? Nincsenek csodák, az izületeim száradtak, mint a lószar. Persze nem örült az edző, mert nincs a súlycsoportnak egyetlen klubbéli képviselője sem ott, és még kevesebb lesz az állami támogatás.
    Erre idejön egy tinédzser, és megkérdezi: "mit takar a Napozin?"

    Válasz (kérdésfeltevőnek): Mit takarjon cseszd meg, ti mint birkozók erre a hozzáállásra kaptok állami támogatást? Hát akkor már kapjon legalább olyan, illetve olyan sportágak, ahol a pofátlanság nem ennyire nyilvánvaló.

    De most nem?

    Snoopy

    Nem tudom lehet, csak tréfa. De ha nem, miként lehet valaki ennyire nem gondolkodó?

    Súlycsoport kategória, korosztály kategória adott, mégis meddig tartana egy ilyesvalakinek
    kideríteni a klubját, a személyazonosságát? Csak egy füles a rivális klubnak, nem azért mert geci vagyok, hanem ténylegesen nem szeretném, nem egyezem bele önszántamból, kérdés nélkül, nem bólintok rá, amikor egy olyan világ felé megyünk ahol nem küzdeni igazán semmiért.

    Mégis kinek képzeli magát az egyes egyén? Miből kiindulva gondolja, hogy neki jár lakás, kocsi, vagy bármi, aminek elérésére hitelt vesz fel az eszetlenje, aztán azzal villog, hogy neki mindez megvan.
    Persze ez nem teljesen jó párhuzam, de ténylegesen nem tudom - és sokan vagyunk így - azokat az emberszabásúakat, akiknek az életük egy kuva nagy kamu, semmi más.

    Margx10

    Tudom, tudom. Nem is kis név bukott le nem olyan régen a szúmóban. Ez korábban egy olimpiai ezüstérmes volt birkózásban. De sokat tennék rá, hogy alapvetően nem az anyagtól lett az aki, és ha bármit fogyasztott az edzők bevonásával tette, és nem a hasára ütött mondván, hogy ő most 5-6 lilót fel akarok szedni, mert ő majd 17 évesen megmondja melyik súlycsoportban versenyezzen.

    "Ember tervez, edző végez!"

    Minden rosszban van valami még rosszabb.

Aktív témák