Hirdetés

  • Hauntii teszt

    gp Ki gondolta volna, hogy az élet és halál közti rés ennyire élvezetes lehet? Igaz, szín nem sok fért ebbe a birodalomba, de a Hauntii hangulatával, harcaival és apró fejtörőivel is képes elvarázsolni.

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

  • Friss GPU IP-ikkel is készült az ARM

    ph Az új Immortalis dizájn elég jól skálázhatónak tűnik.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jack O'Neill

    tag

    válasz 3DFan #5432 üzenetére

    És/de ne feledjük azt a tényt, hogy utóbbi időben nagy lett a software migráció. Nagyon sok cég migrált lefele az olcsóbb fentartási költségek miatt, vagy anyavállalat nyomásának hatására. A mi vállalatunk is Downgradelt PROE-ról solidworksre. Szóval úgylátom, hogy a PROE mostanában csak stagnál. És ha jobban megnézem nem nagyon látok neki piacot lassan. A másik két nagy a CATIA és az NX kezd elszakadni tőlük tudásban, miközben a kicsik használható szintre kezdenek érni.
    Persze ez személyes szubjektív vélemény. Ahogy nézem a piacot és főleg a Dassault érdekcsoport nyomulását (SW, CATIA, ENOVIA, SIMULIA, DELMIA, DRAFTSIGHT, 3DVIA) hosszabb távon egy erőteljes rostálódás bontakozik ki a szemeim előtt ami a mezőnyt illeti. Személyes várkozásom, hogy a mostani szerteágazóan sok 3D modellező program szám megfog feleződni 5-10éves időtávon. Óriási fejlesztési költségek vannak, főleg ha egy új kernelre kell migrálni. Nem lepődtem meg, amikor a Dassault system bejelentette, hogy az SW és CATIA azonos kernelre kerül. Megmaradnak a külön brandek de a fejlesztési költségek és time to market radikálisan javítható lesz.
    Én erőteljes Software konszolidációt várok...
    Bocs hogy kifejtetettem a vízióm. De szerintem jó dolog elmerengeni milyen technológiák lesznek a mérnökök kezében akár 10éves időtávon is. Alig bírom kivárni :C :DD :DD

    JAJJMÁÁÁÁ

Új hozzászólás Aktív témák