- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gago1975
őstag
válasz mályva #62750 üzenetére
Szia. Ennél egy ici picit bővebben tedd fel a kérdésedet.
Milyen játékokhoz kell, mik az igényeid? Mi számodra a fontos?
#54916 Itt van egy kis segítség, hogy mire lenne szükség, hogy bárki is tudjon neked segíteni.
Ráadásul a Radium nem igen ajánlott bolt.[ Szerkesztve ]
Predator Helios 700 i9-10980HK RTX2080s 8/64GB RAM,OLED77C32,Marantz AV7705+MM7055x2db,Focal Aria 936+Aria CC900+Aria 926, Dome Flax ATMOS® 4db,SVS SB3000x2,Oehlbach nf214 Sub 3-400,QE3280,Oehlbach XT-SL500
-
nagyúr
válasz Darth_Revan #62725 üzenetére
Csinál az AMD egy jó erős de hűvös processzort, erre mit csinálnak a gyártók; rátesznek másfél hőcsövet, hadd legyen meg a 95 fok!!!
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
MaxxDamage
félisten
válasz motifator #62748 üzenetére
Arra én is!
Alakul..alakul..
Most lassan felteszem, (+másik rétegről is fólia le) és megnézem hogy mindenhol megfelelően felfekszik és ha igen, akkor (cpu/gpu felület clean) mehet fel a paszta is és full össze szerelem.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
motifator
senior tag
válasz KillHates #62755 üzenetére
Csak egy kis kezelésért kiált hozzád az a cpu Pedig az az 55W körüli fogyasztás a diagramok alapján nem tűnik olyan vészes értéknek.
Engem valahogy az összkép nem győzött meg, van power a laptopban, de még így, hogy csak képeken láttam "gagyi" az összhatás. De velem van a baj.Funky + Jazz
-
Darth_Revan
veterán
-
Pocok256
veterán
válasz Darth_Revan #62761 üzenetére
Én inkább szánalmasnak mondanám Most komolyan 5% os előnye van a 3070 hez képest miközben 15 wattal többet is fogyaszthat ? Ki az a majom aki kifizeti 5% ért azt a 200k diffit amit a 3080 jelent a 3070 hez képest.. Eszméletlen gyenge. Konkértan ha a 3070 nek meglenne adva az a 15 watt még valahogy vagy a 3080 most 15 wattal lentebb lenne véve akkor gyengébb lenne mitn azonos watton a 3070 Na ilyet se láttam még jól sikerült generáció xD
No offense attól még a gép lehet jó nem neki szól hanem a benne lévő technikának. Amúgy thx a linket.
[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Darth_Revan
veterán
válasz Pocok256 #62762 üzenetére
Intel + 3070-et néztél ? Ne felejtsük hogy ezek alapján Intel procit jobban szeretik játékok...tökéletes példa ge76. Ugyanaz a 3080 vga mégis +10 fps also hangon.
Tongfang és Lenovo 5900hx-el kb kézen fogva sétálgat, a ge76 viszont 10980hk-val elszaguld mellettük.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz KillHates #62755 üzenetére
Mester, ha a proci huzamosabb idő után sem megy 89C fölé az még belefér? Nem akarom egy bizonyos szint fölé UV-zni, hogy a core voltage 1.000V alá ne essen be, mert az sosem stabil nagyon terhelve. Afölött okés mint tapasztalom teljesen terhelve játékon kívüli tesztekben. Lehet újrapasztázom, a napokban sokat volt felnyitva........
(Sugárkövetés és DLSS (majdnem maxon, FHD mellett tökéletes minőségben , nem látok homályosodást, szellemképet mint amit több helyen olvastam)együtt megy minden 40-60fps között, pályanehézségtől függően (visszatérve még a CP2077)
Hatalmas teljesítményugrást tapasztaltam.)Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)
-
Pocok256
veterán
válasz Darth_Revan #62763 üzenetére
Igen MSI GP76 Leopard ot néztem. Nyílván intel ryzen is ott lehet akkor ebben, de azért ez akkor is csúnya nagyon csúnya.
-
nagyúr
Hali! Szerintem nem egységes, bár nagy dráma nincs, ha elromlik. Mivel a Haswell nem melegedős fajta, így azt feltételezem, hogy nem fekszik fel a hűtés rendesen, vagy megint kitört az a kurva lefogatás az alaplapból
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Pocok256
veterán
válasz echterion #62767 üzenetére
Én ezt így értem de a user megveszi 3080 nyomja rá a répát aztán csak azt lája, hoyg béla 250k val olcsóbb gépe 3070 el pont ugyanynit nyom ki mitn az övé. Egységsugarú usert pont nem érdeklik az ilyenek amit írtál csak a végeredményt. NA meg igazából engem sem Papíron erősebb cpu és erősebb kártya az papíron erősebb gépet jelentsen és ne csak 5% al ha az ára 30% al drágább
-
addikt
válasz KillHates #62771 üzenetére
"...bár nagy dráma nincs, ha elromlik..."
