Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz kormo1 #60586 üzenetére

    Ja, persze, 95% négyévszakos, és ha lehull a hó, mész busszal? :D Én megfordítanám, de ez is csak egy vélemény, szerintem az egész évből a kritikus időszak inkább a december közepe- február vége közti 2.5 hónap, ahova jobb egy téli szett, a többire mehet a négyévszak, hiszen pont a hideg, nedves évszak kellős közepe az, ahol bármi közbejöhet, és minden tapadás számít. Nyáron csak jó, ha vihar van, és esik az eső, mert lehűl az aszfalt, de azt, hogy ne égesd le a négyévszakost a forró pályán, mr a sebességgel is lehet szabályozni, és amgyis csak pár típusnál van ilyen gond, de a komplet tkora tavasztól a tél elejéig fent maradhat, viszont arra a 2.5 hónapra majdhogynem kár a téli gumi, mert el lehet evickélni a négyévszakossal is, csak óvatosabban.
    Amúgy egész idáig mindenki az elmúlt évek száraz telei alapján próbált meg jövendölni, mi lesz az elkövetkező pár hónapban, aztán egyik se jött be, mert volt már olyan hó, ami káoszt okozott. Statisztika nincs róla, hogy mennyi nyári gumis, mennyi négyévszakos, mennyi téli gumis próbált meg eljutni A-ból B-be, és ezek közül mennyi állt keresztbe a másik két csoport tagjai előtt, de a hétre is mond havazást, szóval vagy- vagy, ha nem jön be, elszámolsz valamit, vagy csak egy nem várt helyzet adódik, és összecsukod a kocsit, ezt viszont kellő óvatossággal 99%-ban ki lehet venni a képletből.

    Én saját példát tudok mondani, nincs, és ahogy áll a helyzet, nem is lesz négyévszakos gumim, az időjárás nyomon követhető az időkép. hu-n is, december elején már lehetett látni, hogy 15-e körül eléggé lemegy a hőmérséklet, 20-a után úgyis mentünk anyósékhoz, szóval december elején kérdem időpontot, december 7-ére kaptam. Odamentem, megcsinálták mindkét kocsinál 20 perc alatt a cserét, fizettem, eljöttem. hogy mennyien állnak ott reggel 7-kor, az engem nem érdekel, hogy este 8-ig bent vannak-e, mert annyi a meló, az se érdekel. Pont ugyanúgy csinálták, mikor júniusban vettem egy szett felnit meg gumit, és össze kellett szerelni, meg fel kellett rakni, szóval nem tudom, felétek milyen gumisok vannak, már 15 éve Szegeden is minden gumis időpontot adott, odamentél, megcsinálták, fizettél és eljöttél. Tömeget nem láttam soha.

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák