Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alg

    veterán

    válasz tomcica #8247 üzenetére

    Irányjelzősről:

    Arra gondoltam, hogy ha szeretsz zselézni, legköltséghatékonyabb, ha magadnak készítessz. Ha elolvasod a cimkék összetevő listáját, láthatod, hogy nem egy gundel szakács recept. Szénhidrát, víz, valami íz, tartósítószer, egyéb marketingnek jót tevő adalékok, szevasz.

    Vegyél valamelyik bodys boltban egy kilo maltorextrint és kezdhetsz kisérletezni ízekkel, állagokkal. Tehát maltohoz annyi víz (kevés elég szokott lenni) hogy zselésűrű legyen, hozzá pici szörp valamilyen ízzel (vagy izo ital por),egy csipet só (és akkor az Na bevitelnek is segítettél) és már kész is egy tökalap zselé. Már csak a tárolást kell megoldanod, amihez visszazárható tetejű 2dl-es műanyag palack teljesen oké. pár napra előre bekeverhetsz, hűtőben eláll.

    Vagy amit én szoktam, hogy csak az összekevert port viszem magammal és futás közben rázom össze vízzel, zselét alakítva így ott, helyszínen.

    Malto mellé ha teszel hozzá egy kis izomaltulozt, esetleg fruktózt (ha nem bántja a gyomrod) a vércukorszint emelkedést tudod nyújtani és laposabbá tenni.

    "I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

Új hozzászólás Aktív témák