- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigG.(nnnnn)
tag
Üdv!
DD3D30 hibaüzenetet dob ki de hiba indítom újra, hiába telepítem újra egyre csak ezt írja ki... Nem értem miért lehet Valaki segítsen!!! Elötte elindult már, de nem volt más semmi...
-
puttputt
őstag
válasz BigG.(nnnnn) #18852 üzenetére
Fel van telepítve rendesen a Directx ill. a videodriver?
[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
puttputt
őstag
válasz BigG.(nnnnn) #18854 üzenetére
Próbáld meg mindegyikből a legfrissebb verziókat.
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
BigG.(nnnnn)
tag
válasz BigG.(nnnnn) #18854 üzenetére
tudnál adni egy linket ahonnan letölthetem a legújjabb directx-et?
-
Źşë'
addikt
válasz BigG.(nnnnn) #18856 üzenetére
innen le tudod tölteni a websetupot, ezt elindítva végignyalja a gépedet, megnézni a verziószámát a dxnek, majd ha van újabb a tiednél akkor letölti és telepíti
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Źşë'
addikt
válasz Mariann294 #18859 üzenetére
pedig elvileg jobban kellene mennie, meg h miért pixelesedik, nálam semmi gond nincs vele, és szép is, tegnap autókáztam hawerokkal, meg sztem ma is megyünk pár kört Liberty City körül =)
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
puttputt
őstag
válasz Mariann294 #18859 üzenetére
Nem lehet, hogy a videokártyád driverével van valami?
-
Źşë'
addikt
válasz Mariann294 #18863 üzenetére
azt az antianalising mappát hagytam, nem nyúltam hozzá
[ Szerkesztve ]
-
Mariann294
őstag
Tévedtem a sima játék is csunyán repcés. Mindenesetre,ma kaptam egy levelet a rockstar-tól.Szerver hibájuk van,ezért kaptam tőlük üres leveleket,meg kiváncsiak a dxdiag os dologra.Ja és tök cukik,megdicsirték a kardszárnyű delfinemet! (a levelezőprogimban van mint alapméretezett háttér).És ha már úgy is válaszolok nekik,gondoltam megirom ezt is.Kiváncsi leszek mit irnak.
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz Robi86 #18828 üzenetére
na kipróbáltad a modot? véleményed? szted milyen?
egy vidim nekem is van gta nagy ellenfele a maffia stílusban XDD
-
puttputt
őstag
Tényleg szép az a delfin. : [link]
Remélem, megalkotják neked... ha lesz normális konverter, megcsinálom.:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
puttputt
őstag
válasz Mariann294 #18868 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
puttputt
őstag
válasz Mariann294 #18870 üzenetére
Na jó, befejezem, mert a végén még kapunk pár nap "közösen eltöltendő szabadságot".
-
Mariann294
őstag
válasz BigG.(nnnnn) #18852 üzenetére
Én ezeket találtam amúgy:1.DD3D30-as hiba - Újra kell inditani a gépet!
(De gondolom ezt már megtetted párszor,szóval kilőve)2..i fixed it by changing resolution in windows to 800x600. (from 1920x1200)
Tehát próbáld meg a vindowsban átállitani a felbontást kisebbre.3.Installáld a játékot csökkentett módban.
-
BigG.(nnnnn)
tag
válasz Mariann294 #18874 üzenetére
kisebb felbontásba se ment... de az a poén h van amikor elindul szval nem is tudom hogy ez most mitől is függhet. Amikor újra telepítem és vagy 6X újraindítom akkor a 6 alkalom valamelyikén elindul. Ez komolyan mondom vicc...
Ha csökkentett módba felrakom attól miért menne? -
fsb1000
nagyúr
válasz BigG.(nnnnn) #18875 üzenetére
Milyen OP rendszered van?
A játék eredeti? -
Mariann294
őstag
válasz BigG.(nnnnn) #18875 üzenetére
Mittudom én,ezt találtam..
Arra én is kiváncsi lennék amiket fsb kérdezett.... -
Mariann294
őstag
válasz BigG.(nnnnn) #18878 üzenetére
Pff
Csökkentettt módot próbáltad? -
BigG.(nnnnn)
tag
válasz Mariann294 #18879 üzenetére
jooolvan már most raktam össze új gépet op. rendszerre meg progikra játékokra nem fogok most költeni... csökkentett módot még nem, dehát volt amikor elindult így rendesen is, úgyhogy így is mennie kéne:/
-
fsb1000
nagyúr
válasz BigG.(nnnnn) #18880 üzenetére
XP kompatibilis módban telepítsd win7 alatt és úgy is futtasd, ha eddig nem igy tetted.
Ha igy sem megy, akkor passz...
-
rup1u5
nagyúr
Gay Tony multiplayer közben
Mi PC-sek bezzeg le vagyunk tojva!Why don't you knock it off with them negative waves!
-
bognar110
őstag
Hali holnap jön a phenomom :d
-
fsb1000
nagyúr
válasz Mariann294 #18886 üzenetére
Igen.... de az még jobb lenne, ha PC-n is megjelenne.
Ejtőernyővel meg tankkal sokat lehetne ökörködni.
(esetleg a bár is fejlesztve lesz? le lehet ülni, feküdni, stb.) -
Mariann294
őstag
Itt is megkérdezem hátha tudja valaki.
Szóval ilyen a beállitás,és itt a csúnyaság.Az Nvidia control panelben,hiába állitok át mindent,ugyanilyen marad,mintha nem venné a lapot.Régebbi driverekkel is próbálkoztam,de a helyzet ugyanaz.
Más játékoknál is csinálja.De mindegyiknél máshogy jelentkezik a probléma.A sims3-nál nincs rece,viszont ha kicsit távolabbra nézek,a föld homályos.A Project Torque játéknál-nál meg ilyen.De ha elkezdek játszani,akkor meg szép.
Haldokolna a vga-m,vagy van erre valami megoldás?Bocsánat az offért,igaz ez csak félig off. -
Źşë'
addikt
válasz Mariann294 #18889 üzenetére
gta4 nálam sem élesebb, ez a játék ilyen pixeles, de ami meglepő a képeden a linkelt beállításokat figyelembe véve az az h úgy néz ki mintha a textúra lowon lenne, ill a tárgyak látótávolsága le lenne csökkentve, azért pöttyöződik pár tereptárgy.. tuti h ezen a beállításon van a kép készítve?
-
Źşë'
addikt
válasz Mariann294 #18891 üzenetére
mondjuk nekem sem sokkal szebb, de talán jobban látszódnak a tereptárgyak, igaz ezen van a realizm mod, megnézem anélkül is mindjárt (uazokkal a beállításokkal)
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz Mariann294 #18893 üzenetére
amiket te beállítottál azokat lőtem be én is, csináltam egy másik képet ez dettó uolyan mint a tied, ez eredeti original gta környezet mod nélkül uazokkal a beállításokkal
-
Źşë'
addikt
válasz puttputt #18895 üzenetére
más időpontban készült sztem azért lett ilyen, de elég gány tényleg ahogy kinéz, nemtom minek köszönhető :s mozgás közben annyira nem feltűnő, de ha zavar akkor bekapcsolom a mosást és máris eltűnnek a pixelek
feljebbvittem mindent kivéve textúrát hát sokat nem változott a minőség
-
bognar110
őstag
AMD phenom 9650 X4
Statistics
Average FPS: 45.94
Duration: 37.03 sec
CPU Usage: 87%
System memory usage: 93%
Video memory usage: 53%Graphics Settings
Video Mode: 1440 x 900 (75 Hz)
Texture Quality: Medium
Texture Filter Quality: High
View Distance: 22
Detail Distance: 15Hardware
Microsoft Windows 7 Ultimate
Microsoft Windows 7 Ultimate
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9600 GT
Video Driver version: 191.07
Audio Adapter: Speakers (High Definition Audio Device)
AMD Phenom(tm) 9650 Quad-Core ProcessorFile ID: Benchmark.cli
Csináltam igy egy bechit de a ramom nagyon nem bijja d
-
Mariann294
őstag
Köszönöm szépen a fáradozásodat!
Ha jobban megnézzük,nálad a közelebbi dolgok szebbek.(autó,felhajtó stb)Bogi: Nézd meg az én beállitásaim,és állitsd olyanra.Simán viszi. Amugy szép eredmény!Linkelhetnél te is olyan képet amit mi csináltunk zsé-vel,meg a beállitásaidról.
-
bognar110
őstag
válasz Mariann294 #18898 üzenetére
OKÉ este multi :d
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest