Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomcica

    Topikgazda

    Ekozben lezajlott tegnap a multkori 800-as verseny korzeti folytatasa. Noemi megnyerte ezt is. Itt mar jott tobb komolyabb ellenfel is,akiket nem is ismertunk. Az volt a verseny elotti taktikai megbeszeles,hogy az elejet nem tapossa - amugy se egy sprinter-labu - de 400-500m-nel azert elkezd kemenyiteni. Ellottek a rajtot,egyik ellenfel ellepett 17es 100m,a tobbiek bealltak Noemi moge es 20mp-nel ertek el a 100-as jelzest. Ott alltam,igy beszeltuk meg,hogy beorditom a 100-as idejet,h lassa mennyire van elfutva,vagy esetleg lassu. Szoltam is,hogy ez tokeletes iram,csak tartsa. 200m-nel voltak 41mp vegen az neki pont jo,nem lassu,de nem veszesen gyors.
    Az az ellenfel aki ugy bekezdett itt kezdett lekapcsolni,ugyhogy 260-270meternel a vizesaroknal utol is ertek,Noemivel az elen.Innen atvette a vezetest,de ott loholtak a nyakaban. 1:26-os 400m lett az elso kor. Ott mar latszott mindenkin,hogy innen "melos".
    500meterig morzsoltak ebben a sorrendben es ott ugy latszik a masik lany is hasonlo taktikaval keszult,mert megprobalt ellepni,de mivel Noemi is 500-tol akart megindulni,igy szepen tartotta a fel lepes elonyet.A lany 550nel ujra probalkozott,ekkor Noemi kicsit kilepett az egyes es kettes palya koze,igy az ellenfelnek atlosan arrebb kellett volna lepni a 2-3as palya koze,ha elozni akarja,na ez a pici huzas eleg volt ahhoz,hogy ne birja megelozni.A kanyarban mar meg se probalta,sot 660meternel a vizesarooknal elengedte a tamadast,ezt megerezve Noemi rakapcsolt "ami maradt" alapon es egy jo 50meter vert a mezonyre.
    Majus derekan lesz a tartomanyi verseny.Itt mar csak azon kell zsonglorkodnunk,hogy megfelelo formaba keruljon ujra,mert eleg messze van az a verseny,es neki most jo a formaja. Kesz muveszet ez ;)
    Lenyeg a lenyeg "orom es bodossag" van. 2:55-os uj PB is lett,egy mp-t javitott.

    There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

Új hozzászólás Aktív témák