Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jolti05

    őstag

    válasz Aramis #1737 üzenetére

    Üdv.

    Nagyon gáz, amit írtál, mert én is kipróbáltam mindkettőt egyszerre a Media Markt-ban, és gyenge fing volt az 5000-res mélye a ''régi''hez képest. Úgyhogy most megint meginogtam, pedíg most megyek megvenni :O :O
    Azt tudom neked mondani, hogy igen, rengeteg panasz volt rá, de beszéltem(nem szóban) néhány emberrel, és Ők nagyon meg vannak vele elégedve. Állításuk(és a szomszédok :) ) szerint nagyon jó a cucc, erősebb az elődjénél.
    Nekem 12-14nm-es szobámban van most a DHT510, és ennél több nem kellene ide, igazából még ez is sok. De mivel én ''hülye'' vagyok, több 100 wattot is képes lennék itt felhalmozni, ha lenne pénzem. :)
    Visszatérve a hangfalra, én 21e pár fityingért veszem, kb 1 óra múlva. Ha lehet, előtte helyben kipróbáltatom, de nem hiszem.
    Igazából -szerintem- enél a rendszernél a mélynyomü a fő atrakció, a lényeg. A többi hangszóró úgyis jól szól. Hangosan és szépen. Tápból vagy kicsit zúgót kapsz, vagy nagyon :D Biztosan nem veszés...ezzel nem is foglalkozom. Az meg hogy félig feltekered, és ott ''megjön az ereje''...hát ez nagyon jó... :D( :((( )
    Én vagyok akkora hülye, hogy megveszem, mindezek ellenére, de te azért jól gondold meg :) Vagy bízz benne, hogy tényleg jó cucc, és vegyél egyet, én is ezt teszem, aztán majd beszámolok.
    Azt hiszem most így hirtelen ennyi. Szerintem várd meg míg megveszem, és utána dönts. Nagyon érzékeny vagyok a hangtechnikára, szóval ha tényleg gyenge a cucc, akkor biztosan nagyon le fogom hurrogni. Vagy ugye ha 3 napon belül visszaviszed, kötelesek visszaadni a pénzed. Legalábbis ez a jogszabály, tudtommal.

    A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...

Új hozzászólás Aktív témák