Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HDAdriano

    tag

    válasz Muerte #107639 üzenetére

    Bocsánat kicsit rossz a kommunikáció mert írom a tapasztalataimat, közben tesztelek és crash esetén amit eddig írtam ide az eltűnik, ráadásul a memóriám sem valami jó..

    Próbáltam -500Mhz-et az egész görbére és 990mV körül lecsaptam (egyenes szakaszt csináltam utána), elvileg ezzel csak nőhet a stabilitás, de így is kikapcsolt a gép azonnal, hogy rányomtam.

    Eddig amit előző kommentben próbáltam leírni, hogy 712mV körül próbálom az órajelet növelni (gyári görbéhez képest Undervolt), és ez tűnt eddig amíg még működik azon kívül, hogy 1320Mhz-nél lecsapom a gyári görbét.
    Tehát olyan mintha nem a kártya órajelével lenne a gond, hanem a feszültségével? (talán tönkrement maga a GPU, vagy valami a board-on?)
    Kép

    Nem arra gondoltam, hogy felülírja a profilt, hanem véletlenül kétszer rakom rá a profilt akkor olyan mintha megpróbálná eltörni az egyenes részeket az Afterburner (nagyobb feszültségnél megnöveli az órajelet mint a szakasz elején, egyenes szakasz esetén), és mivel látja a kártya, hogy ott van egy nagyobb órajel pont megpróbálja.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák