Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Livius

    őstag

    válasz optikus #14199 üzenetére

    Az acer.shop.hu-n lett vásárolva idén tavasszal. Nyár elején feltünt egy pixelhiba, ezt korrekten le is gariztatták. Azért a csehekkel levelezgetek, mert a jótálási jegyen leírt módon kezdtem el a garanciáztatást, és az a központi acer szervizhez vezetett, amihez elszállítják a csehekhez a terméket.

    Amikor visszajött az UPS csomag, már volt egy gyűrődés persze a külső dobozon is, de akkor még úgy gondoltam, hogy a belseje csak kilehet töltve rendesen puha anyaggal, és semmi gondja nem lesz a belső doboznak. Miután mindent fel is bontottan, láttam hogy az Acer szeviz kb nulla pufis szacskó köré csomagolta a gyári dobozt a nagy dobozban, és rendesen össze is nyomódott a gyári Acer doboz (a képen látható), meg jó pár benne lévő használati kézikönyv, és persze ez után 1 nap használat után kiderült, hogy a telefon vakuja már nem működött, ami persze az első gariztatás előtt még megfelelően ment és világított tutira.

    Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Új hozzászólás Aktív témák