"...vagy megint kitört az a kurva lefogatás az alaplapból...."Ne már, most kezdtem el használni. Van humorérzéked azt meg kell adni.
Lefogatás felszakadást azt sajnos várom, de még nem most. Ilyenkor sokkal szembetűnőbben alig munka esetén is felszökne,( és nem ennyire hanem sokkal jobban) a lázmérő higanyszála, mint észrevettem jó pár alkalommal.
Megyek pasztázni.
Az igazság az hogy 80-90% terhelés megy folyamatosan és nem ott indul a dolog, csak kicsit felszökik.....90 alatt tud maradni, de akkor dolgozok rajta.....lehet kipróbálok rá pár hőcsövet, még nem volt.Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)
-
echterion
nagyúr
válasz Pocok256 #62772 üzenetére
Alapvetően egyetértek veled, ennek így kéne működnie. De attól, hogy az egységsugarú ezt nem érti és nem érdekli, attól még ez így működik. Ezért kell igen alaposan körbejárni a dolgokat, mikor az ember valami ilyesmit akar venni, nem pedig a MM (vagy szinte bármelyik random kisker behelyettesíthető ide) bohócaira hallgatni.
-
DonDragonka
őstag
válasz Darth_Revan #62761 üzenetére
Mindenféle komment és egyéb megjegyzés nélkül... Csak azért, hogy legyen viszonyítási alap.
Ugyan abból a videóból 05:20...
G733QS Lowest 1920X1200:
G733QS Highest 1920X1200:
A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
-
Trohper
újonc
Akik várják az új lenovo legionokat , azoknak lenne egy nem megerősített tippem egy hírdetés formájából (nemrég dobta fel alza hírdetésként és a linkek az új lenovo legion 5 pro, lenovo legion 5-re dobott alzán bellül igaz ott még nincs ár kilistázva bár alapvetően reálisnak tűnik).
Lenovo legion 5 pro 650k
sima legion 5 500k
[ Szerkesztve ]
-
raklo1
csendes tag
-
Trohper
újonc
Azért ezt kezeljük egy nagy szkepticizmussal , bár igen érdekes a google hírdetés honnan veszi ezeket az árakat ?
Legion 7-es hírdetésbe nem futottam még bele .
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
"Ne már, most kezdtem el használni. Van humorérzéked azt meg kell adni."
Ezért tartod életben a modulátis gépedet
A lefogatás felszakadása nem idő-függő, hanem, hogy mennyire feszíti a hűtés. Lehet, hogy soha nem lez gondod vele, de lehet, hogy már most a pasztázásnál lifeg az egyik hüvely a csavaron. Ezért kell azokat a nagy fekete lapos torx csavarokat beteketni a túloldalról!Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
addikt
válasz KillHates #62786 üzenetére
Úgy mondod mintha lenne esélyem ezzel még egyszer az életben elmennem hozzád, mert ezt ugyan senki más nem csinálná meg nekem.
Nézd, kb mindig így melegedett, kivéve mikor vaspaszta volt rajta, az volt más, sokkal jobb. Elvileg még tudok rajta javítani, ha belövöm a régi sokat használt beállításom és mellé rendesen újrapasztázom....holnap délelőtt. Most a vga heatsink nem lóg rajta, kisebb a felszakító erő, kisebb ellenállás, feszítés ha jól gondolom, ugyanakkor kisebb a hő elvezető felület is.A múltkori pillanatragasztót már meg sem említem, hatásosnak tűnt, aztán később lehet az is betehetett az alaplapnak, nem tudom.
Holnap tesztelgetek, 85 fok alatt akarom tartani.Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)
-
Szotyi222
aktív tag
Asztali gépbe mobil processzor. 🤔 Melyik leirás lehet a helyes [link]
-
alces
tag
válasz vakablak93 #62792 üzenetére
Lassan old timer lesz, azokat pedig meg kell fizetni . Sajnos a 4940mx nagyon silicon lottery, de leginkább szarul sikerült, míg a kisebb 4930mx nem véletlenül kerül annyiba, mivel minden Haswell gépes arra cserélne...
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs