Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jonnyjoker01

    veterán

    válasz paatrick #10739 üzenetére

    Szia!

    Én személy szerint 1,5 év alatt szép lassan egy AAA játék árával támogattam a fejlesztőket. Ennyit nekem megért, de már hónapok óta nem költök egy fillért sem.

    Persze, lehet teljesen ingyenesen játszani. Annyi a "hátulütője" a dolognak, hogy lassabban fog összegyűlni egy 5 csillagos karakterre a primogem, tehát sokkal tudatosabban kell gyűjteni, nem elszórni.

    A játékra nagy hatással van a "befektetett" pénzmennyiség. Karakterek fejlesztéséhez szükséges nyersanyagokat hamarabb össze tudod szedni, több karaktert tudsz húzni és azok csillagképeit, amelyek jelentősen emelik a teljesítményüket, fegyvereket lehet venni és azokat tovább fejleszteni. De egyáltalán nem kötelező, sőt értelme sincs a karakterek erejét az egekbe cipelni, mert nincs olyan tartalom a játékban ami megkövetelné azt az erőt amit pénzzel meg lehet venni.

    A játékban lévő összes tartalmat fizetés nélkül is ki lehet játszani, beleszámítva az Abyss-t, de az amúgy is csak addigra lesz érdekes mire van két erős kiépített csapatod, amihez kell egy pár hónap nyersanyag gyűjtés és játék tapasztalat. Ha most akarsz kezdeni az még messze van, nem kell vele foglalkozni. A pénz egy dolgot csinál: felgyorsítja a fejlődési folyamatot, hamarabb el lehet vele érni a csúcs teljesítményt, de nincs értelme szvsz, főleg hogy manapság már rengeteg tartalom van a játékban egy új játékos számára, úgy is hónapok telnének el, mire teljesítenéd az összes sztorit és felfedeznéd az összes területet.

    Amibe sok új, nem gacha játékos bele esik az elején az az hogy nem tudják milyen statok a fontosak az artifact szettek kiépítésekor és nem nagyon vágják hogy működnek az elemental reakciók, ezáltal gyengék a csapataik és ráhúzzák a játékra hogy pay to win, pedig ez nem így van. Ezeket mindenképp ajánlom tanulmányozni, Youtube-on rengeteg anyag található róla; "elemental reaction guide" "[karakter] build guide" "artifact guide" keresőszavak. Írott anyag tekintetében karakterépítésről a Keqingmains.com oldalt tudom a legjobban ajánlani.

    Üdv. Johnny

Új hozzászólás Aktív témák