Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Eastman

    őstag

    Örülök, hogy beszélgetünk róla és véleményetek van! A Kopaszkutyában benne van minden. A Presser is, a TV is, a playback is. Én megint szimbólumokat sorakoztatok fel. Presser zeneileg formált engem is, és jó irányba formált. A playbackről és az akkori kapitalista felismerésekről írtam*, így jött Presser.

    Radics a melósgyerekek "Tűrt" szelepe volt, tehát a társadalmi "zserbóban" egy másik réteghez szólt mint az Omega meg az LGT. (Lásd a Kopaszkutya motívumait! Játékfilm, fikció, nem doku Billről, Hobóról, Lóriról!) Nem válhatott széles rétegek Támogatott példaképévé, mert a magánéletét (pia) sz@rul csinálta. ...és beintett a TV-re! Ami azokban az időkben érthetetlen volt. Pártvonalon, "legvidámabb-barakk-vonalon" és zenei vonalon is. Tehát kb. a "Tűrt" kat. aljára került. (Támogatott, Tűrt, Tiltott; a három T.) Nem emelkedhetett, mert lesz@rta az emelkedést, tudtommal CSAK gitározni (és piálni) akart. Önsorsrontó tehetség volt, védőhálók nélkül ugrott. Radics erőfeszítései, zenéje, "forradalma", üzenete Tátrai által jutottak el szélesebb rétegekhez. (*A Hanglemezgyárba, később az új kiadókhoz, a rádiókba.) Tátrai a zenei örököse. Százszor jobb döntéseket hozott mint Radics, mert gitározni ÉS sikereket ÉS megélhetést akart. És kibebszott szorgalmas. De Radics rúgta be 16 évesen Tátrai motorját, aki aztán bőven túlhaladt a mesterén.

    Mindahányszor leírom Radics Béla nevét, mellé kell írnom Horváth Attila'ét is! Nélküle talán ma R.B-ról sem hallanánk. Horváth Attila az ász a pakliban. Sok jó és közepes magyar zenész ütőkártyája. Ő nyit utat a dallamoknak. Mint Pressernél Adamis Anna. Nincs az egyik sikere a másik nélkül.

    [ Szerkesztve ]

    https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

Új hozzászólás Aktív témák